- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.781
Haklısın püre biz de genel ihtiyaçlarımızı azaltmadan birikim yapabilmeyi öğrendik. Sigara va alkol kullanmıyoruz. Çocuktan sonra çok sosyal hayatımızda olmadı sonrada pandemi çıktı. Ev ve arabayı aldık zaten. borcları bitirip oğlumuza iyi bir eğitim aldırmak artık beklentimiz. Hiç öyle kefen parası biriktirmeye niyetim yok.Borca düştük biz baktık kenarda köşede para yok. 2maas giriyor eve. Benim meblağ neyse de esiminki epey iyi masallah.
Ondan sonra anladık ki biz paramızı yonetemiyoruz. Sonra araştırmalar yaptım ,okudum,burayı buldum,arkadaşımdan öğüt aldım derken ben bu işi çözdüm
Birazdan sirnasmaya başlarIyi aksamlar kizlar. Yemegi yedik eşim mucize eseri bulaşıklara girişti hemde kendi başınakiz oynuyor yanimda yere biraktim debelenip duruyor bende yataga uzandim bIraz. Cocuklara banyo yaptirmam lazim uyku saatlerinden once yaptiracagim sonra cay keyfi
Hindi dolması şeklinde mi yoksa haşlayıp mi yaptinIyi aksamlar kızlar
Eşim bugun de çalışıyor, kahvaltian sonra onu gönderdik. Cok yorgunum kac gündür uykular haram yine kızım cok fazla uyanıyor
Küçük bir market alışverişi yapabiliriz.
Bugünkü menum hindili pilav, salata, ayran
Aylık kaç gün belirledim sıfır harcama canım.Bugün sıfır harcama kaldı 7
Derslerim sabah 8.30 da başladı o yüzden kahvaltıyı eşim hazırladı.aksam içinde dünden bamya yemeği vardı yanına pirinç pilavı ve salata yaptık yedik.
Yarın kahvaltı için poğaça yapmak istiyorum akşamdan hamurunu yaparım sabah şekil verip fırına sürerim.
Nerdeeeeee hindi dolmasıHindi dolması şeklinde mi yoksa haşlayıp mi yaptin
10 gün canım 3 gün sıfır harcama oldu benim 7 kaldı.Aylık kaç gün belirledim sıfır harcama canım.
Ben 10 gün belirleyip başlamak istiyorum.
Uyguluyor muyuz bakalım??
6. Madde yok benimde4. Madde dışında hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?