Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Akşam menümüz buzluktan içli köfte salata mercimek çorba idi.
Yarın için kurufasulye ıslattım etli kurufasulye pilav yoğurt turşu ve tatli olacak menü. Yemeğin adını koydum . rahatim
Yarinki menuler ayniymis ben de fasulye isladim 4 saat dersim var geriliyorum.yemek olmayinca

@mutlu1988 özel okul fiyatları nasıl orda canim
Biz 2. Sinif icin pesin 18.200 e yazdirdik.canim. Gectigimiz martta erken kayitla yazdirmistik. Agustosta da 3400 kitap parasi verdik. Gecen seneden forma vardi ve pandemiden dolayi gitmeyecek diye almadik. Bir de forma alsaydik 1300.civari da o tutardi.

strawberry_cake cok sevindim, bugunlerdeki her guzel haber beni cok cok mutlu ediyor.
Sevgiyeyolculuk ben de simdi kiza bez aldim, toplam 400 adet, 123$ odedim, kampanya vardi bir de 25$ hediye ceki kazandim. Evde de 200 kadar var galiba acaba son bezlerimiz olur mu bunlar, kiz 19 aylik oldu, iki yas civari (yaza denk geliyor) kizdan sinyal alirsam tuvalet egitimini bi denemek istiyorum.

Sagol canim Allah razi olsun. Insallah hep guzel haberler aliriz

Çok iyiymiş fiyatı. Yakınımızda güzel bir okul vardı göndermek istiyorduk ama kıyafet ve kırtasiye hariç 43 bin olmuş. İlkokul için bizi aştı maalesef. Daha uygun bir okul arayışındayız. Yaşadığımız şehirde özel hastane ve okul gereksiz pahalı maalesef.

Keşke bizde de bu kadar büyük ayrım olmasaydı. Bizde de çok olmasada iyi devlet okulları var ama o bölgelerde çalışmak imkansız. Emekliliğe kadar ayrılmıyor yerinden insanlar. Evi oradan tutmaya kalksak bu defa da okul masrafı kadar kira aidat yol masrafı ekleniyor.
Zaten devlette iyi öğretmenler çok talep görüyor bizde. Onların sınıfı 45 kişiyken diğer sınıf 25 kişi oluyor. 45 kişilik sınıfta da öğrenme ne kadar gerçekleşebilir ki.

Zeynep bebek bezlerinl çok iyi fiyata almışsın
Burda o fiyata hayatta alamayız.
bugün 84 tanesine 115 ödedik.
Şuan kaç numara kullanıyorsunuz.
Oğluma bayadır 4 numara kullanıyorduk
Bugün 5 numara aldık

strawberry_cake geçmiş olsun canım. Gözün aydın. Peki kalınlık nedenmis
Cok sagol canim ❤ Ostrojen hormonunu dengeleyen progesteron hormonu eksikliginden kaynaklaniyormus. 3 aylik ilac tedavisi sonucu bir ilerleme olmazsa hormonlu spiral takmam gerekiyor. Cok sukurki onemli birsey degil ve caresi var Allah kimseyi dermansiz hastalikla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…