- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.401
Yarinki menuler ayniymis ben de fasulye isladimAkşam menümüz buzluktan içli köfte salata mercimek çorba idi.
Yarın için kurufasulye ıslattım etli kurufasulye pilav yoğurt turşu ve tatli olacak menü. Yemeğin adını koydum . rahatim
Biz 2. Sinif icin pesin 18.200 e yazdirdik.canim. Gectigimiz martta erken kayitla yazdirmistik. Agustosta da 3400 kitap parasi verdik. Gecen seneden forma vardi ve pandemiden dolayi gitmeyecek diye almadik. Bir de forma alsaydik 1300.civari da o tutardi.@mutlu1988 özel okul fiyatları nasıl orda canim
Sagol canim Allah razi olsun. Insallah hep guzel haberler alirizstrawberry_cake cok sevindim, bugunlerdeki her guzel haber beni cok cok mutlu ediyor.
Sevgiyeyolculuk ben de simdi kiza bez aldim, toplam 400 adet, 123$ odedim, kampanya vardi bir de 25$ hediye ceki kazandim. Evde de 200 kadar var galiba acaba son bezlerimiz olur mu bunlar, kiz 19 aylik oldu, iki yas civari (yaza denk geliyor) kizdan sinyal alirsam tuvalet egitimini bi denemek istiyorum.
Yok canım AkdenizBide ege tarafındayım de tam olsun
Çok iyiymiş fiyatı. Yakınımızda güzel bir okul vardı göndermek istiyorduk ama kıyafet ve kırtasiye hariç 43 bin olmuş. İlkokul için bizi aştı maalesef. Daha uygun bir okul arayışındayız. Yaşadığımız şehirde özel hastane ve okul gereksiz pahalı maalesef.Biz 2. Sinif icin pesin 18.200 e yazdirdik.canim. Gectigimiz martta erken kayitla yazdirmistik. Agustosta da 3400 kitap parasi verdik. Gecen seneden forma vardi ve pandemiden dolayi gitmeyecek diye almadik. Bir de forma alsaydik 1300.civari da o tutardi.
Evet canım lojman ama şimdiye kadar hiç bu kadar vermemiştik ama ev çok büyük çok ferah o açıdan da iyi.Suveybe13 yanlış hatırlamıyorsam sen lojmandaydin değil mi yoksa kira ve yakıt o miktar çok zor artik bence küçük yerde bile duzgun ev bulunamiyor ki o fiyatlara
Keşke bizde de bu kadar büyük ayrım olmasaydı. Bizde de çok olmasada iyi devlet okulları var ama o bölgelerde çalışmak imkansız. Emekliliğe kadar ayrılmıyor yerinden insanlar. Evi oradan tutmaya kalksak bu defa da okul masrafı kadar kira aidat yol masrafı ekleniyor.Bugun ise tam 2.5 saatte geldim, tren bozulmus onu bekledik, sonra geldi kagni hiziyla yavas yavas gitti, isiklari ve isitmasi calismiyordu, birazcik donmus olabilirim.
Biliyormusunuz burada ozel okul mantigi cok yaygin degil, yani ozel okullar var ama sanki daha cok belli ozellikleri arayan veli ve ogrenciler icin, mesela katolik okullari gibi ya da belli milletlerin okullari gibi. Okul kaydi ikametgaha bagli ve iyi okullarin oldugu bolgelerde kiralar, ev fiyatlari, ve vergiler yuksek cunku vergilerin cogu okullara aktariliyor. Benim bu eyalette kalirsak tasinmak istedigim bir iki bolge var, devlet okuluna gidecek ama imkanlari ozel okul gibi olacak. Ben ilk okul ve ortaokulu devlette, liseyi burslu olarak Turkiye`de bilinen bir ozel okulda okudum, artilarini da gordum eksilerini de, ogretmenlerim cok iyiydi mesela, imkanlari iyiydi ama arkadaslarim biraz simarikti, gerci yasin getirdigi bir sey bu, guzel arkadasliklarim da oldu, hala gorusurum.
Cok sagol canim, kayiplarin hastaliklarin bol oldugu bir yil oldu, insallah daha guzel gunler gorecegiz.Zeynep Gulru bu arada basin sagolsun kayiplarin olmus allah rahmet eylesin nur icinde yatsinlar insallah..
Amin insallah. Insallah bir an once eski kaygisiz gunlerimize geri doneriz en kisa zamanda.Cok sagol canim, kayiplarin hastaliklarin bol oldugu bir yil oldu, insallah daha guzel gunler gorecegiz.
Zeynep bebek bezlerinl çok iyi fiyata almışsınstrawberry_cake cok sevindim, bugunlerdeki her guzel haber beni cok cok mutlu ediyor.
Sevgiyeyolculuk ben de simdi kiza bez aldim, toplam 400 adet, 123$ odedim, kampanya vardi bir de 25$ hediye ceki kazandim. Evde de 200 kadar var galiba acaba son bezlerimiz olur mu bunlar, kiz 19 aylik oldu, iki yas civari (yaza denk geliyor) kizdan sinyal alirsam tuvalet egitimini bi denemek istiyorum.
Ayyy oda olur oda olurYok canım Akdeniz
Cok sagol canim ❤ Ostrojen hormonunu dengeleyen progesteron hormonu eksikliginden kaynaklaniyormus. 3 aylik ilac tedavisi sonucu bir ilerleme olmazsa hormonlu spiral takmam gerekiyor. Cok sukurki onemli birsey degil ve caresi varstrawberry_cake geçmiş olsun canım. Gözün aydın. Peki kalınlık nedenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?