- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.521
Elektrik ve doğalgaza zam gelmişti. Yeni tarifeGunaydin kizlar. Dun bizimde dogalgaz faturasi geldi 476 tlGecen sene -16 derecede bile en yuksek faturamiz 320 tl gelmisti ve kombi 48 de yaniyordu. Gectigimiz ay 38 ve 42 derece arasi yandi ama 1.5 kati gelmis fatura gecen seneye gore. Cok sinir bozucu. Asgari ucretliye memura emekliye yaptiklari 3 kurus 'zam' dogalgaz/ elektrige yapilan zamlarami yetsin temel gidaya yapilan zamlarimi.
Zamlarin ardi arkasi kesilmiyor masallah. Bizde topluca kemal sunal gibi soylenmeyece baslayacagiz bu gidisle ekmege zam yaga zam sekere zam zama zam diye takilip kalacagiz bozuk pilak gibiElektrik ve doğalgaza zam gelmişti. Yeni tarife
Biz sadece kahvaltı yapabildik.Bu saatte kadar sadece oğlumla kahvaltı yapıp ve onu yıkadım
Aslında her seye o oranda zam geldi ama yağ kadar konuşulmuyor. Sanırım ayçiçek yağı milletçe kırmızı çizgimiz5litre ayçiçek yağı alıp gelen adamı törenle karşılıyorlar.
Kadın yemek yapacak adamı uyandırıyor yağ istiyor. Adam ayçiçek yağını koynuna almış yatıyor.Fiyatlar 85 lirayı geçince...
Trajikomik
İçli köfteye bayılırımMerhaba kızlar. Valla sabahtan beri kosturuyorum.Dersim yok diye sevinmistim.ama daha cok yoruldummutfak daginikti onu toparladim.Kahvalti yaptik kizim derse girdi. Oglusla kitap okuduk. Kalktim.icli kofteyi yaptim. Yanina corba da yapmam lazim. Hic birsey yapasim.yok. Ha bi de 2. tatil planimi yapip rezervasyonlarimizi tamamladim Umarim.gecen seneki gibi hepsini iptal etmek zorunda kalmam
Aaa ne güzelMerhaba kızlar. Valla sabahtan beri kosturuyorum.Dersim yok diye sevinmistim.ama daha cok yoruldummutfak daginikti onu toparladim.Kahvalti yaptik kizim derse girdi. Oglusla kitap okuduk. Kalktim.icli kofteyi yaptim. Yanina corba da yapmam lazim. Hic birsey yapasim.yok. Ha bi de 2. tatil planimi yapip rezervasyonlarimizi tamamladim Umarim.gecen seneki gibi hepsini iptal etmek zorunda kalmam
Bizim de evde denemedigimiz yok ama gecen esim tantuni yapalim dediginde tantuni hic denemedigimizi anladim, nasil yapiyorsun, tarif rica ediyorum.Selam kızlar,
Bence gece dünya daha da hizli dönüyor daha gozumu kapatmafan sabah oluyor sanki
Saglikli ogle yemegi arayışları içerisindeyim, cok fazla abur cubur karbonhidrat tuketmeye başladım, cok rahatsızım. Acikinca da hemen kan şekerim düşüyor. Bir sekilde vakit ve enerji bulup sağlıklı bir öğün yapmam lazım.
Bugünkü menüm dürüm tantuni+ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?