- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.019
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.541
Mutlucum senden de bir icli kofte tarifi alayim, cok sik yapmam yapinca da internetteki tarifleri kullaniyorum ama gecen esimin aklina gelmis cani istedi heralde yapayim diyorum.Merhaba kızlar. Valla sabahtan beri kosturuyorum.Dersim yok diye sevinmistim.ama daha cok yoruldummutfak daginikti onu toparladim.Kahvalti yaptik kizim derse girdi. Oglusla kitap okuduk. Kalktim.icli kofteyi yaptim. Yanina corba da yapmam lazim. Hic birsey yapasim.yok. Ha bi de 2. tatil planimi yapip rezervasyonlarimizi tamamladim Umarim.gecen seneki gibi hepsini iptal etmek zorunda kalmam
Sagol pure, tantuniye benzer yemek yapiyormusuz o zaman, sadece kuyruk yagi koymuyorduk.Zeynep Gulru canım kuzu eti kullan ve kuyruk yağı. Minik minik dogra. Salça baharatlat ve tuz.
Canim yemekten sonra detayli yazacagim❤Aaa ne güzelnereye ne zamana yaptırdın canım rezervasyonlarını.Biraz güzel şeylerden bahsedelim,hayaller güzel
Canim.aslinda benim.de kwndime ait bir tarifim yok. Cok yapmisligim da yok. Ama bu gun kullandigim.tarifi.cok begendim. Tam olcu oldu ve hamuru cok guzeldi. Sekil vermekte hic zorlanmadim.Ekran goruntusu paylasayim tarif icinMutlucum senden de bir icli kofte tarifi alayim, cok sik yapmam yapinca da internetteki tarifleri kullaniyorum ama gecen esimin aklina gelmis cani istedi heralde yapayim diyorum.
Başın sağollsun canım.Hepimiz ölümü tadıcaz,umarım bizimde arkamızdan sevgi dolu bahsederler,dualarla anarlar.Ne güzelki arkalarından dua edecek insanlar bırakmışlarIse gelirken markete ugradim, dedim kesin bunlar yeni yil sonrasi cikolatalarda indirim yapmislardir, gercekten de 1 alana 1 bedavaydi. Vitaminler de oyleydi. Turkiye`ye biraz cikolata, kendime B12 ve anneme C vitamini aldim, evdeki jelibon gibi olani sevmedi. Toplam 42$ odedim. Ayrica bankamatikten 150$ cektim, oglanin kumbarasina atacagim. Router bozulmustu, bir de ipadin sarj kablosu calismiyordu, esim gecen kiza bez alirken verdikleri 25$ lik hediye cekini kullanmis ve uzerine 35$ daha vermis, boylelikle bu da halloldu.
Benim gecenki mulakatlar surecinde bana 50$ Grubhub hediye ceki vermislerdi, kendime yemek siparis etmem icin, ben de daha kullanmadim, uzerine de ben koyup, Boston`daki bir Turk restaurantindan bir seyler siparis edip eve goturecegim hep birlikte yeriz.uzaklardabiz Grubhub hic kullandiniz mi, uye mi olmam gerekiyor?
Amcama cikolata siparis etmistim, onunki daha ozenli bir sey olsun istemistim, dun gelmis. Ne garip degil mi, ben cikolata soylemisim, o suan dunyada yok bile, bir soz vardi kul plan yapar melekler gulermis ya da buna benzer, benimki de o hesap, insanin hic aklina gelmiyor iste.
Bugun hayrina helva falan dagitilacakti, kardesimle paylastik es dostla bir hatim yaptik, hatim duasini yaptiracakti kardesim bugun.
Her sey ne kadar da bir anlik. Allah rahmet eylesin. Helvanizi ve hatimleri kabul etsin insaallah canimIse gelirken markete ugradim, dedim kesin bunlar yeni yil sonrasi cikolatalarda indirim yapmislardir, gercekten de 1 alana 1 bedavaydi. Vitaminler de oyleydi. Turkiye`ye biraz cikolata, kendime B12 ve anneme C vitamini aldim, evdeki jelibon gibi olani sevmedi. Toplam 42$ odedim. Ayrica bankamatikten 150$ cektim, oglanin kumbarasina atacagim. Router bozulmustu, bir de ipadin sarj kablosu calismiyordu, esim gecen kiza bez alirken verdikleri 25$ lik hediye cekini kullanmis ve uzerine 35$ daha vermis, boylelikle bu da halloldu.
Benim gecenki mulakatlar surecinde bana 50$ Grubhub hediye ceki vermislerdi, kendime yemek siparis etmem icin, ben de daha kullanmadim, uzerine de ben koyup, Boston`daki bir Turk restaurantindan bir seyler siparis edip eve goturecegim hep birlikte yeriz.uzaklardabiz Grubhub hic kullandiniz mi, uye mi olmam gerekiyor?
Amcama cikolata siparis etmistim, onunki daha ozenli bir sey olsun istemistim, dun gelmis. Ne garip degil mi, ben cikolata soylemisim, o suan dunyada yok bile, bir soz vardi kul plan yapar melekler gulermis ya da buna benzer, benimki de o hesap, insanin hic aklina gelmiyor iste.
Bugun hayrina helva falan dagitilacakti, kardesimle paylastik es dostla bir hatim yaptik, hatim duasini yaptiracakti kardesim bugun.
Evet canim zaten yeterince kötü her sey. Acikcasi bu donemde kendime.iyi gelecek seylerle zaman gecirmeye calisiyorum firsat buldukca. Ben seyahat etmeyi,tatil yapmayi ,yeni yerler görmeyi ve yeni tatlari tatmayi cok.severim. Bu 2. Seyahat planini gecen sene haziran icin planlamistik.fakat pandemiden dolayi nasip olmadi. Bakalim.bu sene olacak mi.Aaa ne güzelnereye ne zamana yaptırdın canım rezervasyonlarını.Biraz güzel şeylerden bahsedelim,hayaller güzel
Bati avrupa canim bura bir cok kisi tarafindan okundugu icin cok detay vermeye cekiniyorum canim kusura bakma ❤strawberry_cake simdiden hayirli yolculuklar. Benim.de yurt disinda bi kardesim olsaydi keske sanirim 1 ay ben.de giderdim. Nereye gideceksin?
Çok güzel proğram inşallah bu yıl hepimiz çok güzel tatiller yaparız,proğramlarımızı yapabilirizEvet canim zaten yeterince kötü her sey. Acikcasi bu donemde kendime.iyi gelecek seylerle zaman gecirmeye calisiyorum firsat buldukca. Ben seyahat etmeyi,tatil yapmayi ,yeni yerler görmeyi ve yeni tatlari tatmayi cok.severim. Bu 2. Seyahat planini gecen sene haziran icin planlamistik.fakat pandemiden dolayi nasip olmadi. Bakalim.bu sene olacak mi.
Ankara cikisli olmak.uzere sirasi ile; 1 gece pamuklale,
2 gece mugla akyaka
4 gece fethiye de konaklayacagiz insaallah. Yapmayi dusunduklerimiz ise
Akyaka ve Göcek tekne turlari
Gitmek istedigimiz birkac plaj
Dalyan camur havuzlari ve kral.mezarlari
Pamuklale ve Hireapolis.antik.kenti
Ve firsat olursa ben yamac parasutu denemek istiyorum
Bunlari Agustos un 3. Haftasi icin planladim canim
Çok güzel proğram inşallah bu yıl hepimiz çok güzel tatiller yaparız,proğramlarımızı yapabiliriz
Estagfirullah canim ne kusuru. Simdiden iyi yolculuklar iyi eglenceler❤Bati avrupa canim bura bir cok kisi tarafindan okundugu icin cok detay vermeye cekiniyorum canim kusura bakma ❤
Ay ben her gün tatil hayali kurarımInsaallah canim. Senin de bu tarz planlarin olduunda yaz bana fikir olsun
Yaaa superAy ben her gün tatil hayali kurarımproğram halinr dönerse anlatırım ama.Senin yazdığın yerleri gördüm hep,yamaç paraşütüde yaptım çok güzel proğram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?