Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay ben her gün tatil hayali kurarım proğram halinr dönerse anlatırım ama.Senin yazdığın yerleri gördüm hep,yamaç paraşütüde yaptım çok güzel proğram
Bu arada ben de surekki gezme ve tatil hayali kurarim ve arastiririm kendim gibi birini gormek mutlu etti beni. Bazen esim delirdigimi dusunuyor bence

Bizim de evde denemedigimiz yok ama gecen esim tantuni yapalim dediginde tantuni hic denemedigimizi anladim, nasil yapiyorsun, tarif rica ediyorum.
Özel bir tarifim yok aslında canım, eti küçük küçük doğrayıp kavurma yapıyorum, tortillayi etin uzerinde ısıtıyorum. Sumakli soğan, domates ve maydonozla dürüm yapıyorum. En son o dürümleri etin tavasinda arkalı önlü söyle bi isitiyorum. Bazen ıslak olsun diye domatesi ete ekleyip pişiriyorum. Kafama göre

Allah kabul etsin canım...
Grubhub ilk defa senden duydum hic bilmiyordum.

Dersim öğleden sonraydı. Yemek yedik, oğlumu uyuttum derken gün bitti yine.

Netten oğlumla eşim için birkaç parça kıyafet sipariş verdim 500 civarı tuttu.
Aslında çok ihtiyaç değildi ama alayım ölümlü dünya modumdayım bu ara.
Birikimi her şey insan için kenarda para bulunması lazım modumda yapabiliyorum ancak. Bu konuda hiç tutarlı olamıyorum maalesef.

Iyi akşamlar 🖐🖐🖐

Esim markete gitti, buyuk bi alışveriş yapmış, aldığı erzaklarin miktarları da büyük, bize baya yeter. Tabii denemek için ekstra farkli seyler almayı bu kez de ihmal etmemiş. Atıştırmalık kurutulmuş tuzlu mantar mesela neyse ben de denemeyi seviyorum sesimi çıkarmadım. Ne kadar tuttu diye sordum söylemedi durum vahim sanırım Erzaklari dezenfekte ettik yerleştirdik.

Yayla çorbası pişirdim, fırına bütün tavuk attım pişiyor, yeşillikler yıkadım salata yapacağım. Bu yemeklerin bize iki gun yetecegini umuyorum

Eğer planınız tam tamamlanmadıysa aklıma gelen bir kaç şeyç yazayıöPamukkalede hemen traventerlerin karşısında bir otel vardı hem fiyatı uygundu, hem de temizdi, ve traventerlere mutlaka sabah gidin öğleden sonra hem çok sıcak hem kalabalık oluyor

Akyakada o kadar çok sinek var ki mutlaka sinek için önlem alın
Ben en azından bir gece dalyanda kalmanızı öneririm, hem kral mezarlarını gece görmek güzel oluyor hem de iztuzu plajı o kadar güzel ki.hem plaj ve deniz güzel hem de çok geniş , ister kendi sandalyenizde oturun ister tesisten yararlanın. Tesisin fiyatları uygundu.
Akyakadan giderken isterseniz Köyceğiz gölü ve yuvarlak çaya uğrayabilirsiniz
Fethiye de ölü deniz tarafı popüler ama biraz pahalı eğer her şey dahil istemiyorsanız çalış plajında güzel uygun oteller var tabi biz ölü denizi çok sevmeyenlerdeniz orası bence küçük çocuklar için güzel sadece, su çok durgun olduğu için deniz tadı vermiyor ölü denizin yanı da çok dalgalı
Uzun yazdım ama ben de gezmeyi seviyorum tatil yerleri ile ilgili önerisi ya da planı olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Bu arada ben de surekki gezme ve tatil hayali kurarim ve arastiririm kendim gibi birini gormek mutlu etti beni. Bazen esim delirdigimi dusunuyor bence
Valla bazen işyerinde sıkılınca tatilde olduğumu hayal ederim,hatta arkadaşlarada anlatırım şimdi şurda şöyle yapıyor olsam diye baya bildiğin yaşarım o anı ayrıntıları ile anlatırım etrafımdakileride götürürüm başka yerlere

Ayyy ne kadar güzel, insallah gerçekleşir planlarınız
Ben de gezmeyi ve yeni şeyler denemeyi cok severim. Gittigimiz yerlerde turist gibi değil oranın yerli halkı gibi takılmayı severiz. Yerel marketlerden alışveriş yapar, halkın yediği restaurantlara gideriz. Mekan ve anılar iyice içimize işler.
O günleri tekrar yaşayabilmek dileğiyle

Cok tesekkurler tavsiyeler icin. Aslinda fethiyede 2 dalyanda 2 gece planlamustik. Fkat 2 cocukla ordan oraya olmasin diye 4 gece fethiye yaniklardan yer ayirttik. Evet ölüdeniz pshali biraz ve yaniklar dahs orta nokta gibi geldi.Sabahtan arabayla cikip 40 dk da dalysnda oluruz dedik. Yuvarlakcay var planimuzda deniz kknusubda da evet ben de biraz derin denjzlerde yuzmeyi severim mesela kaputasa bayilmistim.yuzmek keyifliydi. Ama cocuklar icin biraz daha siğ iyi olur diye dusunduk

Pamukkalede dedigini otele baktim gecen hafta 2 kere aradim.ulasamadim. Baska otelden ayirttim ben de. Seyahat ve gezip gorme anlaminda firsat buldukca yazarim brn de. Tekrar tesekkurler

Kızlar altin sizce ne olur. Yorum vs okudunuz mu
Püre eşim çokça haber okur,genel düşüncenin iyileşmenin 2021 de artacağı ve altının düşeceği yönünde diyor . Aşı ile ilgili durumlar özellikle. (Ytd)
Ben de arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

Kızlar elektrik faturamız geldi
Ama ücret yazmıyor.
tesisatınızda herhangi bir tüketim
Gerçekleşmediği için son dönem faturanız düzlenmemiştir yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…