- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.561
Bu arada ben de surekki gezme ve tatil hayali kurarim ve arastiririmAy ben her gün tatil hayali kurarımproğram halinr dönerse anlatırım ama.Senin yazdığın yerleri gördüm hep,yamaç paraşütüde yaptım çok güzel proğram
Özel bir tarifim yok aslında canım, eti küçük küçük doğrayıp kavurma yapıyorum, tortillayi etin uzerinde ısıtıyorum. Sumakli soğan, domates ve maydonozla dürüm yapıyorum. En son o dürümleri etin tavasinda arkalı önlü söyle bi isitiyorum. Bazen ıslak olsun diye domatesi ete ekleyip pişiriyorum. Kafama göreBizim de evde denemedigimiz yok ama gecen esim tantuni yapalim dediginde tantuni hic denemedigimizi anladim, nasil yapiyorsun, tarif rica ediyorum.
Allah kabul etsin canım...Ise gelirken markete ugradim, dedim kesin bunlar yeni yil sonrasi cikolatalarda indirim yapmislardir, gercekten de 1 alana 1 bedavaydi. Vitaminler de oyleydi. Turkiye`ye biraz cikolata, kendime B12 ve anneme C vitamini aldim, evdeki jelibon gibi olani sevmedi. Toplam 42$ odedim. Ayrica bankamatikten 150$ cektim, oglanin kumbarasina atacagim. Router bozulmustu, bir de ipadin sarj kablosu calismiyordu, esim gecen kiza bez alirken verdikleri 25$ lik hediye cekini kullanmis ve uzerine 35$ daha vermis, boylelikle bu da halloldu.
Benim gecenki mulakatlar surecinde bana 50$ Grubhub hediye ceki vermislerdi, kendime yemek siparis etmem icin, ben de daha kullanmadim, uzerine de ben koyup, Boston`daki bir Turk restaurantindan bir seyler siparis edip eve goturecegim hep birlikte yeriz.uzaklardabiz Grubhub hic kullandiniz mi, uye mi olmam gerekiyor?
Amcama cikolata siparis etmistim, onunki daha ozenli bir sey olsun istemistim, dun gelmis. Ne garip degil mi, ben cikolata soylemisim, o suan dunyada yok bile, bir soz vardi kul plan yapar melekler gulermis ya da buna benzer, benimki de o hesap, insanin hic aklina gelmiyor iste.
Bugun hayrina helva falan dagitilacakti, kardesimle paylastik es dostla bir hatim yaptik, hatim duasini yaptiracakti kardesim bugun.
Eğer planınız tam tamamlanmadıysa aklıma gelen bir kaç şeyç yazayıöEvet canim zaten yeterince kötü her sey. Acikcasi bu donemde kendime.iyi gelecek seylerle zaman gecirmeye calisiyorum firsat buldukca. Ben seyahat etmeyi,tatil yapmayi ,yeni yerler görmeyi ve yeni tatlari tatmayi cok.severim. Bu 2. Seyahat planini gecen sene haziran icin planlamistik.fakat pandemiden dolayi nasip olmadi. Bakalim.bu sene olacak mi.
Ankara cikisli olmak.uzere sirasi ile; 1 gece pamuklale,
2 gece mugla akyaka
4 gece fethiye de konaklayacagiz insaallah. Yapmayi dusunduklerimiz ise
Akyaka ve Göcek tekne turlari
Gitmek istedigimiz birkac plaj
Dalyan camur havuzlari ve kral.mezarlari
Pamuklale ve Hireapolis.antik.kenti
Ve firsat olursa ben yamac parasutu denemek istiyorum
Bunlari Agustos un 3. Haftasi icin planladim canim
Valla bazen işyerinde sıkılınca tatilde olduğumu hayal ederim,hatta arkadaşlarada anlatırım şimdi şurda şöyle yapıyor olsam diye baya bildiğin yaşarım o anıBu arada ben de surekki gezme ve tatil hayali kurarim ve arastiririmkendim gibi birini gormek mutlu etti beni. Bazen esim delirdigimi dusunuyor bence
Ayyy ne kadar güzel, insallah gerçekleşir planlarınızEvet canim zaten yeterince kötü her sey. Acikcasi bu donemde kendime.iyi gelecek seylerle zaman gecirmeye calisiyorum firsat buldukca. Ben seyahat etmeyi,tatil yapmayi ,yeni yerler görmeyi ve yeni tatlari tatmayi cok.severim. Bu 2. Seyahat planini gecen sene haziran icin planlamistik.fakat pandemiden dolayi nasip olmadi. Bakalim.bu sene olacak mi.
Ankara cikisli olmak.uzere sirasi ile; 1 gece pamuklale,
2 gece mugla akyaka
4 gece fethiye de konaklayacagiz insaallah. Yapmayi dusunduklerimiz ise
Akyaka ve Göcek tekne turlari
Gitmek istedigimiz birkac plaj
Dalyan camur havuzlari ve kral.mezarlari
Pamuklale ve Hireapolis.antik.kenti
Ve firsat olursa ben yamac parasutu denemek istiyorum
Bunlari Agustos un 3. Haftasi icin planladim canim
Cok tesekkur ederim canimBirazaz karisik ekledim.sanirimZeynep Gulru ben tariften farkli olarak sadece hamuruna su da ekledim. Yogururken ara ara ekledim.ve toplamada yarim su bardagi falandir
Cok tesekkurler tavsiyeler icin. Aslinda fethiyede 2 dalyanda 2 gece planlamustik. Fkat 2 cocukla ordan oraya olmasin diye 4 gece fethiye yaniklardan yer ayirttik. Evet ölüdeniz pshali biraz ve yaniklar dahs orta nokta gibi geldi.Sabahtan arabayla cikip 40 dk da dalysnda oluruz dedik. Yuvarlakcay var planimuzdaEğer planınız tam tamamlanmadıysa aklıma gelen bir kaç şeyç yazayıöPamukkalede hemen traventerlerin karşısında bir otel vardı hem fiyatı uygundu, hem de temizdi, ve traventerlere mutlaka sabah gidin öğleden sonra hem çok sıcak hem kalabalık oluyor
Akyakada o kadar çok sinek var ki mutlaka sinek için önlem alın
Ben en azından bir gece dalyanda kalmanızı öneririm, hem kral mezarlarını gece görmek güzel oluyor hem de iztuzu plajı o kadar güzel ki.hem plaj ve deniz güzel hem de çok geniş , ister kendi sandalyenizde oturun ister tesisten yararlanın. Tesisin fiyatları uygundu.
Akyakadan giderken isterseniz Köyceğiz gölü ve yuvarlak çaya uğrayabilirsiniz
Fethiye de ölü deniz tarafı popüler ama biraz pahalı eğer her şey dahil istemiyorsanız çalış plajında güzel uygun oteller var tabi biz ölü denizi çok sevmeyenlerdeniz orası bence küçük çocuklar için güzel sadece, su çok durgun olduğu için deniz tadı vermiyorölü denizin yanı da çok dalgalı
Uzun yazdım ama ben de gezmeyi seviyorum tatil yerleri ile ilgili önerisi ya da planı olanlar paylaşırsa çok sevinirim
Pamukkalede dedigini otele baktim gecen hafta 2 kere aradim.ulasamadim. Baska otelden ayirttim ben de. Seyahat ve gezip gorme anlaminda firsat buldukca yazarim brn de. Tekrar tesekkurlerEğer planınız tam tamamlanmadıysa aklıma gelen bir kaç şeyç yazayıöPamukkalede hemen traventerlerin karşısında bir otel vardı hem fiyatı uygundu, hem de temizdi, ve traventerlere mutlaka sabah gidin öğleden sonra hem çok sıcak hem kalabalık oluyor
Akyakada o kadar çok sinek var ki mutlaka sinek için önlem alın
Ben en azından bir gece dalyanda kalmanızı öneririm, hem kral mezarlarını gece görmek güzel oluyor hem de iztuzu plajı o kadar güzel ki.hem plaj ve deniz güzel hem de çok geniş , ister kendi sandalyenizde oturun ister tesisten yararlanın. Tesisin fiyatları uygundu.
Akyakadan giderken isterseniz Köyceğiz gölü ve yuvarlak çaya uğrayabilirsiniz
Fethiye de ölü deniz tarafı popüler ama biraz pahalı eğer her şey dahil istemiyorsanız çalış plajında güzel uygun oteller var tabi biz ölü denizi çok sevmeyenlerdeniz orası bence küçük çocuklar için güzel sadece, su çok durgun olduğu için deniz tadı vermiyorölü denizin yanı da çok dalgalı
Uzun yazdım ama ben de gezmeyi seviyorum tatil yerleri ile ilgili önerisi ya da planı olanlar paylaşırsa çok sevinirim
Püre eşim çokça haber okur,genel düşüncenin iyileşmenin 2021 de artacağı ve altının düşeceği yönünde diyor . Aşı ile ilgili durumlar özellikle. (Ytd)Kızlar altin sizce ne olur. Yorum vs okudunuz mu
Niye öyle olmuş. Normalde evdesiniz ve tüketim var. İlgili yerlere bı alo de istersenKızlar elektrik faturamız geldi
Ama ücret yazmıyor.
tesisatınızda herhangi bir tüketim
Gerçekleşmediği için son dönem faturanız düzlenmemiştir yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?