Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslında bende benzer yorumlar okudum
Altın fena şişti. Yıllar öncede bende durumlar olmuş sonra fena düşmüş ve stabil kalmış yıllarca. Yani altın sürekli kazandırıyor diye birşey yok. Bakalım .

Merhaba kızlar iki dersim bitti kaldı 6 ders
Şimdilik 16.30 a kadar rahatım bu arada temizlik ve yemek yapacağım
Dün sıfır harcamaydı bugün eşim durmayabilir sen dersteyken biz çocuklarla şehir merkezine gidelim gezelim diyor öyle olursa harcama olur.
Bugünün menüsü etli nohut yemeği,pirinç pilavı ve salata
Geçen gün nohut yapacağım diye nohut ıslamıştım menü degisince onları buzluğa atmıştım iki poşet onlarla yapacağım.

Ben de bir süre daha altının düşeceğini düşünüyorum. O kadar bekleyip geçen ay altın ve dövize yatırmıştım tüm birikimi. Eşim arada söyleniyor hatta.
Yıllar önce düştüğünde ons ayağı düşmüştü bu yüzden uzun süre toparlanamamıştı. Şuan faiz artırımı nedeniyle dolar ayağı düştü. Doların ülkemizde uzun süre düşük kalacağını düşünmüyorum. Yine artacaktır tahminim.
11 yıl önce 70 lirada çeyrek altın almıştım arada düştü çıktı ama şuan neredeyse 10 katı. Bir de öğretmen maasımdan biriktirdiğim kısımla 10 çeyrek alabiliyordum o zamanlar.
Biraz bekletebilir ama genel olarak ihtiyaç dışı bir para ise altından zarar edilmiyor.

Selamlar
Eşim bugün biraz geç gitti
Beraber kahvaltı yaptık
O gittikten sonra bulaşığı çalıştrdım
Bütün evi süpürdüm
Saat 1 de oğlumla dışarı çıktık
Parkta biraz yürüdü, salıncağa bindi, beraber biraz kaydık
Markette 40 lira harcadım
4lü kola mini
Yoğurt
Süt
Bitter çikolata
1 kg yakın çeri domates
2:30 gibi eve geldik
Uykusu vardı hemen yatırdım.
Dünden biraz nohut var yanına çok az bulgur pilavı yapıcağım.
yarın eşim izinli ya pizza ya yağlama yada tantuni yaparım bakalım hangisini isterse bir de sıcak çikolata yaparım istagram da damy var onun tarifine göre:)

Iyi aksamlar kizlar
Markete gidecegiz demistim, 1670 tl tuttu. Ama guzel bir alisveris oldu. Kasap dahil, zaten 650 kasap tuttu. Sabunlar falan baya stoklu aldik. Kahvaltilik meyve kuruyemis... Her seye zam gelmis iyi bile tuttu.
Erkek kardesim bizde kaliyor. O olmasa pek bisey tukenmiyor

Slm kızlar
Bugün mercimek çorbası ve buzluktan sebze ve kuşbaşı ile türlü yaptım ya
3 kilo çiğ süt 24tl çok şaşırdım beş kilo 29 TL dedi ama ödeme kısmındaydık üşendim beş kiloluk ile değiştirmedim. Artık beş kiloluk alırım diğer türlü karlı değil.
yufka aldım canım patatesli börek istiyor.
2 kilosunu yoğurt yapıyorum 1 kilosu sa börek vs harcanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…