Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar kızlar
Eşim 11 gibi ancak çıkarım dedi
Carrefour da birkenstock terlikler 50 liraya düşmüş. eşime yakın carrefour aradım hemen, bakmış ama bulamadı kalmamış sanırım.
Ne zamana kadar acaba?Baya düşmüş fiyatı.

Merhabalar
Sabah erken başladı derslerim, 6 dersim bitti kaldı 3
Kahvaltıyı eşim hazırladı.
Akşama sebzeli tavuk baget,noodle ve salata yapacağım
Dün 156 TL harcandı hafta sonu hazırlığı çerez abur cubur bir kaçta ihtiyaç
Hafta sonu sıfır harcamalı geçsin istiyorum

Tekrar selam nevresim. Değiştirdim bulaşık makinasını boşaltacağım be elde yıkanacaklar var onları halletmem lazım. Nevresimleri makinaya attım çıksın asarım. Yarın ev süpüreceğim. Dünden mercimek çorba ve türlü var yarın pizza yapacağız vivenseden bambu paspas aldım aynısı trendyolda daha pahalı. Onlar geldi banyoya serdim fena olmadılar 215tl paspaslar ve bambu tuvalet fırçası da dahil

Selam.kizlar. Valla ben sabahtan bu yana bi kahvalti hazirladim.bir de corba yapip pizza hamuru yogurdum. Birazdan malzemelerini koyup firina atacagim. Baska da birsey yapmadim. Cocuklarla oynadik. Cok sklyorlar uzuluyorum valla hallerine. Kizimi aldim.markete ciktim yarim.saat. Alimacaklari aldim 178 lira verdim
Esim.de kuruyemise gitti 150 de o harcamis. Bu 150 liralik kiriyemis bizim cocuklara ve bize 1 hafta gidiyor. Gercekten her sey cok pahali

Kredi kartımız geldi benim 2200tl eşimin 3780tl baktım 3bin TL sadece gıda alışverişi (market, yemek,kuruyemiş,tatlı)
stoklarim azaldı bugün baktım ,yerleştirdim ,liste yapıyorum eksikleri veya bitmek üzere olanlari yavaş yavaş. her şey çok pahalandı. Hiçbir şey eski fiyatı ile değil. Yazdan beri rahattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…