Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kızlar. Ocak ayi birikimim 5 gr altin ve 20 euro. pure hazel listeye ekleyebilirsin canim. 1 tane de ceyrek aldim ama o hediyelik
Arkadasim dogum yaoacak 3 hafta sonra ona gidecek.insaallah.
Bereketli olsun kızlar altınlarınız

Selamlar arkadaslar, herkes iyidir insallah. Maaslariniz hayirli birikimleriniz bereketli olsun. Benim maas iki hafta da bir hesabima yatiyor, esiminkini patronu ay basinda cek seklinde veriyor. Biliyormusunuz burada 5$ ve uzeri her seye cek yaziyorlar, ilk seneler cok tuhafima gitmisti, yani bizde herkesin cek defteri yoktur, cek sahibi olmak biraz varlik gostergesiydi ama burada 10$ alisveris yapiyor markete cek yazip veriyor.

Annemlerin gidisine 1.5 ay kaldi sadece, okullar kapali, kayinvalidem geleyim diyor ama korkuyorum ya hasta olursa, arkadaslara haber biraktim bakici icin, tanidigim birisi olsa icim rahatlayacak, esim bakiciya sicak bakmiyor annem gelsin diyor. Kiz daha 21 aylik, kafam cok karisik.
Bir tane okul vardi talep cok oldugu icin ogrencilerini cekilisle belirliyordu, bize cikmamisti, bekleme listesindeydik, esimi aramislar yer acilmis. Ne yapsak bilemedik, bu okulda suan online egitim ama Mart`ta normal egitime gececeklermis, oglum icin cok iyi olur aslinda, kresten en sevdigi arkadasi da bu okulda. Ama simdi benim is durumu belli olursa bir daha mi okul degistirecek, ne yapsak degistirsek mi bilemedik?

Değiştirsin canım hem arkadaşı da oradaymış, kolay uyum sağlar. Burda da okullar ikinci dönem kademeli açılır . Artık aşı yapmaya başlanıldı.

Hangi ülkedesiniz?

Derslerim devam ediyor 8.30 da bitecek
Yemek eşimden çıtır tavuk ve kola

Gün gideri
132 TL pazar ( süt ve yumurta da içinde)
226 TL market( ihtiyaç olanlar 100 TL geri kalan abur cubur içecekler)
100 TL yardım
Toplamda 458
Bu alışverişleri eşim yapıyor kendim yapsam bu kadar tutmaz
Artık 2 hafta pazar yapmayız alma dediklerimi bile almış.

Is durumun ne zaman belli zeynep? Idare edilebilecekse etmeye calisin tekrar defistirmesin. Kucuk hakkinda seni cok iyi anliyorum. Kizim 24 aylik gitti krese. Cok uzulmustum o donem ama.bakici istemiyordum. Simdi oglumu eylul ayinda krese vericez insaaallah. 35 aylik olacak ama simdiden korkuyorum. Cok bagli bana ve de viraz miz miz bir cocuk. Esim de en kotu 1 dobem daha izin alirsin diyor.ama ben cok istemiyotum acikcasi.

Zeynepcim bakıcı işine sicak bakmıyorum hem çocuk yeni bir insana alışacak hem de siz muhattap olacaksınız vs. Duzen değişecek. Bir dönem daha kayınvalidenle idare edebilirseniz çok iyi olur. Hem sen de su an yoğun bir dönemdesin evde de destek oluyorlar.

Selam kızlar,
Maaşlarınız birikimleriniz bereketli olsun..
Birkac gündür harcama yapmıyoruz biz de, dolap bosalmaya başladı birkac güne market alışverişi yapılır.
Dün tavuklu çorba, fasulyeli salata ile idare ettik.
Bugün etli bezelye, bulgur pilavı, cacık yapacağım.
Kızım atak döneminde sanırım uyutmak zor oluyor yine, bir saat ugrastiktan sonra öğlen uykusuna yatırdım.

Kızlar eşim markete gitti semizotu var alım mı dedi?Ben de yemyeşil diri bir semizotu hayal ettiğim için al dedim eve bir geldi suyu çıkmış.yani yarına kalmaz çürür neden benim kocam böylesi.Sen al dedin ya diyor?ben görüyor muyum acaba?Sinirden fiyatını sormuyorum bile.

Dersler bittikten sonra çocukları banyo yaptırdım en son kendimde duş aldım.
Eşim mutfağı toplamış bende çektiriverdim.
Dünden beri uğraşıyorum bu dönemin bütün yazılı ve performans notlarını e okula işledim, rahatladım.
Sütü kaynattım yatmadan mayalayacağım.

Bugün aynı şey eşimde de oldu lahana al demiştim küçük boy aldığı lahana yarım kilo bile değil iki elimin içi kadar içi de boş bir yemek bile çıkmaz bir de 2,5 TL vermiş

Yorgunluktan ölüyorum
Öğlene kadar dersim vardı.
Sonra okula gittim.
Eşimle çarşıya çıktık alışveriş yaptık. Eve geldince tüm evi süpürdüm.
Balık yaptik fırında. Salata kola .
Çamaşır katla yerleştir ütü yap derken şu saat oldu

Yoğun bir gündü. Borçları ödedim biraz da alışveriş yaptık. Süt ürünlerine ne kadar zam gelmiş öyle. Kutu sütler 7 liradan baslıyor artık.
Peynirlerin 600 gr 30 lira falan. Gerçekten sağlıklı olsalar üzülmeyeceğim de tamamen katkılı zaten. Zeytin peynirle gün geçiren öğrencilerim vardı. Artık o bile lüks oldu onlar için. Gerçekten çok üzülüyorum artık insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…