- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.841
Bekleyen bir ödemem vardı o geldi hemen 1 gr altın aldım yılın ilk birikimini yaptım gururluyumkaldı 79 gr. pure hazel başkanım aylık bildirimleri belli günde mi yapıyoruzz, hemen heyecan yaptım 1 gramım oldu diye
Bereketli olsun kızlar altınlarınızIyi aksamlar kızlar. Ocak ayi birikimim 5 gr altin ve 20 euro.pure hazel listeye ekleyebilirsin canim. 1 tane de ceyrek aldim ama o hediyelik
Arkadasim dogum yaoacak 3 hafta sonra ona gidecek.insaallah.
Değiştirsin canım hem arkadaşı da oradaymış, kolay uyum sağlar. Burda da okullar ikinci dönem kademeli açılır . Artık aşı yapmaya başlanıldı.Selamlar arkadaslar, herkes iyidir insallah. Maaslariniz hayirli birikimleriniz bereketli olsun. Benim maas iki hafta da bir hesabima yatiyor, esiminkini patronu ay basinda cek seklinde veriyor. Biliyormusunuz burada 5$ ve uzeri her seye cek yaziyorlar, ilk seneler cok tuhafima gitmisti, yani bizde herkesin cek defteri yoktur, cek sahibi olmak biraz varlik gostergesiydi ama burada 10$ alisveris yapiyor markete cek yazip veriyor.
Annemlerin gidisine 1.5 ay kaldi sadece, okullar kapali, kayinvalidem geleyim diyor ama korkuyorum ya hasta olursa, arkadaslara haber biraktim bakici icin, tanidigim birisi olsa icim rahatlayacak, esim bakiciya sicak bakmiyor annem gelsin diyor. Kiz daha 21 aylik, kafam cok karisik.
Bir tane okul vardi talep cok oldugu icin ogrencilerini cekilisle belirliyordu, bize cikmamisti, bekleme listesindeydik, esimi aramislar yer acilmis. Ne yapsak bilemedik, bu okulda suan online egitim ama Mart`ta normal egitime gececeklermis, oglum icin cok iyi olur aslinda, kresten en sevdigi arkadasi da bu okulda. Ama simdi benim is durumu belli olursa bir daha mi okul degistirecek, ne yapsak degistirsek mi bilemedik?
Hangi ülkedesiniz?Selamlar arkadaslar, herkes iyidir insallah. Maaslariniz hayirli birikimleriniz bereketli olsun. Benim maas iki hafta da bir hesabima yatiyor, esiminkini patronu ay basinda cek seklinde veriyor. Biliyormusunuz burada 5$ ve uzeri her seye cek yaziyorlar, ilk seneler cok tuhafima gitmisti, yani bizde herkesin cek defteri yoktur, cek sahibi olmak biraz varlik gostergesiydi ama burada 10$ alisveris yapiyor markete cek yazip veriyor.
Annemlerin gidisine 1.5 ay kaldi sadece, okullar kapali, kayinvalidem geleyim diyor ama korkuyorum ya hasta olursa, arkadaslara haber biraktim bakici icin, tanidigim birisi olsa icim rahatlayacak, esim bakiciya sicak bakmiyor annem gelsin diyor. Kiz daha 21 aylik, kafam cok karisik.
Bir tane okul vardi talep cok oldugu icin ogrencilerini cekilisle belirliyordu, bize cikmamisti, bekleme listesindeydik, esimi aramislar yer acilmis. Ne yapsak bilemedik, bu okulda suan online egitim ama Mart`ta normal egitime gececeklermis, oglum icin cok iyi olur aslinda, kresten en sevdigi arkadasi da bu okulda. Ama simdi benim is durumu belli olursa bir daha mi okul degistirecek, ne yapsak degistirsek mi bilemedik?
Merhaba, Amerika, MassachusettsHangi ülkedesiniz?
Is durumun ne zaman belli zeynep? Idare edilebilecekse etmeye calisin tekrar defistirmesin. Kucuk hakkinda seni cok iyi anliyorum. Kizim 24 aylik gitti krese. Cok uzulmustum o donem ama.bakici istemiyordum. Simdi oglumu eylul ayinda krese vericez insaaallah. 35 aylik olacak ama simdiden korkuyorum. Cok bagli bana ve de viraz miz miz bir cocuk. Esim de en kotu 1 dobem daha izin alirsin diyor.ama ben cok istemiyotum acikcasi.Selamlar arkadaslar, herkes iyidir insallah. Maaslariniz hayirli birikimleriniz bereketli olsun. Benim maas iki hafta da bir hesabima yatiyor, esiminkini patronu ay basinda cek seklinde veriyor. Biliyormusunuz burada 5$ ve uzeri her seye cek yaziyorlar, ilk seneler cok tuhafima gitmisti, yani bizde herkesin cek defteri yoktur, cek sahibi olmak biraz varlik gostergesiydi ama burada 10$ alisveris yapiyor markete cek yazip veriyor.
Selamlar arkadaslar, herkes iyidir insallah. Maaslariniz hayirli birikimleriniz bereketli olsun. Benim maas iki hafta da bir hesabima yatiyor, esiminkini patronu ay basinda cek seklinde veriyor. Biliyormusunuz burada 5$ ve uzeri her seye cek yaziyorlar, ilk seneler cok tuhafima gitmisti, yani bizde herkesin cek defteri yoktur, cek sahibi olmak biraz varlik gostergesiydi ama burada 10$ alisveris yapiyor markete cek yazip veriyor.
Bugün aynı şey eşimde de oldu lahana al demiştim küçük boy aldığı lahana yarım kilo bile değil iki elimin içi kadar içi de boş bir yemek bile çıkmaz bir de 2,5 TL vermişKızlar eşim markete gitti semizotu var alım mı dedi?Ben de yemyeşil diri bir semizotu hayal ettiğim için al dedim eve bir geldi suyu çıkmış.yani yarına kalmaz çürür neden benim kocam böylesi.Sen al dedin ya diyor?ben görüyor muyum acaba?Sinirden fiyatını sormuyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?