- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.861
Benimki de bu yeni aldım kullanmaya alışınca sorun olmadı hiç ama annem ya da elim bana mutfakta yardım ederken pek beceremiyorlarBende bu var kizlar ama illaki o tombul yerine damlıyor kaldirirken. Valla dediklerinizi alayim birde.
Bununla nasıl uğraşıyorsun Alya, pratik gözükmüyorBenimki de bu yeni aldım kullanmaya alışınca sorun olmadı hiç ama annem ya da elim bana mutfakta yardım ederken pek beceremiyorlar
Bebek biraz büyüsünde değiştir bence.Gunaydin kizin kahvaltisini yaptirdim şerbet kaynatiyorum esime kadayif yapayim bugun. Daha kahvalti yapmadik kizi uyutur ondan sonra yapariz dedik. Kizlar aklimda değiştirmek istedigim bi kac sey var halilarim mutfakta kavanozlarim falan. Ama bakici biraz dikkat etmiyor yani biz gibi degil. O yuzden kizim kreşe baslayinca mi degistireyim sizce yoksa degistir gitsin mi. Sırf ocağı elektirikli alamiyorum bakici cizecek dikkat etmeyecek diye sanki. Yani yemek yediriyor kizima sonra siliyor ediyor ama gözü görmüyor galiba. Aaa orda o mu kalmis falan diyorbende olsun abla diyorum çünkü hem tanıdığım hem de güvendiğim biri.
Şık diye aldım pure :) pratik aslında sadece bazen damlatabiliyorum ona da dikkat ediyorum alıştık bir tıkBununla nasıl uğraşıyorsun Alya, pratik gözükmüyor
Bende xiaomi mop pro var, memnunum epey, iki ay olmadı daha alalı gerçi. mop kısmından pek bişey beklememek lazım ama süpürmesi başarılı yükümü çok azalttı.Selamlar
Yemekte makarna, yogurt ve brokoli var. Kardesim beni kesmez insallah
Robot süpürge alacagım, kullananlar hangisinden memnun acaba? Tavsiyeniz var mi?
Şu aralar ben bir miayımGünaydın kızlar
Sosyal medyada gördüm komik geldi
Şu aralar ben bir miayım
Sağol canım biraz zor oluyor ama Allahtan dersim az.ikinci dönem dersim çoğalacak ama ben okullar açılırsa ücretsize ayrılacam.Şimdilik idare ediyoruz eşim ilgileniyor o saatlerde mesela bugün 6 da 2 tane dersim var.shannon nasıl gidiyor bebisle dersler
Brokoliyi salatasını çok sevmeme rağmen alamıyorumBirazdan dersim baslicak.
Dünden kalma balık vardı,fırında isittik. Yanına brokoli ve havuc haşlayıp salata yaptım.
Akşama birşeyler atistiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?