- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.973
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.881
Yaaa evet bende aynı şeyi okudum . O yüzden pek yapmam .bu hafta bı alayım dedim.Brokoliyi salatasını çok sevmeme rağmen alamıyorum
İçindeki kimyasallar çok fazlaymış püre
Bereketli olsun canım
Sağol canım benimBereketli olsun canım
Ben roboroc S5 kullanıyorum 2 aydır valla dünya varmış dedim , o kadar güzel bir şeymiş. Ben memnunum, yani her gün çalıştırınca zaten çok kitlenmeden temizliği için falan performansa ihtiyaç olmuyor. Ben bir de önce süpürtüyorum sonra halıya kaldırırıp tekrar hem süpürmesi hem silmesi çalıştırıyorum hem halı hem halının altı temzilendiği için toz olmuyor hiç.tabi benim evde ortada pek eşya yok orta sehpam falan yok mesela ve az halı var.Selamlar
Yemekte makarna, yogurt ve brokoli var. Kardesim beni kesmez insallah
Robot süpürge alacagım, kullananlar hangisinden memnun acaba? Tavsiyeniz var mi?
Onda mop kısmı halıyı da siliyor roboroc da hem silme hem süpürme ayarlayınca mesela halıya gelince sadece süpürüyor yeri hem süpürüp hem siliiyor demişlerdi diye bunu aldım da.Bende xiaomi mop pro var, memnunum epey, iki ay olmadı daha alalı gerçi. mop kısmından pek bişey beklememek lazım ama süpürmesi başarılı yükümü çok azalttı.
Halıyı da mopluyor benimki o yüzden sadece süpürme haznesini takıyorum ve sadece süpürme seçiyorum çalıştırırken. mop günlük parke temizliği için iyi bu arada işe yaramaz da değil, sadece benim ayrı buharlı mop var yıllardır kullanırım onun leke çıkarıcılığının yerini hiçbir şey tutmuyor ondan dedim :))Ben roboroc S5 kullanıyorum 2 aydır valla dünya varmış dedim , o kadar güzel bir şeymiş. Ben memnunum, yani her gün çalıştırınca zaten çok kitlenmeden temizliği için falan performansa ihtiyaç olmuyor. Ben bir de önce süpürtüyorum sonra halıya kaldırırıp tekrar hem süpürmesi hem silmesi çalıştırıyorum hem halı hem halının altı temzilendiği için toz olmuyor hiç.tabi benim evde ortada pek eşya yok orta sehpam falan yok mesela ve az halı var.
Onda mop kısmı halıyı da siliyor roboroc da hem silme hem süpürme ayarlayınca mesela halıya gelince sadece süpürüyor yeri hem süpürüp hem siliiyor demişlerdi diye bunu aldım da.
Şimdi anneme de alacağız sizinki halıyı da siliyor mu, ayırt etmiyor mu?
Ya silmeden evet çok performans beklememek lazım öyle leke falan çıkamıyor da tozu alıyor işte
Anladım. Çok teşekkürler cebap için.Evet Buharlı mop çok iyi oluyor da ben onu ancak haftada bir açıyorum.Halıyı da mopluyor benimki o yüzden sadece süpürme haznesini takıyorum ve sadece süpürme seçiyorum çalıştırırken. mop günlük parke temizliği için iyi bu arada işe yaramaz da değil, sadece benim ayrı buharlı mop var yıllardır kullanırım onun leke çıkarıcılığının yerini hiçbir şey tutmuyor ondan dedim :))
Bir arkadşımda roborock var, sanırım dublex evlerde merdiven iniyormuş yanlış anlamadıysam, resim çekme özelliği falan da varmış. anladığım kadarıyla daha büyük evlere ideal 4+1 gibi. benim ev 3+1 130 m2dir maximum (tam emin değilim) bu haliyle yetiyor.Anladım. Çok teşekkürler cebap için.Evet Buharlı mop çok iyi oluyor da ben onu ancak haftada bir açıyorum.
Analdığım kadarı ile iki robot da performans olarak aynı tek farkı roboroc u aynı andan hem silme hem süpürme çalıştırabiliyorsun halı ile yeri ayırt ediyor, halıyı silip ıslatmıyor.GeyikliGece senin için bu önemli mi değil mi ona göre karar verebilirsin, anladığım kadarı ile tek fark bu çünkü
Merdiven inmeyi bilmiyorum da kamera olan fotoğraf çekebilen s6 modeli, S5 te kamera yokBir arkadşımda roborock var, sanırım dublex evlerde merdiven iniyormuş yanlış anlamadıysam, resim çekme özelliği falan da varmış. anladığım kadarıyla daha büyük evlere ideal 4+1 gibi. benim ev 3+1 130 m2dir maximum (tam emin değilim) bu haliyle yetiyor.
O zaman s5 ile mop pro arasında çok büyük farklar yok. aman resim de çekmeyiversin temiz süpürsün de :))Merdiven inmeyi bilmiyorum da kamera olan fotoğraf çekebilen s6 modeli, S5 te kamera yok
Burada da var yağmur, inşallah daha fazla yağar pek yağış olmadı zaten bu mevsimde
İnşallahBurada da var yağmur, inşallah daha fazla yağar pek yağış olmadı zaten bu mevsimde
Girdim ben bugün Püre. Yazı gelmişti bakanlıktan ders içi katılım notları girilecek diye. İsteyen veli de yazılı notunu dilekçe ile ekletebilecekmiş. Yalnız ortaokuldayım ben sen lisedesin sanırım. Sizdeki durumu bilmiyorum.Kızlar e okula not girecek misiniz. Bizden istenilmedi
Evet ilkokul ve ortaokula yazı geldi gördüm. Liseye gelmemişti. Müdür bey not girmeyin dedi simdilikGirdim ben bugün Püre. Yazı gelmişti bakanlıktan ders içi katılım notları girilecek diye. İsteyen veli de yazılı notunu dilekçe ile ekletebilecekmiş. Yalnız ortaokuldayım ben sen lisedesin sanırım. Sizdeki durumu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?