Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya benimde düşüncem geçer not verme yönünde. Olağanüstü bir süreç. Ayrıca internet erişimi var mı, telefonu tableti var mı,ortam var mı,bazıları çok kardeşler ve dersler cakisiyor mesela. Durumları bilmiyoruz ki.

Selamlar

Yemekte makarna, yogurt ve brokoli var. Kardesim beni kesmez insallah

Robot süpürge alacagım, kullananlar hangisinden memnun acaba? Tavsiyeniz var mi?
Ben Xiaomi vacuum mop aldım. Koltuklarımın ve bazamın altına girebilen tek model buydu. Biliyorsun hepsinin yükseklikleri farklı. Silen bir model olması şart değil ancak cekim gücü iyi bir model tavsiye ederim. Alırken cok araştırmıştım. Başka detay sorun varsa seve seve yardımcı olurum.

Oglun nasil oldu canim?

Kızlar bugun yatirim olarak disardaki patililere yemek yaptim.

Kanat vardi donuk, pek sevmiyoruz biz. Buyuk tencerede bi paket yulafla lapa yaptim. Hava cok soguk kiyamiyorum hic. Oglum olmasa acarim pencereyi eve doluşsunlar.
Karda su bulmakta da sorun yasiyorlar, ihmal etmeyin ne olur

Ne güzelsn

Benim de kıyma vardı. Veteriner arkadaşım düdüklüde biraz hasla ver dedi. Çiğ olarak tuketirse ishal yaparmış. Bende öyle yapıp vermiştim.
Bu da mini bir bilgi olarak dursun burda

En güzel yatırım bence ben de fırsat buldukça sokaktaki kedi ve köpekler için yemek bırakmaya çalışıyorum. Özellikle lokantaların da kapalı olmasından dolayı dışarıda yiyecek şeyler bulamıyorlar maalesef.

Kızlar cuma günü yaşadığım bir olayı anlatayım. Eşim bir hafta önce bir şey sormuş bir magazadan . Sonra demiski maaş yatsın gider alırım.
Geldi dediki 180 lira ,haftaya alalım gideriz hem gezeriz dedi. Tamam dedim. Neyse gittik aynı mağazaya alalım dedik .adam demez mi 320. Durumu anlattık tabiki sonuç çıkmadı. Biz de almadık.

Sonra paket mini bir atıştırmalık alalim yeriz dedik. Adam dediki şu 8 lira diğeri 9. 1 tane aldık. Kasaya gittik kadın 18 lira kesti. 1adet yani 2 değil. Müşteriyi içeri çekelim gerisi kolay mantığı yapmışlar ,biz öyle düşündük.
İlk mağazada da bir ürüne 1 haftada yaklaşık iki kat fiyat çektiler.
Yanlış anlaşılmasın herkesi aynı kefeye koymuyorum fakat millet zararını müşteriden çıkarıyor galiba. Kafalarına göre fiyat belirliyorlar galiba

Kesinlikle haklısın canım..
180 lira olan şey indirimdemiydi acaba Püre.
öyle bile olsa çok fiyat farkı var müşteri çekmek için olabilir dediğin gibi.
İkinci olan olayda ise, ben alışveriş yaptığımda marketten çıkmadan artık fişe bakıyorum, yanlış ise hemen düzeltsinler diye

Yok canım indirimde filan degilmis. Hirdavatci zaten,tamir malzemesiydi almak istediğimiz.

Evet fişe bakmak lazım.
Mesela geçen gün marketten bebek bezi aldı. Yazan fiyat farklı, kasada çıkan farklı.
A101 marketti. Birşey demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…