- 7 Aralık 2020
- 432
- 1.760
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.921
Hem yazılı hem performansları girdim bizimki lise.ilkokul ve ortaokullarda görülmeyecek.Kızlar e okula not girecek misiniz. Bizden istenilmedi
Uzerinde yazan fiyattan satmak zorundalar, temel borçlar kanunu prensibi...etiketi degistirmedilerse onlarin sorunu. En sinir olduğum şey kasada fazla çıkması..Yok canım indirimde filan degilmis. Hirdavatci zaten,tamir malzemesiydi almak istediğimiz.
Evet fişe bakmak lazım.
Mesela geçen gün marketten bebek bezi aldı. Yazan fiyat farklı, kasada çıkan farklı.
A101 marketti. Birşey demedim.
Bunun sebebi bir konuda çok üstüne gelmiş olmaları olabilir artık kaldıracak gücün kalmadığın için ayakların geri geri gidiyordur.sınırlarının sürekli çiğnendiği bir ortama giren kişi bir şey olmasa da hemen kendini kötü hissetmeye başlamış.Ekonomi topiği ama bir konuda fikrinizi almak istiyorum hanımlar. Eşimin annesinden kaynaklı başından beri sıkıntılı bir ilişkimiz var. Doğum sonrası ağır bir lohusa depresyonu geçirdim. O günden sonra ailesi ile ilgili konularda görüşmelerde resmen nefesim kesilmeye başladı.
Son yıllarda tahammülüm biraz daha artasa da ben hala çocuğumu onlarla paylaşmak istemiyorum. Çocukla konuşmalarına bile sinir oluyorum . Ne yapsam aşamıyorum bu durumu. Bu yüzden eşimle de tartışma yaşıyoruz. Onlara gitme durumlarında bir ay önceden sıkıntı basıyor beni. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ben.
Merhaba, hissettiklerinde asla yalnız değilsin öncelikle bunu bil. Eş ailesinin gelinin duygu ve düşüncelerini hiçe sayıp, cocuk olana kadar hatta olduktan sonra anneyi sallamayip sırf kan bağı var diye mutlak eşit muamele beklemesi, hatta cocugu sadece kendi torunları gibi görmeleri cok buyuk adaletsizlik. Asla kabul edilir bir durum değil.Ekonomi topiği ama bir konuda fikrinizi almak istiyorum hanımlar. Eşimin annesinden kaynaklı başından beri sıkıntılı bir ilişkimiz var. Doğum sonrası ağır bir lohusa depresyonu geçirdim. O günden sonra ailesi ile ilgili konularda görüşmelerde resmen nefesim kesilmeye başladı.
Son yıllarda tahammülüm biraz daha artasa da ben hala çocuğumu onlarla paylaşmak istemiyorum. Çocukla konuşmalarına bile sinir oluyorum . Ne yapsam aşamıyorum bu durumu. Bu yüzden eşimle de tartışma yaşıyoruz. Onlara gitme durumlarında bir ay önceden sıkıntı basıyor beni. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ben.
Sonuna kadar katılıyorum.cok güzel açıklamışsın canımMerhaba, hissettiklerinde asla yalnız değilsin öncelikle bunu bil. Eş ailesinin gelinin duygu ve düşüncelerini hiçe sayıp, cocuk olana kadar hatta olduktan sonra anneyi sallamayip sırf kan bağı var diye mutlak eşit muamele beklemesi, hatta cocugu sadece kendi torunları gibi görmeleri cok buyuk adaletsizlik. Asla kabul edilir bir durum değil.
Çözümüne gelince... hickimsenin bu durumu tam olarak cozebildigini düşünmüyorum. Bu sekilde düşünmekten tamamen vazgeçemezsin bence. Ama kendine zarar vermemek adına bunu en azına indirmek gerek. Cunku giden her zaman senden gidiyor, senin ruhun zarar görüyor, senin günlerin gecelerin ziyan oluyor.
Olabildiğince takmamaya çalışmalısın, onlarin sana etki edemediğini, hareketlerinin seni uzemedigini gördüğün zaman gerçek anlamda özgür oluyorsun. Bu yuzden kendini bu sekilde telkin etmeni, onlarin seni üzecek kadar senin hayatında değerli olmadıklarını kendine hatirlatmalisin.
Diger taraftan kabullenmek şart, yani eşin onlarin cocugu ve cocugun onlarin torunu. Bu gerçeği değiştiremezsin maalesef. Kabullenmeyi de başardığın zaman yükün epey hafifleyecektir.
Eger bu durum seni cok etkiliyorsa ve imkanin varsa profesyonel yardım alabilirsin, daha kolay ve etkili düzelme sağlayacağını düşünüyorum.
Allah herkese vicdan versin, kalp kırmanın en buyuk kul hakkı olduğunu idrak etsinler. Bunlar hep vicdan eksikliğinden
Tesekkür ederim. Haklısınız ven de kendime kızıyorum bir kere yasayacağım hayatı ne geteksiz duygularla ziyan ediyorum diye. Son yıllarda daha iyiydim aslında ama bir sey tetikledi sanırım yine huzursuz etmeye başladı beni. Eskiye nazaran daha dikkatli davranıyorlar ama samimi gelmiyor artık sanırım bir türlü rahat hissedemiyorum kendimi orada.Merhaba, hissettiklerinde asla yalnız değilsin öncelikle bunu bil. Eş ailesinin gelinin duygu ve düşüncelerini hiçe sayıp, cocuk olana kadar hatta olduktan sonra anneyi sallamayip sırf kan bağı var diye mutlak eşit muamele beklemesi, hatta cocugu sadece kendi torunları gibi görmeleri cok buyuk adaletsizlik. Asla kabul edilir bir durum değil.
Çözümüne gelince... hickimsenin bu durumu tam olarak cozebildigini düşünmüyorum. Bu sekilde düşünmekten tamamen vazgeçemezsin bence. Ama kendine zarar vermemek adına bunu en azına indirmek gerek. Cunku giden her zaman senden gidiyor, senin ruhun zarar görüyor, senin günlerin gecelerin ziyan oluyor.
Olabildiğince takmamaya çalışmalısın, onlarin sana etki edemediğini, hareketlerinin seni uzemedigini gördüğün zaman gerçek anlamda özgür oluyorsun. Bu yuzden kendini bu sekilde telkin etmeni, onlarin seni üzecek kadar senin hayatında değerli olmadıklarını kendine hatirlatmalisin.
Diger taraftan kabullenmek şart, yani eşin onlarin cocugu ve cocugun onlarin torunu. Bu gerçeği değiştiremezsin maalesef. Kabullenmeyi de başardığın zaman yükün epey hafifleyecektir.
Eger bu durum seni cok etkiliyorsa ve imkanin varsa profesyonel yardım alabilirsin, daha kolay ve etkili düzelme sağlayacağını düşünüyorum.
Allah herkese vicdan versin, kalp kırmanın en buyuk kul hakkı olduğunu idrak etsinler. Bunlar hep vicdan eksikliğinden
Eşim tek çocuk bundan sanırım uzun süre annesi kabullenemedi beni. Maalesef bunu da hoş olmayan tavırlarla yansıttı. Şimdi canım dese bana ürperti geliyor resmen. Bir türlü unutamıyorum.Bunun sebebi bir konuda çok üstüne gelmiş olmaları olabilir artık kaldıracak gücün kalmadığın için ayakların geri geri gidiyordur.sınırlarının sürekli çiğnendiği bir ortama giren kişi bir şey olmasa da hemen kendini kötü hissetmeye başlamış.
Bunda emzirme de önemli ben emzirme dönemi bitene kadar çok hassas oluyorum
Cnm ben psikoloğa bunu sormuştum. Seni çok üzecek şey yapıyorlarsa ima ile laf çarpıyorlar vs gibi. Çekmek zorunda değilsin. Bu konuda eşine güvenebilirsin. Çocuklarını eşin ile gönderip bazen onlarla gitmeyebilirsin.Tesekkür ederim. Haklısınız ven de kendime kızıyorum bir kere yasayacağım hayatı ne geteksiz duygularla ziyan ediyorum diye. Son yıllarda daha iyiydim aslında ama bir sey tetikledi sanırım yine huzursuz etmeye başladı beni. Eskiye nazaran daha dikkatli davranıyorlar ama samimi gelmiyor artık sanırım bir türlü rahat hissedemiyorum kendimi orada.
Kendine de kızma ya yıpratma sonucta senin elinde olan bir sey değil. Muhakkak temelde yaran duruyor ki sürekli tetikleniyor. Cok iyi anlıyorum, benim de çözemediğim bazı durumlar var hayatta, arada bir muhtelif olaylarla tetikleniyor sonra hafifliyor. Acaba profesyonel yardım almak tamamen çözmeye yardımcı olur mu? Ben de bunu düşünüp duruyorum.Tesekkür ederim. Haklısınız ven de kendime kızıyorum bir kere yasayacağım hayatı ne geteksiz duygularla ziyan ediyorum diye. Son yıllarda daha iyiydim aslında ama bir sey tetikledi sanırım yine huzursuz etmeye başladı beni. Eskiye nazaran daha dikkatli davranıyorlar ama samimi gelmiyor artık sanırım bir türlü rahat hissedemiyorum kendimi orada.
Psikolojik destek al vs demişler arkadaşlar ama bence karşı tarafın ciddi tedavi edilmesi lazım.Şehir dışındalar gittiğimizde birlikte gitmek zorunda kalıyorum. Gitmediğimde eşimle aramız bozuluyor bu defa. Torunlarını görmeleri laxımmış. Ona kalsa artık bir sey söylemiyorlarmış sorun bitmiş. Bu kadar kolay hisler değişmiyor oysa. Konuşmalarına engel olmuyorum ama ruhum daralıyor nedense. Bence bu da onların tavırlarından.
Çocuğu ailemden hatta benden bile kıskanıyorlar. Çocuğumun beni sevmesine bile tahammülü yok kadının. Önceden de oğlunu bu şekilde kıskanıyordu.
Çok haklısın püre işte ben kendimi iyi ediyorum aslında ama sıkıntı karsı tarafta olunca sorun çözülmüyor. Tek çocuk tek torun olunca da iletişimi kesme gibi bir durumda olmuyor maalesef.Psikolojik destek al vs demişler arkadaşlar ama bence karşı tarafın ciddi tedavi edilmesi lazım.
Çocuğun annesini sevmesini kiskanmak nasıl bir psikopatliktir öyle.
Çocuk kaç yaşında canım?Şehir dışındalar gittiğimizde birlikte gitmek zorunda kalıyorum. Gitmediğimde eşimle aramız bozuluyor bu defa. Torunlarını görmeleri laxımmış. Ona kalsa artık bir sey söylemiyorlarmış sorun bitmiş. Bu kadar kolay hisler değişmiyor oysa. Konuşmalarına engel olmuyorum ama ruhum daralıyor nedense. Bence bu da onların tavırlarından.
Çocuğu ailemden hatta benden bile kıskanıyorlar. Çocuğumun beni sevmesine bile tahammülü yok kadının. Önceden de oğlunu bu şekilde kıskanıyordu.
Online yapabilirdi. Yüzyüze toplantı yapmadik biz yasaktan sonraHanımlar çoğunluğunuz öğretmen diye bir şey soracaktım.Az önce müdür bey mesaj atmış yarın toplantı yapacakmış okula çağırıyor.Notlarla ilgili.Kalabalık olmasın diye de okulu ikiye bölmüş bir kısım da salı gidecekmiş.Sizin müdürleriniz de böyle mi hakkı var mı Pandemi dönemi hepimizi bir odaya sokmaya.20 küsür kişi olacaz ve öğretmenler odası gerçekten küçük.Meraktan soruyorum sizin müdür toplantı yaptı nı?
Geçen Online yaptık ama bir konuda tartışma çıktı.müdür beyde sinirlenmiş okula çağırıyor o yüzden.Online yapabilirdi. Yüzyüze toplantı yapmadik biz yasaktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?