Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Psikolojik destek al vs demişler arkadaşlar ama bence karşı tarafın ciddi tedavi edilmesi lazım.
Çocuğun annesini sevmesini kiskanmak nasıl bir psikopatliktir öyle.
Maalesef karşı tarafın davranışları hastalıklı ama ne yazık ki onlari tek tek düzeltmek mümkün değil o yüzden kendi hislerini iyileştirmek bir nebze fayda sağlar

Oglun nasil oldu canim?
Çok sagol canım..Kızımın dertleri bitmiyor ateşli hastalıktan kalan bir sıkıntı ya da sorunumuz yok çok şükür canım ama başka sağlık sorunlarını çekiyoruz şimdi de üstümüze.insallah geçip gidecek,tüm çocuklar huzurla ve sağlıkla büyüsün

Iyi geceler kızlar
Market alisverisi yapıldı, ekmek bitmişti un da yoktu. Bol bol un aldırdım. 2 kg undan ekmek mayaladim, bir kısmını pisi yaptım çayla yedik. Bugüne ekstra yemek yapmayacağım. Ekmekler de pişiyor.
Burda 500 gr ekmek ile 500 gr kiym neredeyse aynı fiyat. Üstelik ekmeklerde cok seker var boyle tatlimsi hic sevemedim. Vaktim gücüm oldukca evde kendim yapmaya çalışıyorum, tabii her zaman mümkün olmuyor.
Saglikli beslenmek cok pahalı, cok fazla ucuz ve zararlı gıda var. Kotu seker ve yağ cok yaygın. O yuzden alisveris yaparken surekli icerik okuyorum, hemen hemen ayni urunleri alıp duruyoruz. Disarda yemek fast food disinda cok pahalı. Her seyi evde hazırlamaktan cok bunalıyorum bazen.

O tatlımsı ekmekler hakkaten tat vermiyor ama ya :) insan kuru fasulyeye banmalık dilimli ekmek arıyor

Seni kısmen ablayabiliyorum. Benim de istemedigim.bazı durumlar gelisti ve ben de unutamiyorum. Aslinda.iyi.birsey degil.bu unutmak lazim.kendimiz icin. Fakat yazdiklarin arasinda kv nin toeununu senden kiskanmasi.bana cok.uc geldi. Yoksa.pure.nin dedigi.gibi bence agir hakaretler.iftiralar.vs yoksa.gidilip gelinir. Ben de gittigimde cok mutlu olmuyorum ama bu sekilde tuhaf seyler yok.bizde. Yani bizim durum daha farkli. Cok degisikler.ilgisizler ve benciller. Nolursa olsun insan kendi.icin en iyisini yapip psikolojik olarak rahatlamaya calismali. Olan sana oluyor.cunku. kimse degismiyor. Alalh yardimcin olsun umarim kismen de olsa cozebilirsin.

Günaydın. Bugün dükkanı acmadik motokuryeler icin riskli diye.

Hava günesli ama yerler buz yapmis hep.

Bugun sanirim para harcamam. Belki yogurtla sirke alirim azlar ama idare eder 1 2 gün daha.

Cikabilirsem abimin dukkanindan kedi maması aşırıcam

Bereketli bi hafta olsun.

Selamlar
Sabahtan ders yaptım. O bitince kızları yedirdik. Akşam için kıymalı yaprak sarması yaptık. Cok severim hatta en sevdiğim yemek bile olabilir kızlar uyurken bi yeşil çay içtim dinlenmelik. Akşamüzeri 2 ekmek alırız. Bir de yufka alırım sabaha gözleme yaparım cocuklar sever. Başka bir harcamamız olmaz inşallah.

Yakinda insallah, bir iki haftaya belli olur diye umuyorum. Gercekten biz annelerin isi zor, hepimiz icin en guzeli hayirlisi olsun.

Ben de gecen hafta esimin yaptigini anlatayim, modem bozulmustu, internetten fiyatina bakmis, sonra da markete gitmis ama fiyati onlinedan daha pahaliymis ayni modemin, esim de market calisanina online fiyatini gostermis, ayni fiyattan markettekini de vermisler, tabi bu kucuk bir isletme degildi belki kucuk bir yer olsaydi farkli davranirlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…