- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.961
Ayy aklıma geldi buzluktaki sarmayı pişirmem lazımdı :))Selamlar
Sabahtan ders yaptım. O bitince kızları yedirdik. Akşam için kıymalı yaprak sarması yaptık. Cok severim hatta en sevdiğim yemek bile olabilirkızlar uyurken bi yeşil çay içtim dinlenmelik. Akşamüzeri 2 ekmek alırız. Bir de yufka alırım sabaha gözleme yaparım cocuklar sever. Başka bir harcamamız olmaz inşallah.
Süt bile alamayacak hale gelmek cok kötü. İnsanlar cok zorlanacak. Hepimiz tabi..İyi akşamlar kızlar
Bebemi uyuttum, çayı demledim geldim
Eşim işten gelince, bir koşu markete gidip geldim.
Bir bütün tavuk
Beyaz peynir
Çöp poşeti
Cips bisküvi çikota vs 60 lira tuttu.
Pınar süt 7,45 olmuş eskiden bu fiyata organiğini alırdık. Kimse korkudan bunları haber bile yapmıyor. Ne olucak bu halimiz.
Teşekkür ederiimgüle güle giyin canım :)
Q bebek yayınlarının kitaplarını canımCanım hangi kitapları aldın
güzel günlerde giyinin kıyafetleri
Teşekkür ederim canım, not aldımTeşekkür ederiim
Q bebek yayınlarının kitaplarını canım
Dil gelişimi,duygularım,kavram ve dikkat gelişimi,etkinliklerle gelişiyorum.
Bunların yanına ek olarak 'babam yanımdayken"
Ve teşekkür ederim
Gün harcaması 90 lira muayene ücreti.120 kusur lira market ve manav
Kafam o kadar dönmüski oglun yazmisim. Atesli hastaliktan sıkıntı kalmamasina sevindim canim. Diger sıkıntılar da en kısa surede hallolsun insaallah. Allah sağlık sıhhat versin herkese hepimizeÇok sagol canım..Kızımın dertleri bitmiyorateşli hastalıktan kalan bir sıkıntı ya da sorunumuz yok çok şükür canım ama başka sağlık sorunlarını çekiyoruz şimdi de üstümüze.insallah geçip gidecek,tüm çocuklar huzurla ve sağlıkla büyüsün
Hangi marka cilt bakım ürünleri kullanıyorsun canım?Araştırma yapıyorum da ben?Bugün kuaför işlerim var uzun zaman erteliyordum. 100 TL ona gider. Kullandığım cilt bakım ürünlerinin siparişini verdim. 450 tuttu hepsi. Altı ay gidiyor. Bir yıllık bulaşık makinesi ve çamaşır deterjanı alışverişi yaptım internetten. İndirim vardı. 300 TL de o tuttu. Oturduğum yerden 1000 TL harcadım. Uzun süreli kullanacağım şeyleri almak içimi rahatlatıyor biraz en azından.
Marka vermek doğrumu bilmiyorum ama missha markasının göz kremi ve nemlendiricisini kullanıyorum altı aydır. Bu ikinci alışımHangi marka cilt bakım ürünleri kullanıyorsun canım?Araştırma yapıyorum da ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?