- 9 Nisan 2015
- 212
- 505
- 103
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.561
Evet canım aynen öyle yaptık, sabahtan bitecek derslerim.Canim dilekce ver 21 saat veya daha az ders al. Sabahtan oglene kadar almaya calis derslerini duzgün bir program yapilirsa hiccczorluk cekmezsin. Brans ogretmeniydin degil mi
16 saat ders. Duzgün bi program.Evet canım aynen öyle yaptık, sabahtan bitecek derslerim.
Ev kredisi falan mıÖğretmenim ben, Doğum iznim bitti malesefücretsiz izne ayrılmak biraz zor krediler filan var ödenen. Ama 16 saat dersim olacak toplamda.
Eşim de aynısını diyor, hiç evde bu kadar zaman geçirmemiştim, bir kaç saat çıkarsan iyi gelir diyor ama işte bebeğimde kalacak aklım diye kaygılanıyorum elimde değil.16 saat ders. Duzgün bi program.
Ohh cokk iyi olmus canim . Benim de ayniydi. Kesinlikle rahat edersin.
Hem sen de biraz uzaklas ki psikolojin bozulmasin.
Ev kredisi ödüyoruz canım, ilk bebeğim bu, gerçekten çok zormuş çalışan anne olmakEv kredisi falan mı
Sadece bebek değil anne de çok zorlanıyor
İlk bebeğin mi
Bizim 2. Yolda o yüzden özellikle borca girmek istemiyorum
Allah izin verirse bütün izinlerimi kullanmayı düşünüyorum
Kadin kendi evinde mi bakacakEşim de aynısını diyor, hiç evde bu kadar zaman geçirmemiştim, bir kaç saat çıkarsan iyi gelir diyor ama işte bebeğimde kalacak aklım diye kaygılanıyorum elimde değil.
Ben 1 sene kullandım neden 2. Seneyi de kullanmadım diye pişman oldumBen de dilekce ile az ders alip ücretsiz izn kullanmadim. Ilk cocukta mümkün oldugunca kullanmayin
Ilk gunlerde endiseli olabilirsin ama sonradan rahatlarsin. Hicbirsey olmaz rahat ol.Ev kredisi ödüyoruz canım, ilk bebeğim bu, gerçekten çok zormuş çalışan anne olmak
Bana gelecek bakmaya, öyle anlaştık canım.Kadin kendi evinde mi bakacak
Allah yardımcınız olsun canım o zaman yapacak bir şey yokEv kredisi ödüyoruz canım, ilk bebeğim bu, gerçekten çok zormuş çalışan anne olmak
Bende kullanmadigim icin seviniyorum. Tabi sartlara gore değisirBen 1 sene kullandım neden 2. Seneyi de kullanmadım diye pişman oldum
Hayırlı olsun senin bebeğin de canım, sağlıkla al kucağına inşallah.Ben 1 sene kullandım neden 2. Seneyi de kullanmadım diye pişman oldum
Tamam süperBana gelecek bakmaya, öyle anlaştık canım.
Teşekkürler canım amin inşallahHayırlı olsun senin bebeğin de canım, sağlıkla al kucağına inşallah.
2.de ucretsiz izin düşünüyorum .çunku digeri de okula başlamis olur sıkıntı olur.pure hazel 2. Olursa da mı aynı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?