Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğretmenim ben, Doğum iznim bitti malesef ücretsiz izne ayrılmak biraz zor krediler filan var ödenen. Ama 16 saat dersim olacak toplamda.
Ev kredisi falan mı
Sadece bebek değil anne de çok zorlanıyor
İlk bebeğin mi

Bizim 2. Yolda o yüzden özellikle borca girmek istemiyorum
Allah izin verirse bütün izinlerimi kullanmayı düşünüyorum

16 saat ders. Duzgün bi program.
Ohh cokk iyi olmus canim . Benim de ayniydi. Kesinlikle rahat edersin.
Hem sen de biraz uzaklas ki psikolojin bozulmasin.
Eşim de aynısını diyor, hiç evde bu kadar zaman geçirmemiştim, bir kaç saat çıkarsan iyi gelir diyor ama işte bebeğimde kalacak aklım diye kaygılanıyorum elimde değil.

Ev kredisi falan mı
Sadece bebek değil anne de çok zorlanıyor
İlk bebeğin mi

Bizim 2. Yolda o yüzden özellikle borca girmek istemiyorum
Allah izin verirse bütün izinlerimi kullanmayı düşünüyorum
Ev kredisi ödüyoruz canım, ilk bebeğim bu, gerçekten çok zormuş çalışan anne olmak

Akşam akşam sinir oldum . Eşim Kv den kargo ile birşey istedi gereksiz birşey. Görümcemin kocası kargo şirketinde çalışıyor ona vermiş yollasın diye . Oda yollamış saolsun fişini gördüm eşimin telefonunda ödeme alıcı ödemeliydi 8 tl zaten . Millet hiç utanmıyor 8 tl alıcı ödemeli yollamaya . Eşimin arkadaşının ayakkabısını memleketine yolladık 20 tl kargosunu biz ödedik ayıp alıcı ödemeli yollanmaz diye . Galericiye sattığımız arabanın yedek anahtarını yolladık onu da ayıp diye biz ödedik . Babam eşime ayakkabı yolladı kargoyu kendi Ödemiş 20 tl . Ama insanlar 8 tl ödeyemiyor pesss diyorum pesss başka birşey değil bende adamına göre muamele yapacağım artık

2 yil beklesem oglan ilkokula baslayinca ikinci olsa diyorum. 2 yil ucretsiz izin alirim cocuk 3.sinifa gecer. Bayagi kendini idare edebilir duruma gelir diyorum. Kücugu bakiciya versem de olur diyorum.
Olur mu sizce. Kafamda deli sorular
Daha adam yok piyasada ben cocuklarin hayalini kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…