Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence iyi fikir

Sizin akrabalar sizi zengin görüyordur bence. Maddi durumlari pek iyi degil galiba onlarin.

2.de ucretsiz izin düşünüyorum .çunku digeri de okula başlamis olur sıkıntı olur.
Ya aslinda aileden biri gelip bakmayinca ne yapsakta yipratici oluyor.
Ama 2. Cocukta ucretsiz izin şart bana göre

Ben cesaret edemiyorum 2. Bebege :/

Istiyorum aslinda ama... gözüm korkuyor

Bu arada esimin gorusmesi iyi gecmis.

Ayni sirketin 2 farkli gorev icin ilani vardi. Esim basvurmustu ikisine de.
Hangisine daha uyumlu olacaginizi belirleyip 1 hafta icinde teklif sunacagiz demisler.

Insallah iyi olur, dua edin hanimlar :)
İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır

e yuh yanii cok afedersin
ayıp denen bişe var yaa

Ben cesaret edemiyorum 2. Bebege :/

Istiyorum aslinda ama... gözüm korkuyor
Bende istiyorum. Bebis kokusu özledim. Biraz da anaç bir yapim var galiba
Ama nasil bakariz nasil bu dünyaya bu insanliga emanet ederiz bilemiyorum.
Trde degil de isvecte isvicrede filan yaşiyor olsak tereddütlerim azalir ama ...

Aynen öyle çok sinirlendim cidden .
ama bence de canım baska seylere odaklan sımdı gıcık oldun sen bılıyorum, olan sana olur yanı yıpranan sen olursun bazen ben kendı kendımı yıyorum karsımdakinin umrunda bıle olmuyor
sen de esının aılesını dusunmemeye zorla kendını bunu kendın için yapmalısın

Öyle ama bu söylediğin karakterime çok ters işte

Evet ben nasılsın karşımdaki insanlar benim tam tersim. Şimdi Kargo gelince arayıp saolun diyim mi kv ye ne diyorsun
ben olsam napardm dıye dusundm yıne de arardm bnce ya, o yapmıyosa ben yapım dıye dusunrdum,
adamın gunahını almayalm belki de yüksek tutar dıye dusunup bastan demıstır alıcı ödemeli diye
ıyı dusunelim ıyı olsn canım benım

Adam kargoda çalışıyor zaten tutarı bilerek verdi aslında. Ama birtek onun için değil aslında kv ile izinden dönerken gergin döndüm o yüzden 15 gündür onu aramıyorum o zaten beni hiç aramaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…