- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.581
Bence iyi fikir2 yil beklesem oglan ilkokula baslayinca ikinci olsa diyorum. 2 yil ucretsiz izin alirim cocuk 3.sinifa gecer. Bayagi kendini idare edebilir duruma gelir diyorum. Kücugu bakiciya versem de olur diyorum.
Olur mu sizce. Kafamda deli sorular
Daha adam yok piyasada ben cocuklarin hayalini kuruyorum
Sizin akrabalar sizi zengin görüyordur bence. Maddi durumlari pek iyi degil galiba onlarin.Akşam akşam sinir oldum . Eşim Kv den kargo ile birşey istedi gereksiz birşey. Görümcemin kocası kargo şirketinde çalışıyor ona vermiş yollasın diye . Oda yollamış saolsun fişini gördüm eşimin telefonunda ödeme alıcı ödemeliydi 8 tl zaten . Millet hiç utanmıyor 8 tl alıcı ödemeli yollamaya . Eşimin arkadaşının ayakkabısını memleketine yolladık 20 tl kargosunu biz ödedik ayıp alıcı ödemeli yollanmaz diye . Galericiye sattığımız arabanın yedek anahtarını yolladık onu da ayıp diye biz ödedik . Babam eşime ayakkabı yolladı kargoyu kendi Ödemiş 20 tl . Ama insanlar 8 tl ödeyemiyor pesss diyorum pesss başka birşey değil bende adamına göre muamele yapacağım artık
Görümcemin eşi evet asgari ücretle çalışıyor doğruSizin akrabalar sizi zengin görüyordur bence. Maddi durumlari pek iyi degil galiba onlarin.
Amannn bosver takma onlara. Asgari ucret adam napsin.Görümcemin eşi evet asgari ücretle çalışıyor doğru
8 tl ya ama ayıp valla ayıp . Ama bende ona göre davranıcam herkese . Kargo gelince kimseyi arayıp saolun ellerinize sağlık filan demeyeceğimAmannn bosver takma onlara. Asgari ucret adam napsin.
Bu kadar takmanin geregi yok .sağligina zarar.8 tl ya ama ayıp valla ayıp . Ama bende ona göre davranıcam herkese . Kargo gelince kimseyi arayıp saolun ellerinize sağlık filan demeyeceğim
2.de ucretsiz izin düşünüyorum .çunku digeri de okula başlamis olur sıkıntı olur.
Ya aslinda aileden biri gelip bakmayinca ne yapsakta yipratici oluyor.
Ama 2. Cocukta ucretsiz izin şart bana göre
Hadi inşallahBu arada esimin gorusmesi iyi gecmis.
Ayni sirketin 2 farkli gorev icin ilani vardi. Esim basvurmustu ikisine de.
Hangisine daha uyumlu olacaginizi belirleyip 1 hafta icinde teklif sunacagiz demisler.
Insallah iyi olur, dua edin hanimlar :)
Evet 20 günlük izinde gıcık oldum ağlaya ağlaya döndüm eve hala kafama takıyorum orada yaşananlarıBu kadar takmanin geregi yok .sağligina zarar.
Sen bunlardan cok fena gıcik kapmişsin .o yüzden takiyorsun
İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanırBu arada esimin gorusmesi iyi gecmis.
Ayni sirketin 2 farkli gorev icin ilani vardi. Esim basvurmustu ikisine de.
Hangisine daha uyumlu olacaginizi belirleyip 1 hafta icinde teklif sunacagiz demisler.
Insallah iyi olur, dua edin hanimlar :)
e yuh yanii cok afedersinAkşam akşam sinir oldum . Eşim Kv den kargo ile birşey istedi gereksiz birşey. Görümcemin kocası kargo şirketinde çalışıyor ona vermiş yollasın diye . Oda yollamış saolsun fişini gördüm eşimin telefonunda ödeme alıcı ödemeliydi 8 tl zaten . Millet hiç utanmıyor 8 tl alıcı ödemeli yollamaya . Eşimin arkadaşının ayakkabısını memleketine yolladık 20 tl kargosunu biz ödedik ayıp alıcı ödemeli yollanmaz diye . Galericiye sattığımız arabanın yedek anahtarını yolladık onu da ayıp diye biz ödedik . Babam eşime ayakkabı yolladı kargoyu kendi Ödemiş 20 tl . Ama insanlar 8 tl ödeyemiyor pesss diyorum pesss başka birşey değil bende adamına göre muamele yapacağım artık
Bende istiyorum. Bebis kokusu özledim. Biraz da anaç bir yapim var galibaBen cesaret edemiyorum 2. Bebege :/
Istiyorum aslinda ama... gözüm korkuyor
Aynen öyle çok sinirlendim cidden .e yuh yanii cok afedersin
ayıp denen bişe var yaa
ama bence de canım baska seylere odaklan sımdı gıcık oldun sen bılıyorum, olan sana olur yanı yıpranan sen olursun bazen ben kendı kendımı yıyorum karsımdakinin umrunda bıle olmuyorAynen öyle çok sinirlendim cidden .
Öyle ama bu söylediğin karakterime çok ters işteama bence de canım baska seylere odaklan sımdı gıcık oldun sen bılıyorum, olan sana olur yanı yıpranan sen olursun bazen ben kendı kendımı yıyorum karsımdakinin umrunda bıle olmuyor
sen de esının aılesını dusunmemeye zorla kendını bunu kendın için yapmalısın
düşüne düşüne içimiz şişiyor keske bizim kadar dusunceli olsalarda bunlar olmasaÖyle ama bu söylediğin karakterime çok ters işte
Evet ben nasılsın karşımdaki insanlar benim tam tersim. Şimdi Kargo gelince arayıp saolun diyim mi kv ye ne diyorsundüşüne düşüne içimiz şişiyor keske bizim kadar dusunceli olsalarda bunlar olmasa
ben olsam napardm dıye dusundm yıne de arardm bnce ya, o yapmıyosa ben yapım dıye dusunrdum,Evet ben nasılsın karşımdaki insanlar benim tam tersim. Şimdi Kargo gelince arayıp saolun diyim mi kv ye ne diyorsun
Adam kargoda çalışıyor zaten tutarı bilerek verdi aslında. Ama birtek onun için değil aslında kv ile izinden dönerken gergin döndüm o yüzden 15 gündür onu aramıyorum o zaten beni hiç aramaz .ben olsam napardm dıye dusundm yıne de arardm bnce ya, o yapmıyosa ben yapım dıye dusunrdum,
adamın gunahını almayalm belki de yüksek tutar dıye dusunup bastan demıstır alıcı ödemeli diye
ıyı dusunelim ıyı olsn canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?