- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.601
Bence de anne ya da kv yakınlarında olsak daha kolay olurdu2.de ucretsiz izin düşünüyorum .çunku digeri de okula başlamis olur sıkıntı olur.
Ya aslinda aileden biri gelip bakmayinca ne yapsakta yipratici oluyor.
Ama 2. Cocukta ucretsiz izin şart bana göre
iyi dustu bu ara bakalim nereden donecekAltın 223 olmuş
sen yıne tesekkurunu et canım buyukluk sen de kalsın bnceAdam kargoda çalışıyor zaten tutarı bilerek verdi aslında. Ama birtek onun için değil aslında kv ile izinden dönerken gergin döndüm o yüzden 15 gündür onu aramıyorum o zaten beni hiç aramaz .
Bilmiyorum duruma bakıcam. Eşim diyor ki ticari yollamış yoksa 40-50 tl öderdik . Birinin üzerinden yolladığı için ödeyememiştir diyor ama bilmiyorum artık. Sinirlerimi bozmayayım biraz dua edeyim en iyisi gece gecesen yıne tesekkurunu et canım buyukluk sen de kalsın bnce
Cnm bence de sevmedigin için ekstra gıcık oldun ama arayip teşekkür etmen en iyisi cünkü eşin talep etmiş göndersin die o da göndermiş ve asgari ücretli calışan birisinin ödemesini sahsen 1 tl de olsa benim içim almaz asgari ücretliye 8 tl az deil. Bir haftalık ekmek parası. Ödese bence dogru olmazdi. Empati kuralım mesela eşin asgari ücrtle calşsa ödemesini ister mydin zaten aldgi ortada ? Kv ödeyebilirdi belki ama o da farketmez ha oglu ödemiş ha o ödemiş yani bence sıkıntı etcek bişey yok boşuna kafanı mesgul ediyorsun.Bilmiyorum duruma bakıcam. Eşim diyor ki ticari yollamış yoksa 40-50 tl öderdik . Birinin üzerinden yolladığı için ödeyememiştir diyor ama bilmiyorum artık. Sinirlerimi bozmayayım biraz dua edeyim en iyisi gece gece
Merhaba canim. Çalisiyor musun. Birikim hedefin nedirgünaydın.. Uzun zamandır bende burayı okuyorum . Sizin sayenizde ben de toparlandım birikime başladım
2.de ucretsiz izin düşünüyorum .çunku digeri de okula başlamis olur sıkıntı olur.
Ya aslinda aileden biri gelip bakmayinca ne yapsakta yipratici oluyor.
Ama 2. Cocukta ucretsiz izin şart bana göre
8 tl tabii uyduruk birşey biz evlendikten sonra bize kışlık lastiklerimizi kargolamıştı . O zaman aaa neden alıcı ödemeli yaptı demedim öyle olması lazımdı zaten. Onun dışında eşimde diyor ki adam orada çalışıyor ve bir müşterinin üzerinden yollamış ticari olarak daha ucuz gelsin diye o yüzden ödemeyememiştir diyor . Bende sana msj atmış Kargo evrağını dedim o sırada kusura bakma bu nedende dolayı alıcı ödemeli yaptım demeliydi. Şöyle birşey var evet herkes hesap kitap yapıyor dikkat ediyor ama bir yere kadar ben ona göndersem 50 tl de olsa alıcı ödemeli göndermemTuce kv ni bilmiyorum ama görümcenin eşi için yanlış düşünüyorsun. Biz bile çok şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ancak kuruşları hesaplıyoruz çünkü devir tutumlu olmayı gerektiriyor. Adam asgari ücretle çalışırken bizden çok daha dikkatli hesaplı olması mantıklı olan. İyi kazansa da alıcı ödemeli yollasa bozulmakta haklısın.
merhabaEvet kamu da çalışıyorum. Birikim hedefim çocuğumun okulu için. Bir yandan kreş parası ödüyorum bir yandan da ufak ufak seneye için biriktiriyorum.Keşke zamanında az harcasaymıştım diyorum.
Zamanında bozdurdum valla 235 ten bozmuştumAltın 223 olmuş
Cokk pahali yaa. Egitim ciddi fiyatlar türkiyede. Ama insanlar napsin. Malum buyüksehirlerde.. çevre ve o cevrede yasayan insan profili çok önemli. Neydiği belirsiz insan cokk fazla.Düşündüğümüz okullar bu yıl için 38-40bin.Daha kurada çıkarsa tabi. 2maaş olsakta çok zorlanacağımıza eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?