- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.621
zararsız çıkman çok iyi olmuş. benim de 32 gram 265 den terste. kalsın öyle. terste olmasaydım eşya ödemesi yaparken harcayacaktım zaten. öyle-böyle ödemeleri yapıyoruz. 6.20, 6,29, 6,15, 6,10 şeklinde 1000 dolar civarında da dolardan zarardayım. sıkıntı değil. kredi kartlarımı biraz hafifletince döviz alımlarıma devam etmek istiyorum. parayı bir şeylere bağlamadığım zaman harcıyorum. böyle güzel, terste de kalsam sorun değil. bozdurmadığım sürece zarardayım demem.Zamanında bozdurdum valla 235 ten bozmuştum
Düşündüğümüz okullar bu yıl için 38-40bin.Daha kurada çıkarsa tabi. 2maaş olsakta çok zorlanacağımıza eminim.
Yani sen bozdurmadığın sürece sıkıntı değil, ki şimdi düşer 3-5 zaman sonra daha fena çıkarzararsız çıkman çok iyi olmuş. benim de 32 gram 265 den terste. kalsın öyle. terste olmasaydım eşya ödemesi yaparken harcayacaktım zaten. öyle-böyle ödemeleri yapıyoruz. 6.20, 6,29, 6,15, 6,10 şeklinde 1000 dolar civarında da dolardan zarardayım. sıkıntı değil. kredi kartlarımı biraz hafifletince döviz alımlarıma devam etmek istiyorum. parayı bir şeylere bağlamadığım zaman harcıyorum. böyle güzel, terste de kalsam sorun değil. bozdurmadığım sürece zarardayım demem.
Ya ben hep arkadaş gibi iki çocuk büyütmek istiyordum o yüzden çok ara vermem diyordum ilkinden sonra ama şuan aynen senin gibiyim resmen düşüncesi bile ödümü koparıyor.Ben cesaret edemiyorum 2. Bebege :/
Istiyorum aslinda ama... gözüm korkuyor
bn de aynı fıkırdeyım eger bozdurma yakın zamanda zorunlu degılse zararda olarak gorulmemesi gerekir bncezararsız çıkman çok iyi olmuş. benim de 32 gram 265 den terste. kalsın öyle. terste olmasaydım eşya ödemesi yaparken harcayacaktım zaten. öyle-böyle ödemeleri yapıyoruz. 6.20, 6,29, 6,15, 6,10 şeklinde 1000 dolar civarında da dolardan zarardayım. sıkıntı değil. kredi kartlarımı biraz hafifletince döviz alımlarıma devam etmek istiyorum. parayı bir şeylere bağlamadığım zaman harcıyorum. böyle güzel, terste de kalsam sorun değil. bozdurmadığım sürece zarardayım demem.
ne zman tayın zamani en erken sizin içinİmam hatip okulu olayi beni de geriyor bazen. Çok fazla alan konusu var. Kültür dersleri cok az bence.
Küçük sade bir sehirde okuruz cocuk baslayana kadar insallah
Elbette sen daha ince düşünür ödemeli göndermezdin ancak çevreyi değiştiremiyoruz sadece bakış açımızı biraz daha modifiye edebiliyoruz. Hani diyorlar ya sıfır beklenti sonsuz mutluluk diye, o hesap:)))8 tl tabii uyduruk birşey biz evlendikten sonra bize kışlık lastiklerimizi kargolamıştı . O zaman aaa neden alıcı ödemeli yaptı demedim öyle olması lazımdı zaten. Onun dışında eşimde diyor ki adam orada çalışıyor ve bir müşterinin üzerinden yollamış ticari olarak daha ucuz gelsin diye o yüzden ödemeyememiştir diyor . Bende sana msj atmış Kargo evrağını dedim o sırada kusura bakma bu nedende dolayı alıcı ödemeli yaptım demeliydi. Şöyle birşey var evet herkes hesap kitap yapıyor dikkat ediyor ama bir yere kadar ben ona göndersem 50 tl de olsa alıcı ödemeli göndermem
Yaaaaa şuan güldüm sayende çok teşekkür ediyorum modifiye mi hahahhaElbette sen daha ince düşünür ödemeli göndermezdin ancak çevreyi değiştiremiyoruz sadece bakış açımızı biraz daha modifiye edebiliyoruz. Hani diyorlar ya sıfır beklenti sonsuz mutluluk diye, o hesap:)))
Hayat çok kısa böyle ufak şeyler için canını sıkmana gerçekten değmez hiç bir şey senden ve evindeki huzurdan daha önemli değil. “Heee” de geç çok da düşünme.
Çevirirken para kesintisi olacaktirHanımlar merhaba,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 3 ay önce 2. kızım dünyaya geldi. Kızıma takılan altınlar gram, çeyrek, yarım karışık şekilde. Sizce ben bunları bu şekilde mi saklayayım yoksa hepsini kuyumcuya götürüp ata altına mı çevireyim?
Ya ben hep arkadaş gibi iki çocuk büyütmek istiyordum o yüzden çok ara vermem diyordum ilkinden sonra ama şuan aynen senin gibiyim resmen düşüncesi bile ödümü koparıyor.
Şuan altin piyasasi düsuk. Ucuza getirmesin işi kuyumcular. Bence oyle kalsinHanımlar merhaba,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 3 ay önce 2. kızım dünyaya geldi. Kızıma takılan altınlar gram, çeyrek, yarım karışık şekilde. Sizce ben bunları bu şekilde mi saklayayım yoksa hepsini kuyumcuya götürüp ata altına mı çevireyim?
Çevirme çünkü hepsinin üzerinden ayrı zarar edeceğin kesin canım hayırlı uğurlu olsunHanımlar merhaba,
bende ankaradayımAnkara da yaşıyoruz. Okul ücretleri ciddi çok yüksek. Şu an 1500 kreş için ödüyoruz..@planli sizin dediğinizde planlar dahilide bakalım kısmet.
Istesek bu yil gidebilirizne zman tayın zamani en erken sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?