Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada esimin gorusmesi iyi gecmis.

Ayni sirketin 2 farkli gorev icin ilani vardi. Esim basvurmustu ikisine de.
Hangisine daha uyumlu olacaginizi belirleyip 1 hafta icinde teklif sunacagiz demisler.

Insallah iyi olur, dua edin hanimlar :)

Rabbim en hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah

Esimle yuruyuse geldik
10 tl kahve aldik
6 tl tahilli ekmek aldik. Bugun cok yemek yapicam. Ekmekle ugrasmak istemedim.
4 pasta siparisim var. Bir de misafirim var :)

Simdi markete ve kasaba gidicez
Valla bravo hem misafir hem sipariş allah kolaylık versin

Ankara da yaşıyoruz. Okul ücretleri ciddi çok yüksek. Şu an 1500 kreş için ödüyoruz..@planli sizin dediğinizde planlar dahilide bakalım kısmet.

bende ankaradayım
özel okulalr 40.000 den başlıyor
allah hayırlsını vesin ne deyim
kreş 700 tl oda devlet olduğu için ucuz

Ben de Ankara’dayım. Kızım bu sene anasınıfına başladı. Kreşe 1700 TL ödüyorduk. Anasınıfı erken kayıt indirimi ile 25.000’e geldi. Normalde 32.000 tl idi.

Yalnız şöyle bir durum oldu. Okul toplam tutarı 8’e böldü. Ocak ayında kaydını yaptırdık ve bir taksidi kayıt esnasında ödedik. Diğer taksitler Nisan ayında başladı. Öyle olunca Nisan- Haziran döneminde hem kreş hem de anasınıfının taksidini ödedik ki bizi epey zorladı.

hangi okula gönderdiniz
bende okul arayışı içindeyim
memnunmusnuz

Tabi tabi sakın öyle birşey yapma boşuna zarar
Büyük kızıma gelen altınların hepsini bozdurup gram hesabına koymuştum. Her ay 1 gr alarak kızım için birikim yapıyordum. Ev alacağımız zaman peşinat yetmeyince kızımın hesabındaki altınları kullandık. Şimdi ona olan borcumu ata altın alarak ödemeye çalışıyorum. İkincide de mi aynı düzende gitsem diye düşündüm ama zara ederim haklısınız.

Yanlış hatırlamıyorsam boz al filan yaparken her ürün başına 5 tl zarar oluyor diye düşündüm . Tanıdık kuyumcu olsa onu sana zararsız verir belki ama gerek yok altın altındır . Benimde bu tarz düşüncelerim oluyor aklıma takıyorum filan

Şöyle düşünüyorum da eğitim filan ne kadar pahalı . Allahım şuan çocuğum olsa ne yaparım diyorum öyle özel okula göndermek isterim ama eğitim hayatı boyunca sürekli böyle olamaz belki . Çocuk ilk özel eğitime alışacak sonra sudan çıkmış balık misali olacak . Şimdi yaşadığım şehirde okula gidecek çocuğum olsa kafayı yerdim Emin’im. Şehirde 3 farklı dil konuşuluyor eee bu durumda sınıfta arkadaşları ne konuşacak çocuğum ne yapacak diye . Çok korkunç geliyo bu düşünceler

hangi okula gönderdiniz
bende okul arayışı içindeyim
memnunmusnuz
Bahçeşehir Kolejinin Çayyolu kampüsüne gönderdim. Henüz çok yeni tabi ama şimdiye kadar ki süreçten memnun kaldım. Gerçi okuldan memnuniyet velini beklentisine göre çok değişkenlik gösteriyor.

Ben akademik olarak çok hırslı olan Bilfen, Nesibe Aydın gibi okullar ile görüşmedim. İhsan Doğramacı ve Odtü Kolejinin kuralarına da girmedim çünkü kızımı servise vermek istemiyorum ve bu iki okul lokasyonları sebebiyle sabah ve akşam Eskişehir yolu trafiğine girmeme sebep olacaktı. Şu an kızımın okulu eve 4 km mesafede.

Benim özel okuldan beklentim öncelikle güvenlik, temiz tuvalet, kantin olmaması, yemeklerin düzgün olması, öğretmenin iletişim kurulabilir ve kendisini yetiştirmiş olması, idarenin aksiyon alabilir durumda olması idi. Bu beklentilerimi karşılıyor.

Bir de kurımsallık konusunu önemsedim. Zira küçük kolejlerin, ülkenin ekonomik koşullarında ayakta kalıp kalamayacağı muallak.

Beni de her konuda karışıklık rahatsız ediyor:)

Beni de her konuda karışıklık rahatsız ediyor:)
Aaa aynı ben valla . Mesela şöyle olması lazım bulaşık makinasını boşaltıyorum ya bardaklar boy sırasına dizilmeli . Ayakkabım ile çorabımın rengi benzer olmalı . Aklıma koyduğumu hemen yapmam lazım . Misafir geldi ya herkesin tabak modeli aynı olmalı kimse farklı tabak bardak verilmemeli gibi gibi

Ev kredisi ödüyoruz canım, ilk bebeğim bu, gerçekten çok zormuş çalışan anne olmak
Hep okuyorum :) Arada yazıyorum nereye yazdıgımıda sasırıyorum kusura bakmayın. Okuyarak bırıkım yapanlardanım.
Bende eylülde ıs bası yaptı hemen oncesı ve o ılk gun kotuydu evet ama evden uzaklaşmak, bebekten uzaklaşmak emın ol ıyı geliyor. Bırde yarım gun hıc bısey olmaz merak etme, komsun tanıdık guvenılır bırıyse sızın evdede bakacakmış bıraktığın sure 4-5 saat ıse zaten 2 saatını kesın uyur dıye düşünüyorum.

dönüşüz için tşk ederim

en iyi okul eve yakın okul derler

benimde evime yakın olan nesibe aydın ve oya akın
oya akın fiyat olarak iyi ama eğitim konusunda henüz içime sinmiyor
ingilizce için özel okula gönderiyorum açıkcası

bahçeşehir balgatta varmış bir arkadaşım gönderdi
ama o bana 40 civarı demişti
2019-20 ana okulu olacak
bu durumda az da olsa bir zamanım var

başak veya terazi burcumusunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…