- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.641
Bu arada esimin gorusmesi iyi gecmis.
Ayni sirketin 2 farkli gorev icin ilani vardi. Esim basvurmustu ikisine de.
Hangisine daha uyumlu olacaginizi belirleyip 1 hafta icinde teklif sunacagiz demisler.
Insallah iyi olur, dua edin hanimlar :)
kolay gelsın arkadasım ellerin dert gormesinEsimle yuruyuse geldik
10 tl kahve aldik
6 tl tahilli ekmek aldik. Bugun cok yemek yapicam. Ekmekle ugrasmak istemedim.
4 pasta siparisim var. Bir de misafirim var :)
Simdi markete ve kasaba gidicez
Şuan altin piyasasi düsuk. Ucuza getirmesin işi kuyumcular. Bence oyle kalsin
Çevirme çünkü hepsinin üzerinden ayrı zarar edeceğin kesin canım hayırlı uğurlu olsun
Valla bravo hem misafir hem sipariş allah kolaylık versinEsimle yuruyuse geldik
10 tl kahve aldik
6 tl tahilli ekmek aldik. Bugun cok yemek yapicam. Ekmekle ugrasmak istemedim.
4 pasta siparisim var. Bir de misafirim var :)
Simdi markete ve kasaba gidicez
Tabi tabi sakın öyle birşey yapma boşuna zararÇok teşekkür ederim
Bırakayım dağınık kalsın o zaman:)
Ankara da yaşıyoruz. Okul ücretleri ciddi çok yüksek. Şu an 1500 kreş için ödüyoruz..@planli sizin dediğinizde planlar dahilide bakalım kısmet.
bende ankaradayım
özel okulalr 40.000 den başlıyor
allah hayırlsını vesin ne deyim
kreş 700 tl oda devlet olduğu için ucuz
hangi okula gönderdinizBen de Ankara’dayım. Kızım bu sene anasınıfına başladı. Kreşe 1700 TL ödüyorduk. Anasınıfı erken kayıt indirimi ile 25.000’e geldi. Normalde 32.000 tl idi.
Yalnız şöyle bir durum oldu. Okul toplam tutarı 8’e böldü. Ocak ayında kaydını yaptırdık ve bir taksidi kayıt esnasında ödedik. Diğer taksitler Nisan ayında başladı. Öyle olunca Nisan- Haziran döneminde hem kreş hem de anasınıfının taksidini ödedik ki bizi epey zorladı.
Büyük kızıma gelen altınların hepsini bozdurup gram hesabına koymuştum. Her ay 1 gr alarak kızım için birikim yapıyordum. Ev alacağımız zaman peşinat yetmeyince kızımın hesabındaki altınları kullandık. Şimdi ona olan borcumu ata altın alarak ödemeye çalışıyorum. İkincide de mi aynı düzende gitsem diye düşündüm ama zara ederim haklısınız.Tabi tabi sakın öyle birşey yapma boşuna zarar
Yanlış hatırlamıyorsam boz al filan yaparken her ürün başına 5 tl zarar oluyor diye düşündüm . Tanıdık kuyumcu olsa onu sana zararsız verir belki ama gerek yok altın altındır . Benimde bu tarz düşüncelerim oluyor aklıma takıyorum filanBüyük kızıma gelen altınların hepsini bozdurup gram hesabına koymuştum. Her ay 1 gr alarak kızım için birikim yapıyordum. Ev alacağımız zaman peşinat yetmeyince kızımın hesabındaki altınları kullandık. Şimdi ona olan borcumu ata altın alarak ödemeye çalışıyorum. İkincide de mi aynı düzende gitsem diye düşündüm ama zara ederim haklısınız.
Bahçeşehir Kolejinin Çayyolu kampüsüne gönderdim. Henüz çok yeni tabi ama şimdiye kadar ki süreçten memnun kaldım. Gerçi okuldan memnuniyet velini beklentisine göre çok değişkenlik gösteriyor.hangi okula gönderdiniz
bende okul arayışı içindeyim
memnunmusnuz
Beni de her konuda karışıklık rahatsız ediyor:)Yanlış hatırlamıyorsam boz al filan yaparken her ürün başına 5 tl zarar oluyor diye düşündüm . Tanıdık kuyumcu olsa onu sana zararsız verir belki ama gerek yok altın altındır . Benimde bu tarz düşüncelerim oluyor aklıma takıyorum filan
Aaa aynı ben valla . Mesela şöyle olması lazım bulaşık makinasını boşaltıyorum ya bardaklar boy sırasına dizilmeli . Ayakkabım ile çorabımın rengi benzer olmalı . Aklıma koyduğumu hemen yapmam lazım . Misafir geldi ya herkesin tabak modeli aynı olmalı kimse farklı tabak bardak verilmemeli gibi gibiBeni de her konuda karışıklık rahatsız ediyor:)
Hep okuyorum :) Arada yazıyorum nereye yazdıgımıda sasırıyorum kusura bakmayın. Okuyarak bırıkım yapanlardanım.Ev kredisi ödüyoruz canım, ilk bebeğim bu, gerçekten çok zormuş çalışan anne olmak
Bahçeşehir Kolejinin Çayyolu kampüsüne gönderdim. Henüz çok yeni tabi ama şimdiye kadar ki süreçten memnun kaldım. Gerçi okuldan memnuniyet velini beklentisine göre çok değişkenlik gösteriyor.
Ben akademik olarak çok hırslı olan Bilfen, Nesibe Aydın gibi okullar ile görüşmedim. İhsan Doğramacı ve Odtü Kolejinin kuralarına da girmedim çünkü kızımı servise vermek istemiyorum ve bu iki okul lokasyonları sebebiyle sabah ve akşam Eskişehir yolu trafiğine girmeme sebep olacaktı. Şu an kızımın okulu eve 4 km mesafede.
Benim özel okuldan beklentim öncelikle güvenlik, temiz tuvalet, kantin olmaması, yemeklerin düzgün olması, öğretmenin iletişim kurulabilir ve kendisini yetiştirmiş olması, idarenin aksiyon alabilir durumda olması idi. Bu beklentilerimi karşılıyor.
Bir de kurımsallık konusunu önemsedim. Zira küçük kolejlerin, ülkenin ekonomik koşullarında ayakta kalıp kalamayacağı muallak.
Aaa aynı ben valla . Mesela şöyle olması lazım bulaşık makinasını boşaltıyorum ya bardaklar boy sırasına dizilmeli . Ayakkabım ile çorabımın rengi benzer olmalı . Aklıma koyduğumu hemen yapmam lazım . Misafir geldi ya herkesin tabak modeli aynı olmalı kimse farklı tabak bardak verilmemeli gibi gibi
Hayır aslanım ya yükselenim ikizlerbaşak veya terazi burcumusunz
Hayır aslanım ya yükselenim ikizler
Garibim ben birazcık. Mesela eşim ikizler onunda aşırı aceleci tavırları sabırsızlığı aklına koyduğunu yapma isteği filan var . Evde bazen kedi köpek gibi oluyorumtabi haritanın tümüne bakmak gerekir
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?