Bugün ne aldin kaç tl harcadin

çok mantıklı
bende ayırıyım
annem yapıyor bana yogurt
ama bazen kendime yapıyorum
o tip durumlarda annem uzak mayam olmuyor
bende böyle yapıyım

Odtü öğretim üyeleri çocuklarını direkt kaydettiriyor. Kalan kontenjan için başvuru yapanlar arasından kura çekiliyor

Aslında keşke devlet okullarında müfredat iyi olsa veliler de el birliği ile okulu daha da güzelleştirseler. Ama maalesef mümkün olmuyor.
Bu bahsettiğin kurumsal köklü özel okullardan birinde çalışan öğretmenleri tanıyorum. inan ellerinde bir fırsat olsa hemen devlete geçecekler özelde mecburiyetten çalışıyorlar ve hiç mutlu değiller.

Ögretmenlerden maksimim performons bekliyorlar minimum maaşla.

Ögretmenlerden maksimim performons bekliyorlar minimum maaşla.
Bir defa iki haftada bir eğitim seminer vs diye haftasonları da öğretmenleri topluyorlar ve gün boyu çalışmaları sürüyor. Öğretmenler arasında sürekli senin sınıfın ortalaması şöyle benim sınıfın böyle diye rekabet oluyor ve bu rekabet ılımlı olumlu anlamda değil. Velilerin çok müdahelesi oluyor. Okul bizim kuralımız budur böyledir diyip sertliğini koyamıyor . Bence böyle olması da yanlış. Ancak temizlik yemek ve güvenlik açısından iyiler.
Ben de portakaldaki vitamin bebemin okul kaygısını yaşıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum

Aynen oyle ögretmenler icin şartlar cekilmez .
Iyiki devletteyim. Bari saatlerim belli.

Kesinlikle çok şükür. Ancak bence devlette çalışanlar da önce bir özel sektör şartlarını görmeliler. Görmeliler ki bulunduğu konumun değerini daha iyi anlamalılar.
O kadar kpss calistiktan sonra o stresi yasadiktan sonra eminim ki herkes kiymetini biliyordur.
Atanmak cokkkk zor gercekten

An itibari ile 365 tl den 2 adet çeyrek altın aldım bile güzel düşmüş 3 tl kuşburnu aldık . 70 tl eşime sigara onun parasını ayırmıştım zaten hiç haftalık bütçeye dokundurmadım. İyi gidiyoruz yarın misafir için meyve filan alıcam onda da ayarlarsam güzel gider ayrıca ocağa kayısı hoşafı koydum kaynayıp dinlenecek ve yarın rondodan geçirip kayısı nektarı elde edicem misafirlerime kuruyemişin yanında ikram olacak

Bereketli olsun altinlarin.
Kayisi nektarisinden canim istedi bak simdi
Yarin alirim marketten. Ne zamandir hosaf cekiyor canim

Son son cilek aldim 10 lira,
30 liralik zeytin, 9 tl den verdi
3 kilo domates ( son tarla domatesleri) 15 lira
Dolma biber 4 lira ( 24 tane oldu dolabima teptim resmen )
3 liralik erik ( buda kapanis )
1.5 kilo mandalina 5 lira
1 kilo muz 6 lira
1 kilo taze fasulye 3.5 lira ( sanirim konserve yapicam)

Bence genellememek lazım. Her okulun şartları farklı.

Şu anki anasınıfı öğretmenimiz Hacettepe Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu. Aynı üniversitede yüksek lisans yapmış ve 5 yıldır aynı okulda çalışıyor. Kpss’ye hiç girmemiş ve bireysel görüşmede çalışma şartlarından çok memnun olduğundan bahsetti. Zaten öğretmenin memnuniyeti ya da bıkkınlığı yüzünden okunuyor.

Ben kreş ararken de öğretmenlerin gözlerine baktım en çok. Şartlarından memnun olmayan, işini severek yapmayan benim çocuğuma nasıl bir katkı sağlayabilir ki. Bu hem özel hem devlet öğretmenleri için geçerli.

İşyerindeki bir abimiz kızı da bu sene Başkent Üniversitesi Okul Öncesinde yüksek lisansını bitirdi ve 4500 lira maaşla bir kolejde işe başladı. Ankara’da bu paraya başlangıç yapmak gayet güzel bence.

Aminnnn inşallah allahım acılarını göstermesin

Harikasınız bende ekşi yogurtan muzdaribtim hemen deneyecegim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…