Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarin insalalh tarla domatesi bulurum. Hafif yesil de olsa alacagim evde kizarsin. Gecen hafta almadigima pismanim.
Eger yoksa mecbur konservelere baslamam lazim

Yarin insalalh tarla domatesi bulurum. Hafif yesil de olsa alacagim evde kizarsin. Gecen hafta almadigima pismanim.
Ben tarla domatesi aldım kilosu 3.5 tl ama oda bi lezzetsiz . Konserveye bugün üzülerek başladım çorba yaptım açıp

Kesinlikle çok şükür. Ancak bence devlette çalışanlar da önce bir özel sektör şartlarını görmeliler. Görmeliler ki bulunduğu konumun değerini daha iyi anlamalılar.
devletteki ogretmenlerde oralara kolay gelmediler 5 yil mezrada calistim sobami kendim yaltim odun nulmak ne mumkun tezek toplayip yaktik kpss en zor asama su an 9 yillik ogretmenim devlet okullari arasinda ucurum var temizlik materyal hatta velilerin bakis acisi devletin ogretmenisin ver parayi en luksu yasat ama yine tatmin olmazlar

su da bir gercek ki ozel de her sey ozel veli bile secmece o yuzden kiyas dogru degil
devlette oyle tecrubeli ogretmenler var ki ozellerde zor bulunur ben devlette calismaktan memnunum en alt seviyedeki ailelere hitap edip onlari cocuklarini hayata bagladigimiz icin

2 haftadir eve tasimadigim kadar domates tasidim calistigim yerde kasim da da tek tuk bulurum gece ayaz yapana kdr oluyor sonra tarla bozuyorlar
Niyeyse salatasi pek tatli gelmeye basladi kiymetli oldu

Elbette genelleme yapmak doğru olmaz. Ancak işin içinden birilerini de görüp onlarla perde arkası konuştuğum için duruma biraz daha septik yaklaşıyorum sanırım. Büyük kurumsal yerler genelde öğretmenlerinden en az 5 sene gibi SGK dökümü istiyor kesintisiz olması koşulları filan oluyor. Bir de üniversitelerinden öğretim üyelerine soruyorlar onların referans olduğu parlak yeni mezunları da alabiliyorlar.

Harikasınız bende ekşi yogurtan muzdaribtim hemen deneyecegim sagolun
Kesinlikle deneyin biz haftadonları sık seyahate çıkıyoruz kalan yogurdu hep dondurucuya atar sonra çıkarır çorba yapardım ancak yeniden yogurt mayalacagım zaman mayalıgım olmadıgı için marketten küçük yogurt alıp onunla mayalıyordum ee o şekilde doğallığı bozuluyor tabi boyle süper oldu

Benim ailem de babam da dahil öğretmen. Burada öğretmen değil sistem. İngilizce nin yeterli seviye olmayışı. Yoksa tabiki öğretmen kıyas götürmez

Ben de ozelde okutmayi dusunmuyorum ama buyuk konusmak da istemiyorum

Bi calisan kiz vardi aöf edebiyat okudu.
Okul bitince bi kolejde ise basladi ama muzik cografya vs ne ders bossa derse giriyor.

Esim siyaset bilimi mezunu. Bolumden bi arkadasi temel lisede geometri ogretmeni.

Ne bileyim buna mi para verecegiz? Degisik geliyor.

Benim ünv de sınıf arkadaşım özel lise mezunuydu o sınavlarda öğretmenlerin yardım ettiğini ortalamalarını yükseltmek için uğraştıklarını bunun için hep 100 verdiklerini anlatmıştı bana . Öyle üzülmüştüm ki

Büyük çocuğuma 40 bin tl okul ücreti öderken ikinci çocuğuma da aynı anda o ücreti ödeyebilecek miyim mesela onu düşünmek lazım

Ben kesinlikle özelde okutmam demiyorum canım
Sadece şuanki düşüncem bu yönde öğretmen çocuklarına indirim yapıyorlar ya da sende o kolejde görev alırsan ücretsiz okuyabiliyor bakalım gelecek zaman ne gösterecek

Evet canım bunu müdür zorunlu tutuyor okulu başarılı iyi göstermek için

Evet canım bunu müdür zorunlu tutuyor okulu başarılı iyi göstermek için
Kandırmaca başka bişey değil işte . Ben zaten özele yollayamam. Benim çocuğum olup okula gidene kadar okulların paraları 80 Bin olur bizde bakalım hangi şehirde oluruz o zaman Doğu mu batı mı

ozel okullar cocuklari müşteri degil ogrenci gibi gorse keske...
Ayrica ne yazik ki sistem adaletsiz parayi veli veriyor cocuk parayla yuksek puan aliyor parasi olmayan devlet okuluna artik ne calisirsa onu alıyor bizlere bile notta mudahale ediliyor amac okulun adi cikacak

neyse.... bu konu uzar gider insallah akli basinda ulkemize hayirli olup iyi seviyelere getiren evlatlar yetisir

Kandırmaca başka bişey değil işte . Ben zaten özele yollayamam. Benim çocuğum olup okula gidene kadar okulların paraları 80 Bin olur bizde bakalım hangi şehirde oluruz o zaman Doğu mu batı mı
evet 80 bin aylik 12 sene okusa 2 sene de na sinifi 14 sene 4 yil da uni 18 eder.
18 ile 80 bin carp canim sonuctan carpilmadaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…