- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.741
Yok artikÖğretmen olacak kadar basit bir insan değilim demiş bu nasıl bir cahilliktir aman allahım
Kadın hala ban yemedi ya . Bu nasıl bir kural dizisidir ki kadın hala millete laf yetiştiriyor acaba ? Bir konuda öğretmenlerin sınav ücreti ile ilgili konuşurken bizim afrindeki günlük para ile neredeyse aynı olduğunu bunun haksızlık olduğunu söyledim tartışma çıktı Kadın bana hakaret etti Mune ikimizide banladı. Ama maşallah buna hiç birşey yapılmıyor . Geçende konuda 2 msj yazdım 10 msj yazan ban yemedi ben yedim ki birşey de yazmamıştım düzgünYok artik
Birak konuşsunlar . Yesinler birbirlerini. Uyuyamazlar birde şimdi onlar hasetlerinden
Ayyy okul konusu nasil gerdi beni nasil.
Benimde kaygilarim var cocugun yaşi geliyor.
Ve bu soylenen rakamlar cok fazla .
Valla bu kadar paralar dökuyoruz da insallah hayirli birer cocuk olurlar.
Cok pohpohlaninca da ziyan olup giden cocuklar var. Bazilari ne saygi biliyor ne sevgi ve ufacik bir engelde aileden yardim istiyor kendisi halledemiyor.
aileden gelme bi zeka yoksa zaten pek birşey de yapamiyorlar. Özel okullardaki şişirilmis notlardan haberiniz vardir umarim.Turkiye şartlari belli. Kimlerin iyi para kazandigini biliyoruz. Malesef ki pek adil degil hicbirsey.
Cocuğa bu kadar paralar döküldü her istedigi yerine getirildi .sonra nolcak. Donanimli dediğimiz 2 universite bitiren genç işsizlikle mucadele ediyor bir hayat kuramiyor ailesinin yaninda belki de ilerleyen sureçte psikolojisi bozuluyor.
Cocuğun Aldiği egitimin hakkini vermesi cok onemli hanimlar. Yani iyi ,yetenekli ,saygili ,dik durabilen ,mucadeleci bir birey olabilmesi .
Istedigi meslegi yapabilmesi .parasini kazanip karnini doyurabilmesi..
Hepimizin evladi vatana millete hayirli bir birey olsun insalah
Bir arkadaşım var kolejde öğretmen, tüm öğrencilerim takdir aldı demiştiHiç özelde çalışmadım ama çalışan arkadaşlar sınav kağıtlarını kendilerinin doldurduğunu sınıfın yarısından çoğuna 100 vermek zorunda olduklarını söylemişti
Ben özelde okutmayı düşünmüyorum şahsen
Önemli olan çocuğun kendi çabası ile aile ve öğretmenlerinin desteğiyle başarı gösterip hakkıyla alabildiği notlardır.ozel okullar cocuklari müşteri degil ogrenci gibi gorse keske...
Ayrica ne yazik ki sistem adaletsiz parayi veli veriyor cocuk parayla yuksek puan aliyor parasi olmayan devlet okuluna artik ne calisirsa onu alıyor bizlere bile notta mudahale ediliyor amac okulun adi cikacak
neyse.... bu konu uzar gider insallah akli basinda ulkemize hayirli olup iyi seviyelere getiren evlatlar yetisir
Ben bunun hesabını daha geçenlerde yapmıştım canım yıllık tek çocuk en aşağısı çıkan sonuç x2 çünkü 2. Kuzumevet 80 bin aylik 12 sene okusa 2 sene de na sinifi 14 sene 4 yil da uni 18 eder.
18 ile 80 bin carp canim sonuctan carpilmadaaaaaa
Yemiş ban simdi gordumKadın hala ban yemedi ya . Bu nasıl bir kural dizisidir ki kadın hala millete laf yetiştiriyor acaba ? Bir konuda öğretmenlerin sınav ücreti ile ilgili konuşurken bizim afrindeki günlük para ile neredeyse aynı olduğunu bunun haksızlık olduğunu söyledim tartışma çıktı Kadın bana hakaret etti Mune ikimizide banladı. Ama maşallah buna hiç birşey yapılmıyor . Geçende konuda 2 msj yazdım 10 msj yazan ban yemedi ben yedim ki birşey de yazmamıştım düzgün
Onlar da öğretmen olsalarmış yata yata kazansalarmış madeeem.Ayy yine millet bdv de ögretmenlerin tatiline dil uzatmiş. Ögretmenler yata yata kazaniyorlarmis. Tatil bityi diye sinirlenip cocuklari dövüyorlarmis
Atatürk vekil maaşları öğretmen maaşlarını geçmesin demiş. Öğretmene verdiği değere bakın..Öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim demiş bu nasıl bir cahilliktir aman allahım
GünaydınSabah sabah mango indirimine kendimi kaptırmayıp onun yerine 1 gr altın aldım.
Herkese günaydın
En iyisi. Bende alacagim dolarSabah sabah mango indirimine kendimi kaptırmayıp onun yerine 1 gr altın aldım.
Herkese günaydın
En iyisi. Bende alacagim dolar
Al unut yapiyorum canim.ben de düşünüyorum, son kurşunum :)) sonra nakit puff
yarına kadar beklemeyi düşünüyorum. gerçi seçime kadar da bekleyebilirim. seçime kadar biraz daha düşer, az bir şey çıkar. küçük al-satlar için fırsat diye düşünüyorum.
arkadasım bısey soracagım dolar yada euro arasında bana hep euro daha sevimli geliyor az olsada euro tercih edıyorum sen ne dusunuyosun merak ettmEn iyisi. Bende alacagim dolar
Euroda olur canim. Dolar yaptim bu ay . Normalde euro ve sterlinde alirimarkadasım bısey soracagım dolar yada euro arasında bana hep euro daha sevimli geliyor az olsada euro tercih edıyorum sen ne dusunuyosun merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?