Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok artik
Birak konuşsunlar . Yesinler birbirlerini. Uyuyamazlar birde şimdi onlar hasetlerinden
Kadın hala ban yemedi ya . Bu nasıl bir kural dizisidir ki kadın hala millete laf yetiştiriyor acaba ? Bir konuda öğretmenlerin sınav ücreti ile ilgili konuşurken bizim afrindeki günlük para ile neredeyse aynı olduğunu bunun haksızlık olduğunu söyledim tartışma çıktı Kadın bana hakaret etti Mune ikimizide banladı. Ama maşallah buna hiç birşey yapılmıyor . Geçende konuda 2 msj yazdım 10 msj yazan ban yemedi ben yedim ki birşey de yazmamıştım düzgün

Bir arkadaşım var kolejde öğretmen, tüm öğrencilerim takdir aldı demişti gerçekten sınıf olarak çok çalışkanlarmış tebrik etmiştim
Önemli olan çocuğun kendi çabası ile aile ve öğretmenlerinin desteğiyle başarı gösterip hakkıyla alabildiği notlardır.
Oğlum 6. Sınıf bu yıl, 8 yıldır devlet okulunda ama öyle şanslı bir çocuk ki harikulade eğitimcilerin öğrencisi oldu, çok da başarılı şükürler olsun .
Her ebeveyn gibi bende en iyi şartlarda okutmayı istedim istiyorum isteyeceğim ama arkadan büyüyen bir kuzum daha var .
İkisini de ayırt etmeksizin aynı imkanları sağlayabilmem gerek, haksızlık olmaması adına.

evet 80 bin aylik 12 sene okusa 2 sene de na sinifi 14 sene 4 yil da uni 18 eder.
18 ile 80 bin carp canim sonuctan carpilmadaaaaaa
Ben bunun hesabını daha geçenlerde yapmıştım canım yıllık tek çocuk en aşağısı çıkan sonuç x2 çünkü 2. Kuzum

Yemiş ban simdi gordum

Ayy yine millet bdv de ögretmenlerin tatiline dil uzatmiş. Ögretmenler yata yata kazaniyorlarmis. Tatil bityi diye sinirlenip cocuklari dövüyorlarmis
Onlar da öğretmen olsalarmış yata yata kazansalarmış madeeem.
Kardeşim edebiyat öğretmeni geçen yıl bakırköy kız meslek lisesinde eve kağıt getirmekten soru hazırlamaktan emdiği süt burnundan gelmişti...
Her branş farklı her okul farklı tabi de
Ben en çok tenefüs olayını seviyorum yani ders anlatmıyorsun kendine zaman ayirabiliyirsun ya.
Bizde mola yok wc kapısında bile bekler hasta sanki ordan başka çıkış var da kaçacak.
Bir bardak su içerken soru sorup ağzına bakan cevap bekleyen var

Günaydın sabah sabah mandalina suyu içtik çok severim valla eşim işe gitti bende yatağa geri girdim ortalık ter temiz derli toplu misss gece çapraz komşum msj attı bizim bir alt katımızda onun karşı dairesinde arkadaş oturuyor. Eşi ile gece çok kötü bir kavga etmişler . Ama işin kötüsü çapraz komşu konuşmaların detaylarını biliyor ses öyle net gelmiş hiç özel hayat denilen birşey kalmadı ya sinir olduk gece gece. Akşama misafirim var menüde sütlü irmik tatlısı , makarna salatası, kakaolu kurabiye , açma simit yapacağım markete gidip meyve birkaç eksik daha alınacak inş çok tutmaz

Gunaydin

Her zaman oldugu gibi calisirsam maksimum 10 tl calismazsam en az 300 400 harcama olayi dun de yasandi.

Dun 10 kahve 6 ekmek
60 kasap
80 + 25 + 20 + 20 marketler
180 kuaför
4 tl aksam cekirdek
Neyse gereksiz bir sey almadim. Dondurucuya da bir seyler attim.
Dunun bugun yarinin ve cmt gelecek misafirin nalzemeleri de mevcut suan. En azindan stoklari tuketmiyorum.

Bugun de ise gitmiycem. Bakalim ne olacak

Al unut yapiyorum canim.
2019 ağustos gibi volvo marka arac begendim . Hedefim o.
Agistos 2018de basladim bakalim birikime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…