Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Volvo marka bir araba begendim kizlar.
Biraz pahali ama elimizdeki arabayi da satarsak üzerine ekleyince olur.
2019 hedefim insallah o arabayi almak.
Agustosta basladim. 2019 agustosa kadar ne atarsam kenara
:)))
Kız sen pazara hamsi palamut bakmaya gitmiştin
Yolunu kaybettin de araba pazarına mı gittin yoksa.....

15 dolar aldim 5.62den. Biraz nakit vardi

bereketli olsun. ben biraz daha bekleyeyim, bundan sonra nakit sıkıntısını çok yaşarım. mümkün olduğunca dipten almam lazım, az olsun dip olsun :)) yeterince yüksekten almıştım zaten. seçimlere kadar 5 in altını da görebilir deniyor.

Gorebilir canim evet.
Evet gecen gun yazmistin biraz yuksekti. Ama alttan aldikca ortalaman düser

Pazara ögleden sonra ders çikişı gidecegim.

O arabalara bi suredir bakiyodum. Karar verdim diyelim..esim de düsunüyordu
Volvo evet iyi fikir çok sağlam araba . Sakın kıa alma pure . Geçen senle konuştuk ya araba ile ilgili aradan biraz zaman geçti eşim iyiki seni dinledim Kia almadık sesi. O ilk kıa demişti çünkü ben istemedim arabanın çekişi çok kötü eşimde yorumlarında iyice okuyup görmüş oldu çok şükür almadık

Aa evet kia sportage bahsetmistik.
Buyuk yaa. Ben pek idare edemeyebilirim buyük arabayi. Sedan kasa arabalar iyi . Guzel duruslu ayrica genis filan ama yoruyor beni park ederken

Aa evet kia sportage bahsetmistik.
Buyuk yaa. Ben pek idare edemeyebilirim buyük arabayi. Sedan kasa arabalar iyi . Guzel duruslu ayrica genis filan ama yoruyor beni park ederken
Kıa nın arkası çok çirkin bi araba pek sevmiyorum ben ondan istememiştim. İx35 normalde bana da büyük geliyordu ama binince geçti o hissim açıkcası uzun yolda kullandım bi 300 km kendime geldim . Şehir içinde gerildim biraz ama eşim var diye oldu o olunca hep gergin oluyorum

Şehir icine dikkat. Dikkatsiz sürücü çok fazla

Gunaydin
6 tl kahve aldim
Oglani krese biraktim
Biraz kitap okuyayim

Sonra eve gidip kiymali borek yapicam.
yufka alirim 3lü 5 tl de buna veririm.
Insallah bir de biber bulursam guzel ve uygun etli dolma yaparim.

Biraz dolar veya altin alasim var.
ama ben mobilden almayi bilmiyorum. Mobilden altin hesabi da mi acicam? Normal maasimin yattigi hesabim var bir tek.
Fiziki tehlikeli geliyor.
Bizim eve temizlikci annemin misafiri vs giren cikan bitmiyor.
Seyahate de sık cıkıyoruz.

mobilden çalıştığın bankanın uygulamasına gir. hesap açılış bölümleri vardır. ordan dolar, altın vs. istediğin hesabı kendin açabiliyorsun.

Evet altin hesabi acmalisin şubeye gidip

Kızlar inşallah bu hafta içinde kurban için kumbaraya başlamak istiyorum o zamanlar memlekete de gittiğimiz için masraflı oluyor tatilde olunca
Kızlarla 5 kişilik 100 tl den güne girdik onuda kurban parasına ekleyeceğim

mobilden çalıştığın bankanın uygulamasına gir. hesap açılış bölümleri vardır. ordan dolar, altın vs. istediğin hesabı kendin açabiliyorsun.

Evet altin hesabi acmalisin şubeye gidip

Peki hesap isletim ucreti falan keser mi bundan? Alacagim 2 3 gram altin. Ona ek para odersem astari yuzunden pahaliya gelir :))

Maasim garantide. Var mi kullanan hanimlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…