Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet aynı dolar euro gibi mobil bankacılıktan hesap açmanız lazım . Çok kolay zaten hemen yaparsınız

iyi hatırlattın canım ben de ocakta başlayayım kurban kumbarasına anca birikiyor gecen sene 450 lira cıkmıstı lurban kumbarasında

iyi hatırlattın canım ben de ocakta başlayayım kurban kumbarasına anca birikiyor gecen sene 450 lira cıkmıstı lurban kumbarasında

biz 12 ay boyunca ayda 50 kurban icin
200 dogalgaz icin koyuyoruz.

Dogalgaz yazin artanlar kisin yetmeyenleri tamamliyor
Kurban da yetmiyor ama o an bizi rahatlatiyor

Peki hesap isletim ucreti falan keser mi bundan? Alacagim 2 3 gram altin. Ona ek para odersem astari yuzunden pahaliya gelir :))

Maasim garantide. Var mi kullanan hanimlar?
maaş bankansa kesmez
vadesiz döviz hesabı açacaksan kesinti olmaz. vadelilerde tl ye bir miktar kesinti olur.
eşiminki de garantiydi, dur bende yüklü, bir kurcalayıp sana dönüyorum.

Peki hesap isletim ucreti falan keser mi bundan? Alacagim 2 3 gram altin. Ona ek para odersem astari yuzunden pahaliya gelir :))

Benim YapıKrediMobil de hesabım var altın onda kesmiyor canım benim .

ana sayfada altta işlemler bölümü var. oraya tıklıyorsun. döviz alış-satış kısmına tıkla. yeni hesap aç kısmına tıkla. oldu da bitti maşşallah :))

Ben bu sene 20 günlük iznimizi kötü geçirdiğim için geri dönüşte eşime seneye 10 gün tatile gidicez bunun için biriktiricem diyerek geri döndüm. Bunun için bu sene birikim yapacağım şöyle kaliteli bir tatil istiyoruz . Mayıs ayında yaptık ama çok kısa olmuştu o . Ayrıca arabamızı alırken kolyemin ucunda bi en büyük altından madalyon vardı onu bozdurduk. 10 çeyrek altına bedeldi onu yeniden alacağız takmıyorum ama onun olması beni mutlu ediyordu . Kenarda da biraz çeyrek altınım olda istiyorum . İlk hedefim 10 çeyrek altın 3 tanesini aldım bile az kaldı . Zaten her ay en son kuruşa kadar biriktiriyorum o yüzden gönlüm çok rahat .

Yillik hedef mi koydun kendine canim

Yillik hedef mi koydun kendine canim
Hedef gibi düşünmedim de şöyle yaptım mesela her ay evde gelir gider tablosu yapıyorum . Maaşımızı alınca ödemelerimizi yapıyorum. Sonra mutfak masrafının durumuna bakıyorum ona göre bir bütçe ayırıyorum. Zaten ay başında almam gereken kıyafet şu bu biliyorum planlıyorum. Elime arta kalan parayı kenara altın şekilde koyuyorum. Bu ay mesela 1200 tl Doğu maaşından kesintimiz oldu 500 tl eksi hesabı kapatmaya başladığımız için hesapta bıraktım. Hesabıma göre 2 çeyrek altın alacak durumdaydım . Gidip aldık geri kalan para hesapta duruyor haftalık çekip mutfak vs için ihtiyaç için harcıyorum. Böyle planladım işte yoksa mesela her ay 5 çeyrek altın alıcam gibi bir plan öngöremiyorum . Herşeye zam geliyor biz biraz kaliteli besleniyoruz gibi gibi kriterler var

Aa pardon simdi anladim. Madalyon kolye icin 10 ceyrek
Ay bunu okumadan yazdım pardon ya o kolyenin ucundaki altını bozdurmuştum kv bana düğünde takmıştı . Zincir duruyor büyük altın yok şuan . Onu yerine koyacağım birtek

Kaç kişiye 10 kahve:) bizde oyle olur durum evde olunca mutlsksuo para harcanız neyseki gereksiz bir durum yokmuş. Yaa mor lahana tursusunu yapan da siz miydiniz? Evde bir tane var nasıl birsey bende yapayım, salata yerine mi geçiyor yoksa direk turşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…