Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Volvo marka bir araba begendim kizlar.
Biraz pahali ama elimizdeki arabayi da satarsak üzerine ekleyince olur.
2019 hedefim insallah o arabayi almak.
Agustosta basladim. 2019 agustosa kadar ne atarsam kenara
Hangisi? bende v40a bayılıyorum ama arabamızdan cok memnunuz ve evimiz yok o yuzden değiştiremiyoruz:) hedef koyduktan sonra alırsın bence

Fiziki birikimden bende çekiniyorum, altın ve dolar hesabı açtır rahat et. Hem al sat durumunda da anında pozisyon alabilirsin. Oglan nekadarlık buarada, tam gunmu gidiyor? Bizimkilerde gidiyor yakında tam gune gececeğiz bakalım nasıl olacak

Peki hesap isletim ucreti falan keser mi bundan? Alacagim 2 3 gram altin. Ona ek para odersem astari yuzunden pahaliya gelir :))

Maasim garantide. Var mi kullanan hanimlar?
Canım fona yatırmazsan kesinti olmaz. Altın fonu hesabı acarsan mesela %15 kesinti olur. Direk doviz hesabınve altın hesabı açtır. Ben vakıf ve enpara kullanıyorum.ç, bir arada ziraat kullandım hepsi bu şekilde.

Tebrik ederim neguxel kuruş kuruş hesaplamışsın:) kaliteli tatilden kastın nedir? 5yıldızlı otel tatilini kastediyorsan erken rezervasyon ile iyi bir fırsat yakalarsın

Kırmızı sogan yarim kg 2.5
Sogan 1 kg 2.5
Dolmalik biber 1 kg 3.5
Patlican 2 kg 6 tl
Domates 1 kg 5 tl
Mantar yarim kg 5 tl
Fasulye 1 kg 6 tl
Maydonoz dereotu roka 2.25
Muz 1 kg 6 tl

Yufka 5 tl

4 simit 5 tl
2 cay 2 tl

50 tl gibi harcadik.
10 tl sabah esim harcamis.
6 tl de ben kahve almistim

Mantar konserve olacak
Biberler dondurucuya
Patlicanlardan biraz yemek yapicam kalani kizartip buzluga
Fasulyeyi bi kac gun sonra pisiririm.

Hamsi 5 liraydi ama almadik. Palamut var donuk 5 tane. Son bir haftada 3 kere balik yedik. Yeter dedik

Guzel bir hedef. Ne için kullanacaksın?
Şuanki arabamız ve beklediğimiz bir para var onunla bir arsa ya da ev alırız diyoruz
Bu biriktirdiğimle de tekrar araba alırız kampanyalar oluyor bazen sıfır arabalarda o yolla üstünü de ay ay ödeyerek alırız diyorum inşallah rabbim nasip ederse

İyi akşamlar kızlar.
Bugün 4. günümüzde de evde yedik.
Bakalım planım şuan için iyi işliyor :)
Evde yemek benim ilk önceliğim, en büyük tasarrufu bu şekilde yapıyoruz bence.
Bugün kuaföre 28 tl verdim, onun dışında bir harcamam olmadı.
Hedefleriniz ne güzel :)
Benim de hedefim var ama Mango indirimine kayıtsız kalamadığım için eksi puan verdim kendime.
Bir ceket beğenmiştim, bir ay önce; 400 tl idi.
Şimdi 250 ye inmişken almadan edemedim.
İyi günlerde giyeyim inşallah :))

Balık alıp yapmak istiyorum.
Bahsi çok geçince acaba evde becerebilir miyim diye düşündüm.
Özellikle palamutu bi deneyeyim diyorum.
Bakalım palamut bulursam alırım hafta sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…