- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.801
Hangisi? bende v40a bayılıyorum ama arabamızdan cok memnunuz ve evimiz yok o yuzden değiştiremiyoruz:) hedef koyduktan sonra alırsın benceVolvo marka bir araba begendim kizlar.
Biraz pahali ama elimizdeki arabayi da satarsak üzerine ekleyince olur.
2019 hedefim insallah o arabayi almak.
Agustosta basladim. 2019 agustosa kadar ne atarsam kenara
Fiziki birikimden bende çekiniyorum, altın ve dolar hesabı açtır rahat et. Hem al sat durumunda da anında pozisyon alabilirsin. Oglan nekadarlık buarada, tam gunmu gidiyor? Bizimkilerde gidiyor yakında tam gune gececeğiz bakalım nasıl olacakGunaydin
6 tl kahve aldim
Oglani krese biraktim
Biraz kitap okuyayim
Sonra eve gidip kiymali borek yapicam.
yufka alirim 3lü 5 tl de buna veririm.
Insallah bir de biber bulursam guzel ve uygun etli dolma yaparim.
Biraz dolar veya altin alasim var.
ama ben mobilden almayi bilmiyorum. Mobilden altin hesabi da mi acicam? Normal maasimin yattigi hesabim var bir tek.
Fiziki tehlikeli geliyor.
Bizim eve temizlikci annemin misafiri vs giren cikan bitmiyor.
Seyahate de sık cıkıyoruz.
Guzel bir hedef. Ne için kullanacaksın?Benimde hedefim 50 bin Ekim’de başladım 2019 Ekim’e kadar inşallah birazda önceden 8bin tl vardı Onu da dahil ettim
Canım fona yatırmazsan kesinti olmaz. Altın fonu hesabı acarsan mesela %15 kesinti olur. Direk doviz hesabınve altın hesabı açtır. Ben vakıf ve enpara kullanıyorum.ç, bir arada ziraat kullandım hepsi bu şekilde.Peki hesap isletim ucreti falan keser mi bundan? Alacagim 2 3 gram altin. Ona ek para odersem astari yuzunden pahaliya gelir :))
Maasim garantide. Var mi kullanan hanimlar?
Kurban parası ayırmak çok iyi fikir. Bende dusunebilirimBizim bu sene 2 bin tl gitti canım o yüzden erken başlıyorum
Tebrik ederim neguxel kuruş kuruş hesaplamışsın:) kaliteli tatilden kastın nedir? 5yıldızlı otel tatilini kastediyorsan erken rezervasyon ile iyi bir fırsat yakalarsınBen bu sene 20 günlük iznimizi kötü geçirdiğim için geri dönüşte eşime seneye 10 gün tatile gidicez bunun için biriktiricem diyerek geri döndüm. Bunun için bu sene birikim yapacağım şöyle kaliteli bir tatil istiyoruz . Mayıs ayında yaptık ama çok kısa olmuştu o . Ayrıca arabamızı alırken kolyemin ucunda bi en büyük altından madalyon vardı onu bozdurduk. 10 çeyrek altına bedeldi onu yeniden alacağız takmıyorum ama onun olması beni mutlu ediyordu . Kenarda da biraz çeyrek altınım olda istiyorum . İlk hedefim 10 çeyrek altın 3 tanesini aldım bile az kaldı . Zaten her ay en son kuruşa kadar biriktiriyorum o yüzden gönlüm çok rahat .
Hamsi 10tl kg.Canım alırsan fiyatları yazar mısın? Bende almak istiyorum da buzlukta yer yok suan
Çok moda o madalyonlarAy bunu okumadan yazdım pardon yao kolyenin ucundaki altını bozdurmuştum kv bana düğünde takmıştı . Zincir duruyor büyük altın yok şuan . Onu yerine koyacağım birtek
Bende de var ama tüm kavanozlar domates sosuna harcanınca kavanoz kalmadı diye erteliyorum yapmıyorum. Aslında yapsam salata için çok pratik oluyor.1.75tl ye mor lahana aldım turşu yapabilirim
Şuanki arabamız ve beklediğimiz bir para var onunla bir arsa ya da ev alırız diyoruzGuzel bir hedef. Ne için kullanacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?