- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.821
Evet hep öyle kaliteli tatil yapıyoruz ama daha kısa oluyor bu sefer biraz daha uzun olsa şahane olur. Biz eşimin işi sebebi ile erken rezervasyon yapamıyorum ya eşim asker zor oluyoTebrik ederim neguxel kuruş kuruş hesaplamışsın:) kaliteli tatilden kastın nedir? 5yıldızlı otel tatilini kastediyorsan erken rezervasyon ile iyi bir fırsat yakalarsın
cnım msjı gorunce soylıyeyım dedımEvet hep öyle kaliteli tatil yapıyoruz ama daha kısa oluyor bu sefer biraz daha uzun olsa şahane olur. Biz eşimin işi sebebi ile erken rezervasyon yapamıyorum ya eşim asker zor oluyo
Evet onu bende duydum bu sene bi bakıcam bakalım erken rezervasyon fırsatları bi çıksında. Teşekkür ediyorum canım benimcnım msjı gorunce soylıyeyım dedım
benim esımın ısı de ozel sektor
izin konusu rahat degıl kesın degıl
o yuzden biz hep tatılı sigortalı alıyoruz 20tl mi ne kesılıyor gıtmeyınce
ındırımden de yararlanabılıyoruz
tabi tatıli kesın olanlardan daha pahalıya gelıyo ama bo arastır sende
Hmm anladım önceden ayarlayamayınca hakkından fazla para veriliyor tabiEvet hep öyle kaliteli tatil yapıyoruz ama daha kısa oluyor bu sefer biraz daha uzun olsa şahane olur. Biz eşimin işi sebebi ile erken rezervasyon yapamıyorum ya eşim asker zor oluyo
Çok doğru söylemişsin.dışarıda yemek gerçekten çok farkediyor.ben de bu hatamı azaltmaya çalışıyorum. Bazen işten gelince insan birşey yapmak istemiyor.hazır Okan cazip geliyor ama kesinlikle frenleme lazım.Maggiore ceketini güle güle giy canım
Evde yemek gerçekten büyük tasarruf sağlıyor
Buzdolabı bozuk diye birkaç gün dışarıda yedik bütçe hemen sarsıldı
Evde yemek olmasa bile yumurta kır ye hem karnın doyuyor hem ne yediğini biliyorsun hem de ekonomik oluyor
Ben baktim da bir sey bulamadim nolmus? daha da geriye gitmedim hep buraya yazmis.. bi birinin meslegini sormus o var?Dün bir miktar da dolara girdim 5,53 ten. Bir de akşam üzeri fiziki altın aldım yeni tarih yarım altına 710 lira ödedim. Bugün de hepsini kasaya attım.
Gratiste indirim varmış uğrayıp biraz stok yapmam lazım.
Pure in ban yediği şahsiyet de acayip bir şey okudum da biraz.
Maggiore ceketini güle güle giy canım
Evde yemek gerçekten büyük tasarruf sağlıyor
Buzdolabı bozuk diye birkaç gün dışarıda yedik bütçe hemen sarsıldı
Evde yemek olmasa bile yumurta kır ye hem karnın doyuyor hem ne yediğini biliyorsun hem de ekonomik oluyor
Bdv de bir konu vardı bence onun yüzünden ban yediBen baktim da bir sey bulamadim nolmus? daha da geriye gitmedim hep buraya yazmis.. bi birinin meslegini sormus o var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?