Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhabalar ç
Mercimek çorba havuç mor lahana salata kabak yemeği yedik.
Kişisel bakımımı yaptım kuaförden bu ay da feragat ediyorum
Yarın Tenizlikçi gelecek 140tl
Pazar market alışverişi ıvır zıvır ihtiyaç kan testi vs bu hafta 480tl yi buldu
Bakalım haftaya nasıl olacak.
Ocak ayına kadar kk borçları hafiflemeye başladı.
Kredi kartımı kullanmamaya çalışıyorum.
Açıkçası evden hemen hemen hiç çıkmadım ama biraz bunaldım gibi.
Buradan yazmak istemiyorum ama sizlerle paylaşmayı da çok istiyorum.
Bir kaç aydır uğraşıyordum benim diploma ve bir konudaki yetkinlik belgemi işletmeye başladım. SGK primlerim yatıyor artık. Eğer uzun soluklu olabilirse çok süper bir durum.
Şimdiye kadar parça parça da olsa çalıştım totalde 4 sene çalışmıştım. İlerde eşim dışarıdan öderiz gene emekli ederim seni demişti.
Dua edin uzun soluklu olsun ya.
Çok mutluyum inş allah daim eder mutlu olsun herkes.
Ben sınavları hep geçtim mülakatta elendim uzun süre kendime gelemedim psikolojim bozulmuştu.çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim.

Cnm ben çok üşeniyordum ve dışarda çok yemek yiyorduk
İki aydır evde daha çok yemek yapıyorum kahvaltıya giderdik haftasonu hep evde yaptık derken ciddi ekonomimiz toparlandı.
Ben alışveriş çok yapıyorum üstüne evde de yemeyince kk lar doldu maaş yetmez olmuştu
Şükür toparladık ama hala birikim yok

Ben ayni rutin yaşamim.
Yarin da temizlik çamaşir ütü alişveris beni bekler
Yarın eşim nöbetçi ben yalnızım. Hafta sonu yanlız sıkıcı oluyor yaaa. A101 de yarından itibaren güzel indirimler var baktın mı

Evet onu soracaktim. Sence omo sivi deterjanin fiyati uygun mu
Bence uygun çünkü birde kaliteli ürün onuda düşünmek lazım . Bu ay hiç deterjan şu bu harcamayacağım bitmeye yakın bakarım . Ben koltuk altı rool on alacağım eşim için. O ürün Migros indiriminde bile o fiyata düşmedi. Petibör bisküvi alacağım oda iyi bence mozaik pasta için güzel olur diye düşündüm.

Aslinda biskuvi guzel fikir. Uygun kosullarda saklanildiginda uzun ömürlü olur. Fiyati da guzel bende alacagim yarin
Koltukalti sabunlusunu kullaniyor esim

Ben baktim da bir sey bulamadim nolmus? daha da geriye gitmedim hep buraya yazmis.. bi birinin meslegini sormus o var?
Gratis indirimli filan değil resmen dalga geçiyorlar insanlarla bir de sıra var ki. Aynı ürünler A101 de diğer marketlerde filan daha ucuz adı indirim insanları çekmek için yapılan bir oyun. Dayanamadım görevliye dedim utanmıyor musunuz bu fiyatlara indirim demeye hiç bir kalemde indirim yok dedim.

Aslinda biskuvi guzel fikir. Uygun kosullarda saklanildiginda uzun ömürlü olur. Fiyati da guzel bende alacagim yarin
Koltukalti sabunlusunu kullaniyor esim
Tabi bak bisküvi her şekilde güzel olur üzerine bi muhallebi veya puding yap güzel dök bir çeşit tatlı olur mozaik pasta yapılır. Birde Ülker ya ondan alacağım kalitesiz markanın tazeliği filan olmuyor yapılan pasta sanki boş oluyor

Gratise gidip bakmadım ama bende Migros için aynı şeyi düşünüyorum

Gratise gidip bakmadım ama bende Migros için aynı şeyi düşünüyorum

Hiç bakmamakla iyi yapmışsın zaman harcamana değmez .
Migros kutu peynirlerde ikinci %50 demişti ya eşim dayanamadı gitti baktı aynı peynir çağdaşta 5-6 lira daha ucuza geliyordu

Hiç bakmamakla iyi yapmışsın zaman harcamana değmez .
Migros kutu peynirlerde ikinci %50 demişti ya eşim dayanamadı gitti baktı aynı peynir çağdaşta 5-6 lira daha ucuza geliyordu
Aynen öyle yüzde 50 indirimin anlamı kalmıyor ki . Sütaş süt dışarıda 3.75 mi 3.25 mi yalan olmasın böyle birşey Migros’ta 5 küsür ya oha dedim artık

Aynen öyle yüzde 50 indirimin anlamı kalmıyor ki . Sütaş süt dışarıda 3.75 mi 3.25 mi yalan olmasın böyle birşey Migros’ta 5 küsür ya oha dedim artık
Bugün bu gözler gratisten 20 liraya aldığım şampuanı 80 liradan indirimle 40 lira olarak gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…