- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.841
Cnm ben çok üşeniyordum ve dışarda çok yemek yiyordukÇok teşekkür ederim mor nergis :)
Benim en sevdiğim çiçektir nergis. Söylemeden geçmeyeyim dedim
Evde yemek inanılmaz fark ediyor gerçekten.
Artık ben kendimi zorluyorum bildiğiniz.
Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorum, akşam eve kendimi attığımda aman kim uğraşacak şimdi, oh gideyim ayağıma getirsinler diye düşünüyorum.
Mesela bugün düşündüm yine
Ama eve geldim, başardım
Bir gün önceden yemek yapmak benim için en iyisi.
Böylelikle evde yemek var diye düşünüp üşenmiyorum.
Hoşgeldinnnnn geçmiş olsunKizlarrrr
Iyi geceler
Nasilsiniz. Tesekkur ediyorum merek edip sormussunuz. Malum bdv de tartismalar oldu.
Öpüyorum sizleri
Sağol canimHoşgeldinnnnn geçmiş olsun
İyilik özledik valla seni bugün bir sürü şey hallettimSağol canimnapiyosun nasil gidiyor
İyilik özledik valla seni bugün bir sürü şey hallettimsen nasılsın ne var ne yok
Yarın eşim nöbetçi ben yalnızım. Hafta sonu yanlız sıkıcı oluyor yaaa. A101 de yarından itibaren güzel indirimler var baktın mı
Ben ayni rutin yaşamim.
Yarin da temizlik çamaşir ütü alişveris beni bekler
Evet onu soracaktim. Sence omo sivi deterjanin fiyati uygun muYarın eşim nöbetçi ben yalnızım. Hafta sonu yanlız sıkıcı oluyor yaaa. A101 de yarından itibaren güzel indirimler var baktın mı
Bence uygun çünkü birde kaliteli ürün onuda düşünmek lazım . Bu ay hiç deterjan şu bu harcamayacağım bitmeye yakın bakarım . Ben koltuk altı rool on alacağım eşim için. O ürün Migros indiriminde bile o fiyata düşmedi. Petibör bisküvi alacağım oda iyi bence mozaik pasta için güzel olur diye düşündüm.Evet onu soracaktim. Sence omo sivi deterjanin fiyati uygun mu
Aslinda biskuvi guzel fikir. Uygun kosullarda saklanildiginda uzun ömürlü olur. Fiyati da guzel bende alacagim yarinBence uygun çünkü birde kaliteli ürün onuda düşünmek lazım . Bu ay hiç deterjan şu bu harcamayacağım bitmeye yakın bakarım . Ben koltuk altı rool on alacağım eşim için. O ürün Migros indiriminde bile o fiyata düşmedi. Petibör bisküvi alacağım oda iyi bence mozaik pasta için güzel olur diye düşündüm.
Gratis indirimli filan değil resmen dalga geçiyorlar insanlarla bir de sıra var ki. Aynı ürünler A101 de diğer marketlerde filan daha ucuz adı indirim insanları çekmek için yapılan bir oyun. Dayanamadım görevliye dedim utanmıyor musunuz bu fiyatlara indirim demeye hiç bir kalemde indirim yok dedim.Ben baktim da bir sey bulamadim nolmus? daha da geriye gitmedim hep buraya yazmis.. bi birinin meslegini sormus o var?
Tabi bak bisküvi her şekilde güzel olur üzerine bi muhallebi veya puding yap güzel dök bir çeşit tatlı olur mozaik pasta yapılır. Birde Ülker ya ondan alacağım kalitesiz markanın tazeliği filan olmuyor yapılan pasta sanki boş oluyorAslinda biskuvi guzel fikir. Uygun kosullarda saklanildiginda uzun ömürlü olur. Fiyati da guzel bende alacagim yarin
Koltukalti sabunlusunu kullaniyor esim
Gratise gidip bakmadım ama bende Migros için aynı şeyi düşünüyorumGratis indirimli filan değil resmen dalga geçiyorlar insanlarla bir de sıra var ki. Aynı ürünler A101 de diğer marketlerde filan daha ucuz adı indirim insanları çekmek için yapılan bir oyun. Dayanamadım görevliye dedim utanmıyor musunuz bu fiyatlara indirim demeye hiç bir kalemde indirim yok dedim.
Gratise gidip bakmadım ama bende Migros için aynı şeyi düşünüyorum
Aynen öyle yüzde 50 indirimin anlamı kalmıyor ki . Sütaş süt dışarıda 3.75 mi 3.25 mi yalan olmasın böyle birşey Migros’ta 5 küsür ya oha dedim artıkHiç bakmamakla iyi yapmışsın zaman harcamana değmez .
Migros kutu peynirlerde ikinci %50 demişti ya eşim dayanamadı gitti baktı aynı peynir çağdaşta 5-6 lira daha ucuza geliyordu
Bugün bu gözler gratisten 20 liraya aldığım şampuanı 80 liradan indirimle 40 lira olarak gördü.Aynen öyle yüzde 50 indirimin anlamı kalmıyor ki . Sütaş süt dışarıda 3.75 mi 3.25 mi yalan olmasın böyle birşey Migros’ta 5 küsür ya oha dedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?