- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.861
Diğer topikte okudum orada da gerçekten indirim diyen birisini gördümBugün bu gözler gratisten 20 liraya aldığım şampuanı 80 liradan indirimle 40 lira olarak gördü.
valla ben deodorant,sac boyası,eyeliner gıbı urunler aldm fıyatlarını da bılıyorum onceden yuzde elli indirimli aldm gercekten yaniGratis indirimli filan değil resmen dalga geçiyorlar insanlarla bir de sıra var ki. Aynı ürünler A101 de diğer marketlerde filan daha ucuz adı indirim insanları çekmek için yapılan bir oyun. Dayanamadım görevliye dedim utanmıyor musunuz bu fiyatlara indirim demeye hiç bir kalemde indirim yok dedim.
Cnm peyniri ne zaman aldın indirim bitmiştir di miMigros peynir indiriminden ben aldım kızlar
Fiyatları da biliyordum
Burgu peynir A101 de 10,95 Migros’ta 8,95 di
2 tane aldım 13 lira verdim
Krem peynir kaşar ve süzme peynirde aldım onlarda bizim buradaki marketlere göre gramaj ve fiyat olarak uygundu
Evet her market bazen indirim adı altında etiketi yüksekten gösterip sözde indirim yapabiliyor
Ama bana uygun ve karlı geldi
En az 2 ay peynir almam
bu gün de devam ediyor.Cnm peyniri ne zaman aldın indirim bitmiştir di mi
enBen bu sene 20 günlük iznimizi kötü geçirdiğim için geri dönüşte eşime seneye 10 gün tatile gidicez bunun için biriktiricem diyerek geri döndüm. Bunun için bu sene birikim yapacağım şöyle kaliteli bir tatil istiyoruz . Mayıs ayında yaptık ama çok kısa olmuştu o . Ayrıca arabamızı alırken kolyemin ucunda bi en büyük altından madalyon vardı onu bozdurduk. 10 çeyrek altına bedeldi onu yeniden alacağız takmıyorum ama onun olması beni mutlu ediyordu . Kenarda da biraz çeyrek altınım olda istiyorum . İlk hedefim 10 çeyrek altın 3 tanesini aldım bile az kaldı . Zaten her ay en son kuruşa kadar biriktiriyorum o yüzden gönlüm çok rahat .
Tamam cnm teşekkürlerbu gün de devam ediyor.
Günaydın canım benim hahahaBen de çok istiyorum o kolyeden. Demek 10 çeyrek ile alınabiliyor tabi benim zincir de almam gerekir :) bu aralar birikim kafası ile kendime takı alma hevesi oldu. Henüz biriktiremiyorum ama olsun hedefin hedefim olabilir mihahaha alyansları bozdurma niyetim var kullanmıyoruz kalın geliyor rahat değil inçe çelik alyans aldık eşim onu daha çok kullanıyor ben de taşlı olanları kullanınca boşa çıktı alyanslar . Ben de üstünü ekleyip takabileceğim bir madalyon alabilirim dedim yazını görünce. Bereketli olsun cnm
en
Bende gratiste panteni merak ettim ya birisi bize yazsa. Eşim nöbetçi arabayla gitti bendede hiççç gratise gidecek durum yok şuan gitmek istemiyorum. Fa roll on Ordu evi ile yaklaşık A101 aynı fiyata geldi . Ki Migros indiriminde 12 tl gibi birşeye gördük eşim hatta sinirlendi adam kandırıyorlar diyeGünaydinn
Ben gratise gidemiyorum uzak bana. Fiyat olarak nasildi cok merak ettim. Mesela 550ml elseve ne kadardi. 500 ml pantene. 75ml kaliteli diş macunlari...
A101e filan da ara ara geliyor indirimli güzel seyler. Mesela bugun fa roll on 6.45
Valla pardon kronicim diğer topikte senin mesajını okumuştum ama sonra kiminkini okuduğumu unuttum o yüzden anlatırken isim geçiremedim.valla ben deodorant,sac boyası,eyeliner gıbı urunler aldm fıyatlarını da bılıyorum onceden yuzde elli indirimli aldm gercekten yanideodorant mesela gecen yılbası taa 5tl ye almıstım sonra arttıda arttı en son 13 14olmustu 6.45e aldm bugun 7-8tane
sampuan almadm ama cok daha uyguna sıteden almıstm
Hoş geldıniz geçmiş olsunKizlarrrr
Iyi geceler
Nasilsiniz. Tesekkur ediyorum merek edip sormussunuz. Malum bdv de tartismalar oldu.
Öpüyorum sizleri
Gratis indirimli filan değil resmen dalga geçiyorlar insanlarla bir de sıra var ki. Aynı ürünler A101 de diğer marketlerde filan daha ucuz adı indirim insanları çekmek için yapılan bir oyun. Dayanamadım görevliye dedim utanmıyor musunuz bu fiyatlara indirim demeye hiç bir kalemde indirim yok dedim.
Kizlar ilk konservemi acmis bulunmaktayim. Menemen yaptim cok lezzetliydi. 2 liradan almistim konserve yaparken domatesleri.
Sabah ilk acilisla şok markete gittim
Ipli blendr aldim. Bir orta boy sogani cok guzel bi sekilde dogradi cok memnun kaldim. Benim elektrikli var ama haznesi buyük ve cami cok agir yani kullanişsiz. Yikamasi yer kaplamasi filann...
Rondo 20tl
Ekmek 1 tl
Cocostr 4tl
Ulker biskuvi 6 tl (2 tne aldim)
Bir de a101de kayseri manti indirimdeydi 500 grlik 2 paket 27.90 yerine 19.90a geldi.
Toplamda 51.5 lira harcadim karttan bugun de
Evet canim tupperi bi arladasimda kullandim cok kullanisli guzeldi.Ben de tupper ın ipli blender ını kullanıyorum.
Yemekler için soğanı hep onunla doğruyorum, daha ufak ufak oluyor.
Menemen için domatesi, biberi; cacık için salatayı hep onunla hallediyorum.
Büyük kolaylık oluyor.
İyi yapmışsın almakla iyi günlerde kullan.
Gratis diğer tüm firmalar gibi her üründe yapmamış indirimi.
Kimisinde de yarı yarıya değil de %30 felan yapmış.
Mesela en ucuz 15 tl ye gördüğüm bir günlük pedi 11.90 a aldım, %50 değil ama 3 tl daha ucuz oluyor böyle.
Olabilir. Benim kullandığım ürünlerde hiç indirim göremedim.Canim belki bazi gruplara indirim olmamistir.
Ben gayet uygun seyler aldim
4 liraya koca koca dus jelleri falan vardi
Evet canim tupperi bi arladasimda kullandim cok kullanisli guzeldi.
Bu aldigiminda sadece haznesi ona gore kücük. Kullanisli biseye benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?