Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Migros peynir indiriminden ben aldım kızlar
Fiyatları da biliyordum
Burgu peynir A101 de 10,95 Migros’ta 8,95 di
2 tane aldım 13 lira verdim
Krem peynir kaşar ve süzme peynirde aldım onlarda bizim buradaki marketlere göre gramaj ve fiyat olarak uygundu
Evet her market bazen indirim adı altında etiketi yüksekten gösterip sözde indirim yapabiliyor
Ama bana uygun ve karlı geldi
En az 2 ay peynir almam

valla ben deodorant,sac boyası,eyeliner gıbı urunler aldm fıyatlarını da bılıyorum onceden yuzde elli indirimli aldm gercekten yani deodorant mesela gecen yılbası taa 5tl ye almıstım sonra arttıda arttı en son 13 14olmustu 6.45e aldm bugun 7-8tane
sampuan almadm ama cok daha uyguna sıteden almıstm

Cnm peyniri ne zaman aldın indirim bitmiştir di mi

Ben de çok istiyorum o kolyeden. Demek 10 çeyrek ile alınabiliyor tabi benim zincir de almam gerekir :) bu aralar birikim kafası ile kendime takı alma hevesi oldu. Henüz biriktiremiyorum ama olsun hedefin hedefim olabilir mi hahaha alyansları bozdurma niyetim var kullanmıyoruz kalın geliyor rahat değil inçe çelik alyans aldık eşim onu daha çok kullanıyor ben de taşlı olanları kullanınca boşa çıktı alyanslar . Ben de üstünü ekleyip takabileceğim bir madalyon alabilirim dedim yazını görünce. Bereketli olsun cnm
en

Günaydinn
Ben gratise gidemiyorum uzak bana. Fiyat olarak nasildi cok merak ettim. Mesela 550ml elseve ne kadardi. 500 ml pantene. 75ml kaliteli diş macunlari...
A101e filan da ara ara geliyor indirimli güzel seyler. Mesela bugun fa roll on 6.45

Günaydın canım benim hahaha olur birlikte motive oluruz benim ilk hedef o altını yeniden almak sonra hemen yeni bir hedef koyarım kendime . 3 çeyrek altın aldım 7 kaldı Kasım maaşımız ile 4 çeyrek daha alıyorum yani bir tam olmuş oluyor benim zincirim var zincir ve bileziklerim kaldı kolyedekileri bozdurdum. Kv beşi bir yerde ye hevesliydi . Bende takmayacağım ama olsun hevesi gitsin dedim. Öyle Nişanda kolye takmıştı . Arabayı değiştirirken 20 binimiz vardı biraz daha lazımdı kolyenin çevresini bozdurduk yerine koyabileceğimiz Altınlardı onlar . Bileziklerim 25 er gramdı boşuna büyük birşey gitmesin dedim

Son düzenleme:
Bende gratiste panteni merak ettim ya birisi bize yazsa. Eşim nöbetçi arabayla gitti bendede hiççç gratise gidecek durum yok şuan gitmek istemiyorum. Fa roll on Ordu evi ile yaklaşık A101 aynı fiyata geldi . Ki Migros indiriminde 12 tl gibi birşeye gördük eşim hatta sinirlendi adam kandırıyorlar diye

Valla pardon kronicim diğer topikte senin mesajını okumuştum ama sonra kiminkini okuduğumu unuttum o yüzden anlatırken isim geçiremedim.

Kizlar ilk konservemi acmis bulunmaktayim. Menemen yaptim cok lezzetliydi. 2 liradan almistim konserve yaparken domatesleri.

Sabah ilk acilisla şok markete gittim
Ipli blendr aldim. Bir orta boy sogani cok guzel bi sekilde dogradi cok memnun kaldim. Benim elektrikli var ama haznesi buyük ve cami cok agir yani kullanişsiz. Yikamasi yer kaplamasi filann...

Rondo 20tl
Ekmek 1 tl
Cocostr 4tl
Ulker biskuvi 6 tl (2 tne aldim)
Bir de a101de kayseri manti indirimdeydi 500 grlik 2 paket 27.90 yerine 19.90a geldi.
Toplamda 51.5 lira harcadim karttan bugun de

Canim belki bazi gruplara indirim olmamistir.
Ben gayet uygun seyler aldim
4 liraya koca koca dus jelleri falan vardi

Ben de tupper ın ipli blender ını kullanıyorum.
Yemekler için soğanı hep onunla doğruyorum, daha ufak ufak oluyor.
Menemen için domatesi, biberi; cacık için salatayı hep onunla hallediyorum.
Büyük kolaylık oluyor.
İyi yapmışsın almakla iyi günlerde kullan.

Gratis diğer tüm firmalar gibi her üründe yapmamış indirimi.
Kimisinde de yarı yarıya değil de %30 felan yapmış.
Mesela en ucuz 15 tl ye gördüğüm bir günlük pedi 11.90 a aldım, %50 değil ama 3 tl daha ucuz oluyor böyle.

Evet canim tupperi bi arladasimda kullandim cok kullanisli guzeldi.
Bu aldigiminda sadece haznesi ona gore kücük. Kullanisli biseye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…