Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Burda yazmıştım migros peynir indirimden bende tek peynir ve burgu peyniri aldım 2.yuzde 50 olunca kioya gore hesapladım cagdas açık satılan tel peynirden bile daha uyguna geliyordu. Birde kucuk paketin indirimliye alınması daha avantaj gibi geliyor bana hic açılmadıgı için bozulma derdi dondurucuda saklama derdi olmuyor

el blenderi çok rahat oluyor ve elektriksiz çalışıyor bende tupperware blenderini kullaniyorum 6 senedir hala ilk günkü gibi doğruyor güle güle kullan pure

Iyi günlerde tak zeynolin canim
Prenses nasil iyi mi.

Hayırlı olsun bileziğin güle güle kullan canım

Selam kızlar harcama yapmadım dün ve bugün.
Nohut pilav var menüde
Ispanak tere turp ekmek niyetiyle bahçeye gittim sabah hava çok bozulmuş fırtına gök gürültüsü. Komşular da yoktu korktum ormanda yanlız hissettim(.
Tavuklara baktım yumurta aldım,
Kedilere yemek bıraktım
Eve geldim.
Balkonumu tertemiz yaptım fırsattan istifade, saksıları duvarları kapıları süpürüp sildim, camlarını kapattım tek kanat kaldı.
Sonbahar oldu artık.
Eşimle ev temizledik
Yarın da mutfağa ağırlık veririm gibi pasta börek yapasım var ,ütüyü unutmamalıyım!

Zeynolin44 gule gule kullan canim

Cok karli bi alisveris yaptik. Tam altin aldik 1000 tlye. Kayinvalidemden :)

Kiracisi kirayi vermemis denklesmedi diye. Sonra altin birakmis bir tane. Kv gidin bunu bana bozdurun nakitim yok dedi.
Ben de 3 5 gram bisiy alcaktim planim vardi zaten. Esim de hemen soyledi. 1000 tl para birakin bana alin altini o zaman dedi :)
Fiziki istemiyordum ama kismetmis dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…