- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.881
olsun tatlım ben tahmın ettım benım yazımı hatırladgınıValla pardon kronicim diğer topikte senin mesajını okumuştum ama sonra kiminkini okuduğumu unuttum o yüzden anlatırken isim geçiremedim.
Kırıldın mi özür dilerim valla İnan hatırlayamadımolsun tatlım ben tahmın ettım benım yazımı hatırladgınıkaramelli_turta ile ikimiz aldk cunku
yk canım ya nıye kırılım askolsun oyle sey olurmu nick oldugu için ben de yorumları karıstırıyorum hep olurmu oyle seyKırıldın mi özür dilerim valla İnan hatırlayamadım
Burda yazmıştım migros peynir indirimden bende tek peynir ve burgu peyniri aldım 2.yuzde 50 olunca kioya gore hesapladım cagdas açık satılan tel peynirden bile daha uyguna geliyordu. Birde kucuk paketin indirimliye alınması daha avantaj gibi geliyor bana hic açılmadıgı için bozulma derdi dondurucuda saklama derdi olmuyorMigros peynir indiriminden ben aldım kızlar
Fiyatları da biliyordum
Burgu peynir A101 de 10,95 Migros’ta 8,95 di
2 tane aldım 13 lira verdim
Krem peynir kaşar ve süzme peynirde aldım onlarda bizim buradaki marketlere göre gramaj ve fiyat olarak uygundu
Evet her market bazen indirim adı altında etiketi yüksekten gösterip sözde indirim yapabiliyor
Ama bana uygun ve karlı geldi
En az 2 ay peynir almam
20 ekim son gün canımCnm peyniri ne zaman aldın indirim bitmiştir di mi
Ben yazın indirim varken 8 tl ye şampuan stokladım bimde falan 13 tl idi her halükarda uyguna geldiCanim belki bazi gruplara indirim olmamistir.
Ben gayet uygun seyler aldim
4 liraya koca koca dus jelleri falan vardi
el blenderi çok rahat oluyor ve elektriksiz çalışıyor bende tupperware blenderini kullaniyorum 6 senedir hala ilk günkü gibi doğruyor güle güle kullan pureKizlar ilk konservemi acmis bulunmaktayim. Menemen yaptim cok lezzetliydi. 2 liradan almistim konserve yaparken domatesleri.
Sabah ilk acilisla şok markete gittim
Ipli blendr aldim. Bir orta boy sogani cok guzel bi sekilde dogradi cok memnun kaldim. Benim elektrikli var ama haznesi buyük ve cami cok agir yani kullanişsiz. Yikamasi yer kaplamasi filann...
Rondo 20tl
Ekmek 1 tl
Cocostr 4tl
Ulker biskuvi 6 tl (2 tne aldim)
Bir de a101de kayseri manti indirimdeydi 500 grlik 2 paket 27.90 yerine 19.90a geldi.
Toplamda 51.5 lira harcadim karttan bugun de
ben ailemin oldugu yere gelince bakayi. dedim en az 10 m kuyruk var ve bitmis cogu seyMerhaba Kızlar gratiste dün ve bugün geçerli %50 indirim var kartı olanlara
Fırsatım olursa bugün gitmeye çalışıcam
Iyi günlerde tak zeynolin canimSlm kızlar
Dun gr 224 28.34 gr kelepçe bilezik aldık takmalik satmayı düşünmüyorum çok beğenerek aldım 6.350 tuttu
Kızlara çorap 16 tl
Krem 7 tl
Manav 35 tl dünkü harcamalar
300 tl harcligimiz kaldı ek derse kadar umarım yeter
Hayırlı olsun bileziğin güle güle kullan canımSlm kızlar
Dun gr 224 28.34 gr kelepçe bilezik aldık takmalik satmayı düşünmüyorum çok beğenerek aldım 6.350 tuttu
Kızlara çorap 16 tl
Krem 7 tl
Manav 35 tl dünkü harcamalar
300 tl harcligimiz kaldı ek derse kadar umarım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?