- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.901
Hayırlı olsun iyi günlerle kullanın canımSlm kızlar
Dun gr 224 28.34 gr kelepçe bilezik aldık takmalik satmayı düşünmüyorum çok beğenerek aldım 6.350 tuttu
Kızlara çorap 16 tl
Krem 7 tl
Manav 35 tl dünkü harcamalar
300 tl harcligimiz kaldı ek derse kadar umarım yeter
iyi canım çok şükür ara ara gaz sancıları yaşıyor o zaman çok yoruluyorum inşallah cabuk geçerIyi günlerde tak zeynolin canim
Prenses nasil iyi mi.
Sağol canimHayırlı olsun bileziğin güle güle kullan canım
Sağol canımZeynolin44 gule gule kullan canim
Cok karli bi alisveris yaptik. Tam altin aldik 1000 tlye. Kayinvalidemden :)
Kiracisi kirayi vermemis denklesmedi diye. Sonra altin birakmis bir tane. Kv gidin bunu bana bozdurun nakitim yok dedi.
Ben de 3 5 gram bisiy alcaktim planim vardi zaten. Esim de hemen soyledi. 1000 tl para birakin bana alin altini o zaman dedi :)
Fiziki istemiyordum ama kismetmis dedim
ben kullanmiyorum ama hesaplatabilirsin bankalarin sitesinde ya da uygulamasindaBuarada aranızda vadeli hesap kullanan var mo? Hangi bankanın yuzde kaç alıyorsunuz bilgilendiren olursa çok memnun olurum
Ing turuncu hoşgeldin faizi 24.Buarada aranızda vadeli hesap kullanan var mo? Hangi bankanın yuzde kaç alıyorsunuz bilgilendiren olursa çok memnun olurum
İş bankası19. CanımBuarada aranızda vadeli hesap kullanan var mo? Hangi bankanın yuzde kaç alıyorsunuz bilgilendiren olursa çok memnun olurum
Tatilbudurdan tatil aldik onumuzdeki yaz icin. 2 yetiskin 1 çocuk
870 tl bodrum 5 gece
980 tl kibris 4 gece
1200 tl ayvalik 5 gece
870 tl datca 5 gece
Suan acayip uygun fiyatlar. Iptal sigortali aldik. Dusunen varsa baksin derim
4 taksit yapiyor
Kibris yapicaz bizde bu yazTatilbudurdan tatil aldik onumuzdeki yaz icin. 2 yetiskin 1 çocuk
870 tl bodrum 5 gece
980 tl kibris 4 gece
1200 tl ayvalik 5 gece
870 tl datca 5 gece
4 taksit yapiyor
Genel uygulama sitelerinde bilgim var sadece müşteri bazında farklı teklif alanınız varmı mevduat büyüklüğüne göre onu merak etmiştim, tesekkurler cevap içinben kullanmiyorum ama hesaplatabilirsin bankalarin sitesinde ya da uygulamasinda
Aylık vade için mi bu bir yıl gecerli sanırım, ing nin özel koşulları var diye duymuştum. Yani yuzde 24ü kazanmak için bazı şartlarIng turuncu hoşgeldin faizi 24.
Tesekkur ederim, 29 bi tık düşükmüş:)İş bankası19. Canım
19Tesekkur ederim, 29 bi tık düşükmüş:)
Dün ben de avm deki tur şirketine sordum kasımda başlayacak demişlerdi sağol ben de bir bakayım.Tatilbudurdan tatil aldik onumuzdeki yaz icin. 2 yetiskin 1 çocuk
870 tl bodrum 5 gece
980 tl kibris 4 gece
1200 tl ayvalik 5 gece
870 tl datca 5 gece
4 taksit yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?