- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.921
Sadece kendin açiyodun hesabi e turuncu diye geciyor. 1 yil bocunca hoşgeldin faizi var. Günlük isliyor faiz. Günlük yatirip çekebiliyosunAylık vade için mi bu bir yıl gecerli sanırım, ing nin özel koşulları var diye duymuştum. Yani yuzde 24ü kazanmak için bazı şartlar
afiyet olsun cnmDun 1.25 akbil
13 tl komsufirin
Tatil ve altin toplam 4500 ama bunu saymam :)
Bugun 8 tl 4 cay ictik sahilde. Evden simit yapip karper peynirle koymustum.
Esim aksam arkadasiyla buluscak ben sanirim pek baska para harcamam.
afiyet olsun cnm
pismis yemegi nasil birkc gun muhafaza edebilirim cnm artik yogun calisacagim o yuzden soruyorum
cnm bunu kurubaklagil corba ve sebzelerde uygulayabilir miyim.Sıcakken kavanozla canim. Oda sicakligina yaklasinca dolaba koy. Bir nevi konserve gibi oluyor sicak sicak koydugun icin.
Tadi da guzel oluyor. Daha uzun sureli saklayacaksan porsiyonluk dondur. Ben daha cok bunu yapiyorum.
cnm bunu kurubaklagil corba ve sebzelerde uygulayabilir miyim.
cok iyi olur benim icin hafta sonu yapip hafta ici tuketiriz
kendimize yetecek buyuklukte birkac kavanoz alayim en iyisi hic evde kalmadi
hayırlı olsn canımDun 1.25 akbil
13 tl komsufirin
Tatil ve altin toplam 4500 ama bunu saymam :)
Bugun 8 tl 4 cay ictik sahilde. Evden simit yapip karper peynirle koymustum.
Esim aksam arkadasiyla buluscak ben sanirim pek baska para harcamam.
hayırlı olsn canım
tatıl rotanızı dunku yazdıgınız yerlere pespese mi gtceksınız yoksa ara ara mı nası bi rota cızdınız
biz de tatıle gıderken hep sıgortalı alıyoruz canım esımın ıznı belli olmuyo 20tl falan kesılıyo genelde ıptal edınce 3gune kadar iptal oluyorAra ara canim hepsi birbirinden kopuk tatiller. Biz oyle pek uzun izne cikamiyoruz. Gerci esim suan calismiyor. Ise girince izin durumu vs ne olur bilmiyoruz. Iade var diye aldik :)
Olmazsa taksit taksit oder toplu sekilde parayi iade alirim birikim olur
Valla oylepure hazel Süpersin, insan bi enerji buldu mu komple yapıp aradan çıkarmalı zaten.
Ben de dün yıkanan çamaşırlardan ütüye ihtiyacı olanları ütüleyip kaldırdım.
Çorba yaptım, burada dediğiniz gibi bir kısmını bu akşam yiyeceğiz, bir kısmını da konserveledim.
Perşembe yada cuma yeriz.
Et haşlıyorum düdüklüde.
Bugün et haşlama-çorba-pilav-patlıcan salata var menüde.
Ay ne güzelmiş biz lazım olsa bile dokunamıyormuş burda o banka yok olsa hemen oraya geçerdimSadece kendin açiyodun hesabi e turuncu diye geciyor. 1 yil bocunca hoşgeldin faizi var. Günlük isliyor faiz. Günlük yatirip çekebiliyosun
cnmm masallah iyi yapmissin ev isiniValla oyleev temiz rahatim simdi.
Yarin da evdeyim. Oğlanin banyosunu yaptiririm. Eksik alisverisi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?