Bugün ne aldin kaç tl harcadin

cnmm masallah iyi yapmissin ev isini
senin cok dersin yok galiba bu yil ek dersin az olmayacak mi
28 saat vardi ama hergun gidiyordum
Boş gün olmayinca bünyem kaldirmadi
Daha once de full çalismadigim için...
Arkadaslara verdim azalttim.dersleri. bir günümü boşalttim rahatladim

Aslinda bayagı tembelimdir. Çamasirlarimi hep bakicimiz asar mesela. Toplar katlar kadincagiz. Soyunma odasi yaptim kucuk odami oraya koyar. Onu bile elbise dolablarina yerlestirmeye üseniyorum. Daha dogrusu sevmiyorum.
Bulasik makinami da yikandiktan sonra yerlestirir.
Yatagimi duzenler

Ben de yoruldum,
Bahçeye gittim, (annemin) evi süpürdüm buzdolabını temizledim,
Firtinadan yağmurdan merdivenler balkonlar çok kirlenmişti bi güzel yıkadım, yapraklar dökülürken çok kirleniyor balkonlar.
Eve geldim,
Arkadaş bahçesinden patlıcan, kabak, nar getirmiş, yerleştirdim dolaba
Patates salatası yapıp yedim,
Duş aldım, dinleniyorum
Izin bitti
Yarın mesai

ben yarin itibariyle 38 saat derse gireceğim haftada yarim gun bayan bakiyorum bulursam iyi olacak
ama ben calismayi seviyorum seviyemiz cok dusuk bir okuldayim. insallah bu yil tayin isteyeceğim cikarsa iyi olur oglumu da kendi okuluma verecegim

GeyikliGece Peki tavuk soteyi de yapıp buzluğa porsiyonluk atsak nasıl olur?
Bir sıkıntı olur mu?

Iyi pistiginden emin olursaniz ve cikinca tek seferde tuketilecekse cok guzel olur

Ben lahmacun karniyarik pismis pismemis kofte yine pismis veya pismemis dolma tavuk suyu corba her seyi dondururum.

Herkese selamlar. Harcamalı bi gun oldu bugun gratis ve watsonsdan duşjeli, şampuan, pudra falan aldık 100tl, arkadaslarla bulusup kahve içtik 20tl, yemeği tavuk dünyasında yiyelim dedik 65tl, boynerden eşime bot aldık yuzde 10ind ve 50tl hediye çeki kullanarak 200tlye geldi fabrikanın botu iyi oldu. Toplamda 385 ile bitirdik gunu.
Cuma gunu hisse satmıştım biraz yarında dolar bozacağım birleştirip bir miktar vadeli hesaba geçeceğim. Yatırım portfoyum borsa,dolar,altın ce vadeli olarak cesitlenmiş olacak. Aralık itibari ile ucretsiz iznim bitiyorum benim maasım+şuan artırdığımız direk birikim olacak, doğru şekilde yatırıma yonlendirebilirsek iyi bir ev parası hazırlamış olacagız inş

canim ins biriminiz hayleriniz dogrultusunda kullanirsiniz

borsa işi nasil cnm biraz anlatir misin neye dikkat etmek gerekir vs
okulda bir arkadas borsa daha iyi benim icin tabsiye ederim diyordu ben bilgisiz olunca yorum yapamadim

Borsa işi sıkı takip istiyor gibi hep ya da forex le otomatik talimat vereceksin. Benim gibi küçük balıkları yutarlar diye düşünüyorum. Yapabilenlere helal olsun. The Wolf of wallstreet diye bir film vardı olayı çok güzel özetliyordu.

canim ins biriminiz hayleriniz dogrultusunda kullanirsiniz

borsa işi nasil cnm biraz anlatir misin neye dikkat etmek gerekir vs
okulda bir arkadas borsa daha iyi benim icin tabsiye ederim diyordu ben bilgisiz olunca yorum yapamadim
Sagol canım inş hepimiz hayallerimize ulaşırız. Borsada kazanmak pek kolay değil canım bilanço okumasını bilmek getekiyor temelsiz olunca al satçılıktan oteye gidilmiyor. Benim okuduğum bolum borsa ile ilgili bir de ailede bi ekonomi uzmanı var o yardımcı oluyor, koşullar iyi giderse ki ekonomik ve siyasal risk faZlalaştı buara 3-5 bişey kazanıyoruz. Doğru hisseyi bulmak lazım ama hwrzaman tutmuyor tabi,ufak girdiğin bi hisse 1ayda anaparasını katlarken guvenle girdiğin başka bi hissede beklenmeyen bir durum ortada çıkıp aylarca elinde kalıp patlayabiliyor, açıkçası ikisi de geldi basıma. Kullanım olarak aracı kurumlardan veya bankalardan borsa yatırım hesabı açtırıyorsun ordan piyasalar açık iken alım satım yapıyorsun. Çoğu banka alımsatımda binde2 komisyon kesiyor bazı aracı kurumları onbinde2 onbinde5 falan kesiyor. İlgin varsa biraz araştır çok kucuk girersin zevkli bi alan bence alışınca insan haftasonu piyasalar kapalı olunca sıkılıyor:)

Canım surekli otamatik talimatla yurumez o iş dediğin gibi açılışta başında olacaksın gun içinde takip edeceksin, oyle anlar oluyorki talimat sırasında olsan bile sıradan es geçiyor seni ne alabiliyorsun ne satabiliyorsun. Bir de şuara oyle gunler yasandıki kazandı ciddi sarstı.

Tabi çok doğru söylüyorsun hele ki bizimki gibi gündemin sürekli değiştiği bir ülkede yürek ister. Birkaç tanığım güzel sarsıldılar.

Selam kızlar ben de borsa hesabı açmıştım, daha al sat yapmadım. Sadece nasıl olduğunu öğreneyim diye 1-2 aselsan hissesi almıştım, duruyor öyle. Bir şirketin yükselişe geçeceğini nasıl tahmin ediyorsunuz?
Yorumları okuyorum ama hep teknik terimler, anlamak için araştırıp okumam lazım, fırsatım olmadı. Kumar gibi anlık al sata giremem de alıp unutacağım zamanla değerlenecek hisseler bana mantıklı geliyor.

Tabi çok doğru söylüyorsun hele ki bizimki gibi gündemin sürekli değiştiği bir ülkede yürek ister. Birkaç tanığım güzel sarsıldılar.
Boyle durumlarda endeks ile karşılaştırmalı kazanca bakmak lazım. Eğer endeksin üzerinde bi kazancın gercekleşti ise ozanan iyi kurtardın demektir. Orneğin kotu koşullarda son 3ayda borsada anaparan %5 kaybettiyse ama yine aynı aralıkta endeks %10 düştü ise kazançlısın demektir. Yani buda bir yatırım sonuçta hep kazanayım olmaz:)

İşte bilanço okuması yapmak lazım. Şirketlerin kar açıklama donemlerini takip etmek lazım. Bir şirketin kar donemi yaklasırken yuksek kar açıklayacağı beklentisi var ise o hisseye talep artıyor elinde olanlar bekletiyor satmıyor, ancak kar açıklandıgında beklenenin altında kaldı ise düşebiliyor, yuksek ise baya gidiyor, tani beklentilerin gerçekçi analizlere dayanması onemli. Yada bi şirket yeni bir iş anlaşması yaptı kazançlı goruluyor borsa değeri artıyor. Veya şirketin odemesi yaklasan bir dolar borcu var bu sureçte dolar artıyor bu durumda hissede asagı yonlu hareket bekleniyor. Tabi hareketler tek bir koşula baglı gerceklesmiyor; hisse buyuklygu onemli, halka açıklığı onemli, riskleri görülmeli vs. Birsuru detay. Finansal kurumların raporları okunabilir ama teknik analizden ziyade ekonomik analiz yapmak lazım onu da becermek zor uzmanlık istiyor benimde yaptığın söylenemez.

piyasalar bu kadar riskliyken borsaya girmeyim ben en iyisi.

Gunaydın bugun mercimek çorbası yapacagım. Yanına buzluktan yaprak sarması çıkardım onu pişireceğim.yanına yogurt salata olur. Sarmayı cıkarırken buzlukta dondurulmuş kıymalı pide buldum:) arasıra yaptırıyoruz hatırlamıyorum bile nezaman koydugumu baya sevindim ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…