- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.961
Bugun ne pisireceğimhergün ayni dert.
Dün yaptimben bugun azcik tavuk pilav yarina da nohut pisirecegim
pazar a gidip gitmeme konusunda kararsizim useniyorum
Bezelye yaptım ben bugün. Marketten pırasa ve kabak almıştım, 2 gün onları yaparım, 1 gün kavurma 1 gün de balık bu haftanın menüsü.Bugun ne pisireceğimhergün ayni dert.
Bugun ne pisireceğimhergün ayni dert.
Çocuk kaç yasında? Onuda belirterek mi aldınız? Yani çocuk sizinle yatıyorsa veya beşik kullanıyorsa ücret alınmıyor normalde ama bazen sitelerde 2yetişkin 1 cocuk yazında otomatik cocugada ücret yazıyor. Nasıl cozdunuz bu durumu? Birde kıbrıs için uçak biletini tarih çok yaklasınca mı alacaksınız, iptal olabilir demişsiniz de ? Kıbrısı bende düşündüm ama bu iki konu kafamı karıstırıyorTatilbudurdan tatil aldik onumuzdeki yaz icin. 2 yetiskin 1 çocuk
870 tl bodrum 5 gece
980 tl kibris 4 gece
1200 tl ayvalik 5 gece
870 tl datca 5 gece
Suan acayip uygun fiyatlar. Iptal sigortali aldik. Dusunen varsa baksin derim
4 taksit yapiyor
ne kadarlik oglunuz.İşe başladım bu hafta itibariyle, bugün baya zorlu geçmiş bakıcıyla oğlumun sabahıalışacak diye umut ediyorum. Eve gelip oğlumu besledim, oynadık biraz hasret giderdik. Akşama etli nohutla bulgur pilavı yaptım. 2 gün yeriz. Harcama yapmadığım bir gün oldu.
Çocuk kaç yasında? Onuda belirterek mi aldınız? Yani çocuk sizinle yatıyorsa veya beşik kullanıyorsa ücret alınmıyor normalde ama bazen sitelerde 2yetişkin 1 cocuk yazında otomatik cocugada ücret yazıyor. Nasıl cozdunuz bu durumu? Birde kıbrıs için uçak biletini tarih çok yaklasınca mı alacaksınız, iptal olabilir demişsiniz de ? Kıbrısı bende düşündüm ama bu iki konu kafamı karıstırıyor
Canım benim orada 3 yıl önce şubeden açtığım bir altın hesabım var.Kizlar kuveyt türk hesabi olan var mi.
Hesabi subeden mi actiniz.
Çeyrek altin tam altin olark işlem yapabiliyor muyuz. Ve cekmek istesek mesela ceyrek altin olarak veriyorlar mi kesinti olmadan
Bende çeyrek altin olarak yada kulçe olarak veriliyor diye duymustum da emin olamadim iste canimCanım benim orada 3 yıl önce şubeden açtığım bir altın hesabım var.
Ben bu soruyu bizzat onlara sormuştum elindeki altınları verip, eksper tl değerini hesaplıyormuş ve altın hesabına geçiriyormuş. Ama birgün o hesaptaki parayı tl dışında başka bir araç olarak alamıyoruz. Bozarken ortada fiziki altın kalmıyor ,tl olarak alabilirsin .
BendeBende çeyrek altin olarak yada kulçe olarak veriliyor diye duymustum da emin olamadim iste canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?