Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun ne pisireceğim hergün ayni dert.

Bende de aynı dert.
İnsan her gün düşünüyor bulamıyor.
Bir de üstüne üstlük eşim sebze yemiyor iyice çıkmaz.
Sürekli et yememek için 2 gün baklagil yapıyorum.
Bu seferde kuru fasulye, nohut her hafta yeniyor.
Aynı gibi oluyor.

Tatilbudurdan tatil aldik onumuzdeki yaz icin. 2 yetiskin 1 çocuk
870 tl bodrum 5 gece
980 tl kibris 4 gece
1200 tl ayvalik 5 gece
870 tl datca 5 gece

Suan acayip uygun fiyatlar. Iptal sigortali aldik. Dusunen varsa baksin derim
4 taksit yapiyor
Çocuk kaç yasında? Onuda belirterek mi aldınız? Yani çocuk sizinle yatıyorsa veya beşik kullanıyorsa ücret alınmıyor normalde ama bazen sitelerde 2yetişkin 1 cocuk yazında otomatik cocugada ücret yazıyor. Nasıl cozdunuz bu durumu? Birde kıbrıs için uçak biletini tarih çok yaklasınca mı alacaksınız, iptal olabilir demişsiniz de ? Kıbrısı bende düşündüm ama bu iki konu kafamı karıstırıyor

ne kadarlik oglunuz.
Alisacaktir sabretmek gerekli eger bakciniza da güveniyorsanız rahat olun

Dolapta nohut vardı hiç çıkartmadım bile
Patatesli köfte yaptım yedik kızımla.
Uzandım az sonra toplayacağım mutfağı Üşümüşüm.
2 tl ye ekmek aldım sadece.
Yarın nohutun yanına birşey yaparım yenir.
Dolapta kabak var
Patlıcan var.
Pasta börek yapasım var aranıyor evde

Cocugu da belirterek aldik. Zaten belirtilmezse otele girerken sorun cikartirlar.
Tatil zamani 3 yasinda olacak oglum. Ek yatak genelde oluyor odalarda. Bu yaz hep vardi gittiklerimizde. Sanirim cocugu onden belirttigimiz icin... oda biraz sikisik oluyor ama idare ediliyor.

Acaba bazi siteler mi oyle yoksa bazi otellerde cocuk ucretsiz olmuyor o tarz bir durum mu oldu?
Biletleri de aldik biz. Zaten cok uygun. Yanarsa yansin dedik :)

Kizlar kuveyt türk hesabi olan var mi.
Hesabi subeden mi actiniz.
Çeyrek altin tam altin olark işlem yapabiliyor muyuz. Ve cekmek istesek mesela ceyrek altin olarak veriyorlar mi kesinti olmadan

Dolapta kabak ve patlican vardi baktim kötü olacak. Birazda biluzluktan biber cikardim karisik dolma yaptim. Meyve suyu ile ictik.
Buğun 1 lira harcadim
Yarin yumurta ve su ve ekmek almaliyim .harcamam olacak.

Kizlar kuveyt türk hesabi olan var mi.
Hesabi subeden mi actiniz.
Çeyrek altin tam altin olark işlem yapabiliyor muyuz. Ve cekmek istesek mesela ceyrek altin olarak veriyorlar mi kesinti olmadan
Canım benim orada 3 yıl önce şubeden açtığım bir altın hesabım var.
Ben bu soruyu bizzat onlara sormuştum elindeki altınları verip, eksper tl değerini hesaplıyormuş ve altın hesabına geçiriyormuş. Ama birgün o hesaptaki parayı tl dışında başka bir araç olarak alamıyoruz. Bozarken ortada fiziki altın kalmıyor ,tl olarak alabilirsin .

İhtiyaç olmadığı halde Pazar’a 35 harcadık
Haftaya Pazar alışverişi yapmak istemiyorum idare Edicem biraz
Bugün nöbetçiydim 5,5 tl kantinden harcadım
7 tl su parası
Maaştan beri her günümüz böyle harcamalı geçiyor
Daha market alışverişi yapmadım hiç yoğurt,yumurta ve peynirimi kv göndermişti bir dahaki aya kadar yeter
Deterjanlarım stoktan
Ama nedense hergün 50-100 arası gidiyor
Altın da bir türlü yükselmiyor bozdurup bedelli parası yapacaktık 1 haftamız kaldı

Bende çeyrek altin olarak yada kulçe olarak veriliyor diye duymustum da emin olamadim iste canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…