Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslında dusundumde tek cocukta belki sorun olmaz bizde ikizvar 2yasında bazen deluks odaya geçiyorlar oyuzden fiyat artıyor olmalı. Şöyle mesela ben trivago üzerinden arama yaptıgımda baZı oteller cocuga 2yasındada olsa ucret istiyor sonra ordan oteli bulup kendimiz aradıgınızda almayız diyorlar, ama bu şekildede site aracılıgı ile değil direkt otelden ayırttırmış oluyoruz. yani sizde ayırttırmadan oteli aradınız mı yoksa direkt tatilbudur üzerinden mi ayırttınız? Bir de kıbrıs hangi aya aldınız muhakkak arastırmışsındır otel ve biletlerin optimal olduğu donemi:)

Bugün ekmek ve 3lt süt aldım. Yoğurt mayaladım bir kaç gun bozmam biraz yogurdum var daha. 5,64ten baya dolar bozdum hayırlı olur inş. Buay mutfağa pek harcamam gibi geliyor. Zeytinyagını deterjanları gecenay hallettim, belki haftalık meyveyle karnıbahar pırasa falan alırım onun dışında biraz buzluktan takılayım diyorum. Ben kızlara çok alışveriş yapıyorum ya bunu bıraksam pek harcamam baya azalır:) seviyorum cesit cesit giydirmeyi.

Kizlar kuveyt türk hesabi olan var mi.
Hesabi subeden mi actiniz.
Çeyrek altin tam altin olark işlem yapabiliyor muyuz. Ve cekmek istesek mesela ceyrek altin olarak veriyorlar mi kesinti olmadan
kuveytturk hesabım var yıllardr, döviz hesabım var altın hesabım yok ama bıldıgımı soylım
hesabı subeden acıyorsunuz, altını cekerken de kesıntı yapıyorlar fıyatları degıskenmıs gramına gore para alıyorlar eger yuklu mıktarda cekıceksen onceden haber vermek gerekıyomus oyle demıstı bana gorevli
çeşitli atmlerinden hem döviz hem altın cekebılıyorsun
subeye altın olarak cekebılırmıyım demıstım boyle demıslerdı

cnm altini ne kadardan almistin bozdurunca cok mu zarar olacak.
bedelli suresi dolacak evet.
ayin 25 inde mb karari var ama ne olur bilmiyorum
piyasalar oyle bir durumdaki hani desem ki kredi cekin o daha zarar su donemde.

Yilda en az 20 25 kere seyahat ederiz ve tek ogrendigim sey asla ama asla otelin kendisiyle islrm yapmamak.
Otelden yer ayirtip para odersiniz. Belki otel o sezona acilmayabilir bile. El degistirebilir. Her sey olur :/
Her zaman jolly ets tatilbudur vs alirim ama en cok tatilbudurdan memnun kaldim. Cunku begenmedigimiz zaman otelimizi bile degistirdi. Herhangi bir sey olursa otele de acentamla cozun sizinle muhattap olmak istemiyorum diyebiliyorsunuz boyle alinca.

Trivago otelz vs hic bakmam bile. Cunku orda 100 diyor. Siteye yonlendirince 200 cikiyor. Bence tatilbudurdan bi bakin. Cocuga hic ek ucret istenmedi bugune kadar. Bazi otellerde cocuk da ucretli. Onlar istedi tabii.

cnm altini ne kadardan almistin bozdurunca cok mu zarar olacak.
bedelli suresi dolacak evet.
ayin 25 inde mb karari var ama ne olur bilmiyorum
piyasalar oyle bir durumdaki hani desem ki kredi cekin o daha zarar su donemde.
Fiziki altınlar canım 15 bini aşıyordu ama altın düştükçe oda düştü 14 bin 200 falan şuan üzerini eklemek zorunda kalıcaz
Bankadaki altından zarardayız ona dokunmak istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…