- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.981
Aslında dusundumde tek cocukta belki sorun olmaz bizde ikizvar 2yasında bazen deluks odaya geçiyorlar oyuzden fiyat artıyor olmalı. Şöyle mesela ben trivago üzerinden arama yaptıgımda baZı oteller cocuga 2yasındada olsa ucret istiyor sonra ordan oteli bulup kendimiz aradıgınızda almayız diyorlar, ama bu şekildede site aracılıgı ile değil direkt otelden ayırttırmış oluyoruz. yani sizde ayırttırmadan oteli aradınız mı yoksa direkt tatilbudur üzerinden mi ayırttınız? Bir de kıbrıs hangi aya aldınız muhakkak arastırmışsındır otel ve biletlerin optimal olduğu donemi:)Cocugu da belirterek aldik. Zaten belirtilmezse otele girerken sorun cikartirlar.
Tatil zamani 3 yasinda olacak oglum. Ek yatak genelde oluyor odalarda. Bu yaz hep vardi gittiklerimizde. Sanirim cocugu onden belirttigimiz icin... oda biraz sikisik oluyor ama idare ediliyor.
Acaba bazi siteler mi oyle yoksa bazi otellerde cocuk ucretsiz olmuyor o tarz bir durum mu oldu?
Biletleri de aldik biz. Zaten cok uygun. Yanarsa yansin dedik :)
Allah kavustursun inş nekadar kaldıBugun bi tuhafim bende. Moralim sifır. Hersey bombos gibi. Depresyondayim
Şu adam gelseydi bi
kuveytturk hesabım var yıllardr, döviz hesabım var altın hesabım yok ama bıldıgımı soylımKizlar kuveyt türk hesabi olan var mi.
Hesabi subeden mi actiniz.
Çeyrek altin tam altin olark işlem yapabiliyor muyuz. Ve cekmek istesek mesela ceyrek altin olarak veriyorlar mi kesinti olmadan
Yaklasik 2buçuk ayAllah kavustursun inş nekadar kaldı
cnm altini ne kadardan almistin bozdurunca cok mu zarar olacak.İhtiyaç olmadığı halde Pazar’a 35 harcadık
Haftaya Pazar alışverişi yapmak istemiyorum idare Edicem biraz
Bugün nöbetçiydim 5,5 tl kantinden harcadım
7 tl su parası
Maaştan beri her günümüz böyle harcamalı geçiyor
Daha market alışverişi yapmadım hiç yoğurt,yumurta ve peynirimi kv göndermişti bir dahaki aya kadar yeter
Deterjanlarım stoktan
Ama nedense hergün 50-100 arası gidiyor
Altın da bir türlü yükselmiyor bozdurup bedelli parası yapacaktık 1 haftamız kaldı
Aslında dusundumde tek cocukta belki sorun olmaz bizde ikizvar 2yasında bazen deluks odaya geçiyorlar oyuzden fiyat artıyor olmalı. Şöyle mesela ben trivago üzerinden arama yaptıgımda baZı oteller cocuga 2yasındada olsa ucret istiyor sonra ordan oteli bulup kendimiz aradıgınızda almayız diyorlar, ama bu şekildede site aracılıgı ile değil direkt otelden ayırttırmış oluyoruz. yani sizde ayırttırmadan oteli aradınız mı yoksa direkt tatilbudur üzerinden mi ayırttınız? Bir de kıbrıs hangi aya aldınız muhakkak arastırmışsındır otel ve biletlerin optimal olduğu donemi:)
Fiziki altınlar canım 15 bini aşıyordu ama altın düştükçe oda düştü 14 bin 200 falan şuan üzerini eklemek zorunda kalıcazcnm altini ne kadardan almistin bozdurunca cok mu zarar olacak.
bedelli suresi dolacak evet.
ayin 25 inde mb karari var ama ne olur bilmiyorum
piyasalar oyle bir durumdaki hani desem ki kredi cekin o daha zarar su donemde.
Şuan altin dolar kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?