Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel , kronikuykucu , p_ritha kızlar merhaba sonunda geldim sanki adam öldürdüm de Cumartesi den beri cezalıydım. Kadın bana bir sürü laf sayıyor onun banı benden önce açılıyor nasıl bir adalet bilemiyorum. Her neyse yapacak birşey yok . Ayrıca dün de girip bakıyordum ban açıldı mı diye ban açılmadığı halde son hareketim görünüyordu hiç anlayamadım bu sefer . PaZar günü haftalık alışverişimizi yaptık biraz da benzin aldık. Bu haftaki hakkımız 200 tl di şuan cüzdanımızda 40 tl var . Perşembe günü akşam 8 kişi misafirimiz gelecek tek eksiğimiz ise meyve . Onu da Perşembe alırız gayet güzel gidiyoruz seviniyorum bu duruma

Hoşgeldin canım benimm

Ya bilgiler için çok sagol. Bizde çok sık seyahat ederiz aslında ben yurtdışında booking.com alıştıgım için booking yurtiçine kapatılınca resmen bosluga dustum. Ondan sonra ets ile çalışmaya basladık ama oda bize gecenkış bi kazık attı artık onada tereddütlüyüm. Gecen yıl bayram donemi son dakka tatilleri otelleri direk arayarak halksttik çünkü aracıların yer yok dedi oteli bizzat arayarak aracılardan daha ucuza ayırttırdık, onedenle otellerden fiyat almak da kimi zaman avantajlı(büyük otellerde sezonda açılma gibi birsey pek olmaz zaten) tatilbudur tatilsepeti tatil.com falan onlara hep onyargılıydım ama hiç çalışmadım ama bi guvensiz geldiler bana, memnun kalan birisi önerdiğine gore bakacagım çok sagol:)

Tatilsepetini ben de sevmiyorum. Neden bilmem hic kullanmadim soguk geliyor bana

Jolly fena degil ama pahali, jolly ve prontodan tur aliyoruz biz. Otel rez pek yapmadik

Ets kazik yemedim ama biraz maduriyet yasatti bana. Bir daha tercih etmedim

Tatilbudur begenmedik diye oteli bile degistirdi.
Bir kere de tatilbudurdan rez yaptik ultra hersey dahil. Otel kapanmis. Yazin acilmamis. Iste korkuyorum bu yuzden.
Ama tabi alternatif sundular daha pahali bir yerde kaldik magdur etmediler. Seviyorum o sebeple :)

canımm ozledık seni
ya gıtmeyin bdv falan bida ne guzel burda konusuyoruz
gecmıs olsn canım

Jolly ile de ben çalışmam, bu yıl özel uçak otel transfer aldım unutuldu, dönüşte de uçağı kaçırmamak için para ödeyecektim sıradakiler izin verdi ve hiç bir özür vs olmadı daha üste çıkmaya çalıştılar. Önceki yılda tatsız birşey yaşamışıtık
Ben ets yi daha işinin uzmanı görüyorum, önceki yıllarda bu site ile turon9 fln ile de gitmiştik bir sorun olmamıştı
Aslında en güzeli kafa nereye biz oraya tatili :)

Merhaba
Biri beni durdursun
Haftasonu alışverişten yeterli tatmini almayıncaaa
1 tk yazlık pijama aldım, seneye lazım sezon sonu indirimi
1 tk da kalın aldım 2 yerde yaşayınca yetmez oldu.
Evimize evin reisi, evin hanımı yastıkları aldım. Hiç dekorasyon yastıgım yoktu, böyle ıvır zıvırlarımda pek yok, yastık bardak altlığı kupa ve anahtarlıktan yastığı seçtim

Cuma akşamı balık yemeliyiz, benim b 12 error veriyor sanırım

Cumartesi akşamı düğün var

Pazar Misafirlerim olur

Menu düşünsem iyi olur

Pazartesi de tatil

Bizde haftada bir balık yeme alışkanlığına başladık bakalım becerirsek hahhaa Pazar günü çupra yedik bakalım bu hafta sonu ne yersek. Aldıklarını güle güle kullan

Bizde haftada bir balık yeme alışkanlığına başladık bakalım becerirsek hahhaa Pazar günü çupra yedik bakalım bu hafta sonu ne yersek. Aldıklarını güle güle kullan

Herhalde ölsem yapamayacağım bişey balık, o nasıl bir kokudur
Evin karşısında şehrin en iyi balıkçısı var, çokta ucuk fiyatları yok ve alkolsüz mekan

Hee bir de karaciğerim için 1 kavanoz pancar turşusu, 5 pk de gofrikkk aldım şey kaptımm

Valla 2 çupra 1 kg tarttı 40 tl ödedik. Mangalda yaptık ama o an biraz pişman oldum bir daha öyle yapmam . Gidip orada yer 50 tl öder çıkarız valla . Eşim söylemişti dinlemedim onu neyse .

Valla 2 çupra 1 kg tarttı 40 tl ödedik. Mangalda yaptık ama o an biraz pişman oldum bir daha öyle yapmam . Gidip orada yer 50 tl öder çıkarız valla . Eşim söylemişti dinlemedim onu neyse .

Evet saçma sapan menuleri dışarda yiyeceğime mis gibi taze balık yerim aynı fiyat öderim
Ben genelde dil balığı yada somon yiyorum ( b12 niyetine )
Dil balığı kılçıksız ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…