- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.001
Evet kızlar 230 oldu altın
Bazen öyle boşluga düşüyor insan hiç bir şeyden zevk almıyor allah kavuştursun inşallahBugun bi tuhafim bende. Moralim sifır. Hersey bombos gibi. Depresyondayim
Şu adam gelseydi bi
Hoşgeldin canım benimmpure hazel , kronikuykucu , p_ritha kızlar merhaba sonunda geldim sanki adam öldürdüm de Cumartesi den beri cezalıydım. Kadın bana bir sürü laf sayıyor onun banı benden önce açılıyor nasıl bir adalet bilemiyorum. Her neyse yapacak birşey yok . Ayrıca dün de girip bakıyordum ban açıldı mı diye ban açılmadığı halde son hareketim görünüyordu hiç anlayamadım bu sefer . PaZar günü haftalık alışverişimizi yaptık biraz da benzin aldık. Bu haftaki hakkımız 200 tl di şuan cüzdanımızda 40 tl var . Perşembe günü akşam 8 kişi misafirimiz gelecek tek eksiğimiz ise meyve . Onu da Perşembe alırız gayet güzel gidiyoruz seviniyorum bu duruma
Ya bilgiler için çok sagol. Bizde çok sık seyahat ederiz aslında ben yurtdışında booking.com alıştıgım için booking yurtiçine kapatılınca resmen bosluga dustum. Ondan sonra ets ile çalışmaya basladık ama oda bize gecenkış bi kazık attı artık onada tereddütlüyüm. Gecen yıl bayram donemi son dakka tatilleri otelleri direk arayarak halksttik çünkü aracıların yer yok dedi oteli bizzat arayarak aracılardan daha ucuza ayırttırdık, onedenle otellerden fiyat almak da kimi zaman avantajlı(büyük otellerde sezonda açılma gibi birsey pek olmaz zaten) tatilbudur tatilsepeti tatil.com falan onlara hep onyargılıydım ama hiç çalışmadım ama bi guvensiz geldiler bana, memnun kalan birisi önerdiğine gore bakacagım çok sagol:)Yilda en az 20 25 kere seyahat ederiz ve tek ogrendigim sey asla ama asla otelin kendisiyle islrm yapmamak.
Otelden yer ayirtip para odersiniz. Belki otel o sezona acilmayabilir bile. El degistirebilir. Her sey olur :/
Her zaman jolly ets tatilbudur vs alirim ama en cok tatilbudurdan memnun kaldim. Cunku begenmedigimiz zaman otelimizi bile degistirdi. Herhangi bir sey olursa otele de acentamla cozun sizinle muhattap olmak istemiyorum diyebiliyorsunuz boyle alinca.
Trivago otelz vs hic bakmam bile. Cunku orda 100 diyor. Siteye yonlendirince 200 cikiyor. Bence tatilbudurdan bi bakin. Cocuga hic ek ucret istenmedi bugune kadar. Bazi otellerde cocuk da ucretli. Onlar istedi tabii.
Teşekkür ediyorum canım benim
Hoşgeldin canım benimm
Ya bilgiler için çok sagol. Bizde çok sık seyahat ederiz aslında ben yurtdışında booking.com alıştıgım için booking yurtiçine kapatılınca resmen bosluga dustum. Ondan sonra ets ile çalışmaya basladık ama oda bize gecenkış bi kazık attı artık onada tereddütlüyüm. Gecen yıl bayram donemi son dakka tatilleri otelleri direk arayarak halksttik çünkü aracıların yer yok dedi oteli bizzat arayarak aracılardan daha ucuza ayırttırdık, onedenle otellerden fiyat almak da kimi zaman avantajlı(büyük otellerde sezonda açılma gibi birsey pek olmaz zaten) tatilbudur tatilsepeti tatil.com falan onlara hep onyargılıydım ama hiç çalışmadım ama bi guvensiz geldiler bana, memnun kalan birisi önerdiğine gore bakacagım çok sagol:)
canımm ozledık senipure hazel , kronikuykucu , p_ritha kızlar merhaba sonunda geldim sanki adam öldürdüm de Cumartesi den beri cezalıydım. Kadın bana bir sürü laf sayıyor onun banı benden önce açılıyor nasıl bir adalet bilemiyorum. Her neyse yapacak birşey yok . Ayrıca dün de girip bakıyordum ban açıldı mı diye ban açılmadığı halde son hareketim görünüyordu hiç anlayamadım bu sefer . PaZar günü haftalık alışverişimizi yaptık biraz da benzin aldık. Bu haftaki hakkımız 200 tl di şuan cüzdanımızda 40 tl var . Perşembe günü akşam 8 kişi misafirimiz gelecek tek eksiğimiz ise meyve . Onu da Perşembe alırız gayet güzel gidiyoruz seviniyorum bu duruma
Bozdurdun muBiz bozduramadan altın düşmeye başladı tekrardan
Bende sizi özledim valla dışarıdan okudum hep kedinin kasap önünde beklemesi gibi bekledimcanımm ozledık seni
ya gıtmeyin bdv falan bida ne guzel burda konusuyoruz
gecmıs olsn canım
Teşekkür ediyorum purecimKizlar merhaba. Tuce hosgeldin
Yumurta ve muz aldim 28 lira.
Piyasa guzel yükseldi. Siyaset karişti. Bakalim nolacak
Bizde haftada bir balık yeme alışkanlığına başladık bakalım becerirsek hahhaaMerhaba
Biri beni durdursun
Haftasonu alışverişten yeterli tatmini almayıncaaa
1 tk yazlık pijama aldım, seneye lazım sezon sonu indirimi
1 tk da kalın aldım 2 yerde yaşayınca yetmez oldu.
Evimize evin reisi, evin hanımı yastıkları aldım. Hiç dekorasyon yastıgım yoktu, böyle ıvır zıvırlarımda pek yok, yastık bardak altlığı kupa ve anahtarlıktan yastığı seçtim
Cuma akşamı balık yemeliyiz, benim b 12 error veriyor sanırım
Cumartesi akşamı düğün var
Pazar Misafirlerim olur
Menu düşünsem iyi olur
Pazartesi de tatil
Bizde haftada bir balık yeme alışkanlığına başladık bakalım becerirsek hahhaaPazar günü çupra yedik bakalım bu hafta sonu ne yersek. Aldıklarını güle güle kullan
Valla 2 çupra 1 kg tarttı 40 tl ödedik. Mangalda yaptık ama o an biraz pişman oldum bir daha öyle yapmam . Gidip orada yer 50 tl öder çıkarız valla .Herhalde ölsem yapamayacağım bişey balık, o nasıl bir kokudur
Evin karşısında şehrin en iyi balıkçısı var, çokta ucuk fiyatları yok ve alkolsüz mekan
Hee bir de karaciğerim için 1 kavanoz pancar turşusu, 5 pk de gofrikkk aldım şey kaptımm
Valla 2 çupra 1 kg tarttı 40 tl ödedik. Mangalda yaptık ama o an biraz pişman oldum bir daha öyle yapmam . Gidip orada yer 50 tl öder çıkarız valla .Eşim söylemişti dinlemedim onu neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?