- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.021
Watsonstan indirim mesajı geldi yine 29 Ekim indirimi var
hadı gozunuz aydın canım istedıgı şartlardadır ınsAllahMerhaba herkese :))
Bugun 20 tl akbil yukledim. 2.5 harcarim.
Baska harcamam olmaz sanirsam
Esim haftaya ise basliyor :)
hadı gozunuz aydın canım istedıgı şartlardadır ınsAllah
maaş kadar sartlarda cok onemli canım yıpratıcıysa çalısmak çileye dönüşüyorSagol canim insallah iyi olur.
Maasi bi onceki isinden 2000 tl dusuk ama sartlari cok daha cazip duruyor.
Zaten bir onceki isinden cok yipratici oldugu icin askerlik bahanesiyle tazminat alip cikti. Ben bu iste daha mutlu olacagini hissediyorum, tabii isveren vaatlerini tutarsa :)
Bozdurmuş eşim satış fiyatı 210 iken 207 den bozmuşBozdurdun mu
Cok sevindim canim işınize yaramasinaBozdurmuş eşim satış fiyatı 210 iken 207 den bozmuş
Nasıl sevindim ben 200 den falan bozarlar diyordum
15.170 tl ye bozmuş
Geçen sene Aralık ayında almıştım bu bilezikleri 11 bine 4 bin karı oldu daha bir sene bile dolmamıştı
canim bigun aştı bir ara ins yakalamissinditAltın 230 u aşarsa bana yeter
cnm gelen msj siteye yonlendiriyor ama bence hic indirim degil pahali geldi.Watsonstan indirim mesajı geldi yine 29 Ekim indirimi var
İnşalah hayırlısı olsun hakınızda kalbinizdeki gönlünüzdeki olsunSagol canim insallah iyi olur.
Zaten bir onceki isinden cok yipratici oldugu icin askerlik bahanesiyle tazminat alip cikti. Ben bu iste daha mutlu olacagini hissediyorum, tabii isveren vaatlerini tutarsa :)
Evet canım bozdurduk bugün şükürcanim bigun aştı bir ara ins yakalamissindit
Hayırlı olsun yeni işinizSagol canim insallah iyi olur.
Canım bizim kartuş aslında sağlammış. Kartuşun girdiği noktada böyle bi düğme gibi birşey varmış . Oda nasıl oldu bilmiyorum ama kendi kendine kapanmış . Ondan kartuş yok gibi davranıyormuş ütü. Servise bıraktık Cuma günü Cumartesi aradılar abla birşey yok diye . Diğer kartuşu bu ay boşuna 60 tl verip almış oldum oda stok kaldı anlayacağın . Sizinki kaç tl acaba
Yüzde oranları yazıyordu tek onu gördüm. Dur açıp bi bakayım ya zaten watsons aşırı pahalandı. İndirim yapsalar da bir etkisi yok bende.cnm gelen msj siteye yonlendiriyor ama bence hic indirim degil pahali geldi.
gecen gun gratis sampyan kacirdim ona uzuldum
Çok güzel bi haber canım benim hayırlı uğurlu bol bereketli olsunMerhaba herkese :))
Bugun 20 tl akbil yukledim. 2.5 harcarim.
Baska harcamam olmaz sanirsam
Esim haftaya ise basliyor :)
ıyı bari canım esımde bugun 48liraya sıparıs ettiCanım bizim kartuş aslında sağlammış. Kartuşun girdiği noktada böyle bi düğme gibi birşey varmış . Oda nasıl oldu bilmiyorum ama kendi kendine kapanmış . Ondan kartuş yok gibi davranıyormuş ütü. Servise bıraktık Cuma günü Cumartesi aradılar abla birşey yok diye . Diğer kartuşu bu ay boşuna 60 tl verip almış oldum oda stok kaldı anlayacağın . Sizinki kaç tl acaba
Ben çok aradım ama İnan daha ucuz bulamadımıyı bari canım esımde bugun 48liraya sıparıs etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?