Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Manavda 13tl (marul, domates, havuç, turp)
Markette 18tl (ekmek, kek,maraş dondurması)
Toplam 31tl harcadım
Kahve ve bolca kuruyemiş almış eşim de sormadım ama 100tl tutmuştur.
Nohut,pilav,salata yedik.
Yarına yemek yapmam lazım

Ek derse kadar biraz harçlık kalırsa stok ürün almayı düşünüyorum yumuşatıcı,diş macunu,tuvalet kağıdı ve havlu kağıdında stok yapmamıştım onlardan almak istiyorum makina deterjanı da bitmek üzere oda bitmeden alayım diyorum

Slm lar benimde bir iki gundur harcamalı oldu az buçuk 10 lira markete gitti krem peynir çikolata falan aldım derken dünde 9 liraydı şimdilik böyle evde yemeğim vardı gelip evde yedim bu da tasurruf tabi

Kizlarrr
Zeytinyagin kilosunu kactan aldiniz.
Hataydan getirteceğim 20 lira dediler. 40 kg istiyorum.
Bizde geçen aylarda aldık hataydan 18 di kg . Bi arkadaş 30 kg istedi . Bizde denemek için 5 kg istedik 15 ten verdi adam .

20 lira pahali sanki.
Arkadasim var kibrista 40 liraymis
Egede 35 diyen var.
Noluyor böylee
Nihayetinde ayni zeytin degil mi
40 filan abartı rakamlar. zeytinden zeytine fark var evet ama o kadar da değil en kalitelisi olsun 20 tl

Kizlarrr
Zeytinyagin kilosunu kactan aldiniz.
Hataydan getirteceğim 20 lira dediler. 40 kg istiyorum.
Biz 18 demin alıyoruz ama arada tanıdık olduğu için böyle. Adam kendisi arabayla getirip satıyor. Bittikçe de kargo yapıyor 4 teneke alırsak kargo ücretsiz oluyor. O yüzden birden 30-40 kg almıyoruz biz bittikçe alıyoruz.
Bir de eşimin arkadaşı var onlar da zeytin yağı işindeler 25 tl den satıyorlarmış. Bir ara onu da denemek istiyoruz.

ben tatmadan zeytinyagi alinma taraftari degilim asit oranlari farkli sikma sekilleri farkli oluyor.
Gecen biyerde begendim ama yine de 2lt istedim yazin almistim tura ciktigimda

bence 40 kg alacaksan indirim iste

20 lira pahali sanki.
Arkadasim var kibrista 40 liraymis
Egede 35 diyen var.
Noluyor böylee
Nihayetinde ayni zeytin degil mi

Canim hatayin yagi icin pahali.
Saglikli olsun diye aliyoruz ki akdeniz yagi pek saglikli ve lezzetli degildir. Sicaklik yuksektir asidi yuksek olur.
Edremit korfezinden asagi pek inmeyin derim. Biz 25ten aldik, 30du tanidik oldugu icin boyle aldik.

Zeytin ayni zeytin degil, isi farkindan oturu verimi, cinsi, tadi her seyi farkli. Bu yuzden ege zeytini pahalidir.

Kahvaltilikta gemlik
Yagda edremitten sasmayin derim.

Bende ege taraftariyim.. vazgeçeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…