Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Onceki gun oglumun devam sutu ve 2 paket bez aldim. Bez 19dan 30a cikmisti 22 tlye inmis. Ölümü gosterip sitmaya razi ettiler. Ufak tefek bisiyler daha vardi 75 tl tuttu.

Dun 20 tl akbil yukledim
2.5 tlsini harcadim

Esim de memlekete gitti yarin donucek. sanirim 200 tl bilet tutar.
Bugun planim 2.5 yol ve max 10 tl (kuruyemis kek meyve vs bisey alirim isteyken)
Baska bi ihtiyac yok

Selam kızlar, işten geldim kahvaltı yaptım, oğluşumla oynaştık bol bol :) Akşama karnıbaharla domates çorbası yapacağım. Canım bugün sebze ağırlıklı beslenmek istedi :) Dün gördüm 5 liraydı kilosu karnabaharın birazdan çıkıp alacağım. Tek masrafım bu.

Merhaba kızlar evde temizlik yaptım süt almaya gittim . 6.5 tl 2 kg süt aldım inş güzel olacak yoğurt . Dolma yaptım çorbam var ağzını gün pişirip vakumlamıştım.Kayısı kavurması salata sarımsaklı yoğurt salçalı sos yaptım. Masam hazır biraz dinleneyim gelirken eşimden 2 ekmek birde dondurma isteyeceğim kayısı kavurmasının yanında yeriz.Yarın akşama 8 kişi misafirimiz gelecek yoğun bir gün olacağı kesin.

Kayısı kavurmasını çok merak ettim

Bende bugün pekmez işini halletim, şekersiz, yeni mahsül, mis gibi

Tam iş yerini boşaltıyorum bişey geliyor bıktımmmm

Kayısı kavurmasını çok merak ettim

Bende bugün pekmez işini halletim, şekersiz, yeni mahsül, mis gibi

Tam iş yerini boşaltıyorum bişey geliyor bıktımmmm
Akşama çayın yanında sana sunum yollayacağım baby bekle annem biz çocukken yapardı ben de yapıp eskiyi yaddd edeyim dedim

Evet canim. Yarin a101den islak mendil alsam mi diyorum. Indirimde.
Yarin pazar yapacagim. Bu hafta balik almicam. 2 kez yedik.
Benimde yarın misafirim gelecek akşam 8 kişi 4 aile oluyoruz. Meyve alıcam birde marul alıcam patates salatam için . Menü de patates salatası, mozaik pasta , tuzlu kurabiye, açma simit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…