- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.061
Afiyet olsun ciğeri çok severimMerhaba kizlar
Dün aksamdan buzluktan ciğer çikarmistim. Öglene ciger sote patates kizartma ve salata yapacağim.
Sagol canim.Afiyet olsun ciğeri çok severim
Merhaba kızlar evde temizlik yaptım süt almaya gittim . 6.5 tl 2 kg süt aldım inş güzel olacak yoğurt . Dolma yaptım çorbam var ağzını gün pişirip vakumlamıştım.Kayısı kavurması salata sarımsaklı yoğurt salçalı sos yaptım. Masam hazır biraz dinleneyim gelirken eşimden 2 ekmek birde dondurma isteyeceğim kayısı kavurmasının yanında yeriz.Yarın akşama 8 kişi misafirimiz gelecek yoğun bir gün olacağı kesin.
Akşama çayın yanında sana sunum yollayacağım baby bekleKayısı kavurmasını çok merak ettim
Bende bugün pekmez işini halletim, şekersiz, yeni mahsül, mis gibi
Tam iş yerini boşaltıyorum bişey geliyor bıktımmmm
Bende 2 lira harcadim bugunBugün toplam 10 tl harcamış olduk
İyi gidiyoruz ya kendimi tebrik ediyorum hiç anlamsız gereksiz birşey almıyorum eveBende 2 lira harcadim bugun
Evet canim. Yarin a101den islak mendil alsam mi diyorum. Indirimde.İyi gidiyoruz ya kendimi tebrik ediyorum hiç anlamsız gereksiz birşey almıyorum eve
Benimde yarın misafirim gelecek akşam 8 kişi 4 aile oluyoruz. Meyve alıcam birde marul alıcam patates salatam için . Menü de patates salatası, mozaik pasta , tuzlu kurabiye, açma simit varEvet canim. Yarin a101den islak mendil alsam mi diyorum. Indirimde.
Yarin pazar yapacagim. Bu hafta balik almicam. 2 kez yedik.
ben almayı düşünüyorum toplu oda her zaman lazım oluyor evdeEvet canim. Yarin a101den islak mendil alsam mi diyorum. Indirimde.
Yarin pazar yapacagim. Bu hafta balik almicam. 2 kez yedik.
Parçalayıp buzdolabı poşetine koyuyorum sonra isteyince çıkartıyorumKızlar kaşarı derin dondurucuda nasıl saklıyorsunuz parçalara ayırıp streçleyip mi yoksa bütün mü koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?