Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar bsy sorucam, bu yil biz salca yapamadik o donem hastahanelerdeydik
Ben guvendigim yerlerden aldim
Annemde aldi kardesimin kv verdi derken ortaya bsyler cikti. Zaman ilerlediginde market salcasi yemek istemiyorum fakat aldigim yerlerde bulmak mumkun degil
Cok salcaci degilim, firin / et yemeklerine koyarim. Kahvaltida kirk yilda bir tuketirim.
Genelde domates rendesi kullaniyorum..
Surekli evde degilim ama her an esim geleblr yerleseblrm. Kac kilo bulundursam yeter. Kararsiz kaldim. Birde acika yeniyor anlatamam. Markete kalmak istemedim

Ben çok salça ve baharatçıyım açıkcası seviyoruz. Kv den getirdim 5 kg lık bidon fakat üzeri eksikti 4 kg say bana hayatta yetmez ya bende sırf yetirmek için konserve domates ve hazır salça ile takviye yapıyorum . 10 kg filan lazımdı mayısa kadar filan

Benim elimde 3 var yer gok salca olmus gibi geliyor
1 domates 2 biber

Kizlar selam
Su aksam yemekten sonra yarina yemek yapma isini nasil yapiyorsunuz yaa isten gelip o gunku yemegi yapiyorumm sonrasinda bulasiklari toplamaya guc bulamiyorum..
ben bulasik kismini topladiktan sonra yapmaya calisiyorum ama cok yorgunsam yapmiyorum ertesi gun gelince yapiyorum bazi yemekleri 2 gun yetecek kadar yapiyorum ama su bir gercek ki cok zor oluyor yorgunluk ustune yemek yapmk

Kizlar selam
Su aksam yemekten sonra yarina yemek yapma isini nasil yapiyorsunuz yaa isten gelip o gunku yemegi yapiyorumm sonrasinda bulasiklari toplamaya guc bulamiyorum..

PAzar günleri zeytinyağlı yapmaya çalışıyorum dolapta 4 güne kadar yiyilebiliyor en azından (ben yiyorum)
Yemeklerimi de 2 günlük yapmaya gayret ediyorum

Kizlar selam
Canim ben aksam yemegimi yapiyorum. Akşam o yemek yeniyor. Diğer gün oglene de ayni yemek yeniyor. Aksam tekrar yapiyorum. Bu sekilde yormuyor beni. Hemde taze oluyor

Merhabalar herkese :)
Pazar günü 2-3 günlük yemek yapmak aslında en güzeli bence.
Bi çorba, bi baklagil, bi zeytinyağlı gibi.
Kendim henüz hiç bu şekilde yapamadım ama bu hafta bi çorba, bi baklagil yaptım.
1 gün misafirliğe gittik, onun dışında bugün oldu çok şükür iyi gidiyoruz.
Haftada bir dışarıdayız şimdilik. Hedefim ise iki haftada bir dışarıda yemek.
Evde yemek hem sağlıklı hem ucuz.
Tek problem insanın üşenme huyu.
Onu atlattık mı halloluyor.

Kızlar bu ay 1250 tl harçlık ayırmıştım daha maaşı alalı 2 hafta olmadan 500 tl kaldı
750 tl gitmiş bunun içinde market yok pazarda sadece 100 tl mazot 50 tl gerisi nereye gitti puff
Bir dahaki ay daha az ayıracağım az kalınca eşimde ona göre davranıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…