- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.081
Her zeytinin yağı farklı oluyor canım20 lira pahali sanki.
Arkadasim var kibrista 40 liraymis
Egede 35 diyen var.
Noluyor böylee
Nihayetinde ayni zeytin degil mi
alisveris yemek bulasik camasir kisir dongu cnm25tl ye işyeri ve annemler için kahve
11tl ye ekmek ve tavuk aldım.
Yarına yine yemek yapmam lazım
Ben çok salça ve baharatçıyım açıkcası seviyoruz. Kv den getirdim 5 kg lık bidon fakat üzeri eksikti 4 kg say bana hayatta yetmez ya bende sırf yetirmek için konserve domates ve hazır salça ile takviye yapıyorum . 10 kg filan lazımdı mayısa kadar filanKizlar bsy sorucam, bu yil biz salca yapamadik o donem hastahanelerdeydik
Ben guvendigim yerlerden aldim
Ben Annemde aldi kardesimin kv verdi derken ortaya bsyler cikti. Zaman ilerlediginde market salcasi yemek istemiyorum fakat aldigim yerlerde bulmak mumkun degil
Cok salcaci degilim, firin / et yemeklerine koyarim. Kahvaltida kirk yilda bir tuketirim.
Genelde domates rendesi kullaniyorum..
Surekli evde degilim ama her an esim geleblr yerleseblrm. Kac kilo bulundursam yeter. Kararsiz kaldim. Birde acika yeniyor anlatamam. Markete kalmak istemedim
Ben çok salça ve baharatçıyım açıkcası seviyoruz. Kv den getirdim 5 kg lık bidon fakat üzeri eksikti 4 kg say bana hayatta yetmez ya bende sırf yetirmek için konserve domates ve hazır salça ile takviye yapıyorum . 10 kg filan lazımdı mayısa kadar filan
Biber azıcık fazla gibime geldiBenim elimde 3 var yer gok salca olmus gibi geliyor
1 domates 2 biber
ben bulasik kismini topladiktan sonra yapmaya calisiyorum ama cok yorgunsam yapmiyorum ertesi gun gelince yapiyorum bazi yemekleri 2 gun yetecek kadar yapiyorum ama su bir gercek ki cok zor oluyor yorgunluk ustune yemek yapmkKizlar selam
Su aksam yemekten sonra yarina yemek yapma isini nasil yapiyorsunuz yaa isten gelip o gunku yemegi yapiyorumm sonrasinda bulasiklari toplamaya guc bulamiyorum..
Kizlar selam
Su aksam yemekten sonra yarina yemek yapma isini nasil yapiyorsunuz yaa isten gelip o gunku yemegi yapiyorumm sonrasinda bulasiklari toplamaya guc bulamiyorum..
Canim ben aksam yemegimi yapiyorum. Akşam o yemek yeniyor. Diğer gün oglene de ayni yemek yeniyor. Aksam tekrar yapiyorum. Bu sekilde yormuyor beni. Hemde taze oluyorKizlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?