- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.101
Bir de keciboynuzu ozu aldim bir an once etkisini gosterse de kendimize gelsek.. 6 7 ayda bitiriyorum vallaBende yemekleri günlük yapıyorum öğlen geliyorum eve zaten
Ama benimde yemekten sonra aşırı bir yorgunluk çöküyor üstüme son bi gayret bulaşıkları topluyorum onun dışında bir işe gücüm yetmiyor
Bende kan ilacı kullanıyorum
8-17.30 calisiyorum.. yarim gun daha kolay tabi.. 6 da evde oluyorum biraz daha sansliyim saat konusunda 7 gibi de esim gelir isten.. kalksan 1 saate 3 cesit cikarirsin da iste bu donem bi rahatsizim.. havada da var.. gecis donemleri de etkili..Tam gün çalisanlari bilemem kizlar. Ben yarim gün çalisiyorum ve haftada 4 gün çalisiyorum. O yüzde hicbir yemegimi 2 günluk yapmam. 2 öğün yenir en fazla
Dedigim gibi tam gun calisanlar zorlanir. Birkac günlük hazirlamak daha mantikli olabilir8-17.30 calisiyorum.. yarim gun daha kolay tabi.. 6 da evde oluyorum biraz daha sansliyim saat konusunda 7 gibi de esim gelir isten.. kalksan 1 saate 3 cesit cikarirsin da iste bu donem bi rahatsizim.. havada da var.. gecis donemleri de etkili..
Evet canim onu biliyorum da iste 'ha gayret' biraz zor geliyor.. neyse ki kahvaltiyi seviyoruzDedigim gibi tam gun calisanlar zorlanir. Birkac günlük hazirlamak daha mantikli olabilir
Harcamaları günlük şekilde not etseniz aslında paranın akışını anlarsınız ben öyle yapmaya başladım çok iyi oldu böyleceKızlar bu ay 1250 tl harçlık ayırmıştım daha maaşı alalı 2 hafta olmadan 500 tl kaldı
750 tl gitmiş bunun içinde market yok pazarda sadece 100 tl mazot 50 tl gerisi nereye gitti puff
Bir dahaki ay daha az ayıracağım az kalınca eşimde ona göre davranıyor bende
Bende çalışıyor olsam kesin az miktarda yemek yapar hemen tükenmesini sağlardım. Ben beklemiş yemeği hiç sevmiyorum. Mercimek çorbası biraz fazla oluyor bizim evde 2 günlük onu da sıcakken hemen kavanozluyorum ılıyınca buzdolabına koyarım bir sonraki akşam yeriz . Başka herşey günlük pişiyor . Kv ise bir yemeği yapıyor 3 gün yediriyor artık onun evinde daral geliyor. Eşim bir yemeği 2 gün yerim sorun değil diyor ama ben yapmıyorum kendim yemem baştanTam gün çalisanlari bilemem kizlar. Ben yarim gün çalisiyorum ve haftada 4 gün çalisiyorum. O yüzde hicbir yemegimi 2 günluk yapmam. 2 öğün yenir en fazla
Bende eve gider gitmek uyuyabilsem canım daha dinç olurum ama benim oğlan hiç uyutmaz beni azıcık uyuyayım derim üstüme çıkar uyutmamak için elinden geleni yapar babası olsa ona dokunmaz kendi başına oyun oynareve gidince elimi hiç bir şeye sürmeden uyurum. genellikle yemeği bir gece önceden yaparım. dün akşam eve geç geldim, uyumadım. soğukta kalmış sinek gibi dolandım biraz, uyuşuk uyuşuk. yemek de yapamadım. her şey bugüne kaldı, akşam da yine bir işim var. eve gidince yemek yapma stresi sardı valla. :))
Benim annem de günlük yapar yemegi. Babam memur. 9 -4 çalisiyor. Ögle yemeği kurumda yer. Her aksam farkli yemek ister.Bende çalışıyor olsam kesin az miktarda yemek yapar hemen tükenmesini sağlardım. Ben beklemiş yemeği hiç sevmiyorum. Mercimek çorbası biraz fazla oluyor bizim evde 2 günlük onu da sıcakken hemen kavanozluyorum ılıyınca buzdolabına koyarım bir sonraki akşam yeriz . Başka herşey günlük pişiyor . Kv ise bir yemeği yapıyor 3 gün yediriyor artık onun evinde daral geliyor. Eşim bir yemeği 2 gün yerim sorun değil diyor ama ben yapmıyorum kendim yemem baştan
Eşim afrindeydi o sıra bende yeni annemlerde kv ye gelmiştim ramazanın başıydı. Kv bir tencere dolusu sulu köfte pişirmiş eşim izinden geri dönüyordu o yedi gitti biz akşam iftarda onu yedik ardına sahurda onu yedik bir sonraki gün iftarda yine aynı yemeği yedik. Kv ye dedim ki anne iftara ne yemek yapayım birşey söylemedi sessiz kaldı . Bir kere daha sordum yine ses yok bir dahakibde sormadım dünden kalanı mı dedim ever dedi. Ramazan günü aynı şeyleri yediğim için o yemekten tövbe tövbe ama nefret ettim şuan asla evde pişirmiyorum . Bu izinde de yine koca tencere dolusu bamya yapmış yedik aradan 3 gün geçti başka birşeyler oldu filan . Balık yapıcaz diyor ki bamyayı da ısıtsaydık o bamyanın içinde bakteri üredi artık dedim içimden yenir mi allah aşkınaBenim annem de günlük yapar yemegi. Babam memur. 9 -4 çalisiyor. Ögle yemeği kurumda yer. Her aksam farkli yemek ister.
Eşim de ayni sekilde 2 günlük yemek yemez.
Bende ayni sekilde
Söyleyip anlatsan anne bakteri ürer sağliga zararli hem taze yemek dururken neden 3 günlük yiyosunuz filan diye ikna etmeye calissan .Eşim afrindeydi o sıra bende yeni annemlerde kv ye gelmiştim ramazanın başıydı. Kv bir tencere dolusu sulu köfte pişirmiş eşim izinden geri dönüyordu o yedi gitti biz akşam iftarda onu yedik ardına sahurda onu yedik bir sonraki gün iftarda yine aynı yemeği yedik. Kv ye dedim ki anne iftara ne yemek yapayım birşey söylemedi sessiz kaldı . Bir kere daha sordum yine ses yok bir dahakibde sormadım dünden kalanı mı dedim ever dedi. Ramazan günü aynı şeyleri yediğim için o yemekten tövbe tövbe ama nefret ettim şuan asla evde pişirmiyorum . Bu izinde de yine koca tencere dolusu bamya yapmış yedik aradan 3 gün geçti başka birşeyler oldu filan . Balık yapıcaz diyor ki bamyayı da ısıtsaydık o bamyanın içinde bakteri üredi artık dedim içimden yenir mi allah aşkına
Onun hayatta kendi doğruları var hayatı boyunca hep böyle yapmış eşim bile diyor annem hep böyle diye . Biz uzakta yaşıyoruz ya o yüzden mutlu ve rahatım . Bu izinden dönüşte beni ağlattı o yüzden eskisi kadar arayıp sormuyorum bile İnan . Biz biliyorsundur belki 6 ay aynı evde yaşadık sonra görev çıktı 6 ay ayrı kaldık . Çocuk düşünmüyoruz şuan evimizin kredisi devam ediyor ben kendimi çocuk bakmak için hazır hissetmiyorum vs . Eşim görevdeyken ben camın kenarında gerginim ağlıyorum öyle kv de birşeyler anlatıyor filan bana dedi ki seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok dedi. Bende bizim çocuk istemediğimizi ben rutin kontrollere gidiyorum ihtiyacımız yok filan dedim. Bu izinde yine aynı şekilde seni doktora götüreyim dedi . Eşim söylemiş biz istemiyoruz diye . Sürekli aynı konuşmalar laftan anlamıyor gibime geliyorSöyleyip anlatsan anne bakteri ürer sağliga zararli hem taze yemek dururken neden 3 günlük yiyosunuz filan diye ikna etmeye calissan .
Biraz laftan anlamiyor galiba
kan ilaci bende kullaniyorum yoksa ayakta durmak ne mumkun.Bende yemekleri günlük yapıyorum öğlen geliyorum eve zaten
Ama benimde yemekten sonra aşırı bir yorgunluk çöküyor üstüme son bi gayret bulaşıkları topluyorum onun dışında bir işe gücüm yetmiyor
Bende kan ilacı kullanıyorum
Evinizde oturuyor galiba. Kendi evi ne zaman bitecekOnun hayatta kendi doğruları var hayatı boyunca hep böyle yapmış eşim bile diyor annem hep böyle diye . Biz uzakta yaşıyoruz ya o yüzden mutlu ve rahatım . Bu izinden dönüşte beni ağlattı o yüzden eskisi kadar arayıp sormuyorum bile İnan . Biz biliyorsundur belki 6 ay aynı evde yaşadık sonra görev çıktı 6 ay ayrı kaldık . Çocuk düşünmüyoruz şuan evimizin kredisi devam ediyor ben kendimi çocuk bakmak için hazır hissetmiyorum vs . Eşim görevdeyken ben camın kenarında gerginim ağlıyorum öyle kv de birşeyler anlatıyor filan bana dedi ki seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok dedi. Bende bizim çocuk istemediğimizi ben rutin kontrollere gidiyorum ihtiyacımız yok filan dedim. Bu izinde yine aynı şekilde seni doktora götüreyim dedi . Eşim söylemiş biz istemiyoruz diye . Sürekli aynı konuşmalar laftan anlamıyor gibime geliyor
Evet bizim evde oturuyor . Onun evine daha başlanmadı bile daha baya zaman var çıkması için . Önemli değil otursun ben hiç takılmıyorum İnan benim ailem de aynı durumda olsa eşim kesin evimizde oturmalarını isterdi .Evinizde oturuyor galiba. Kendi evi ne zaman bitecek
Iyı düşünüyorsun. Boşver hicbir zaman söz konusu bile bence. Allah eşini kaza beladan korur. Yer gök dua üstüneEvet bizim evde oturuyor . Onun evine daha başlanmadı bile daha baya zaman var çıkması için . Önemli değil otursun ben hiç takılmıyorum İnan benim ailem de aynı durumda olsa eşim kesin evimizde oturmalarını isterdi .
Aynen öyle dua ediyor mesela misafir geldi ya hemen söyler burası oğlumun evi o aldı filan diye . Kredi de bizi öyle çok etkilemiyor inan ki hiç saymıyoruz o parayı . 2300 kredi 2020 Ocak’ta bitecek 750 tl de ev kiramız var işteIyı düşünüyorsun. Boşver hicbir zaman söz konusu bile bence. Allah eşini kaza beladan korur. Yer gök dua üstüne
Kiracidan iyi bakar . Ekstralari yaptirir. Bol dua eder. Az kalmis borcunun da bitmesine. Allah kolaylik versinAynen öyle dua ediyor mesela misafir geldi ya hemen söyler burası oğlumun evi o aldı filan diye . Kredi de bizi öyle çok etkilemiyor inan ki hiç saymıyoruz o parayı . 2300 kredi 2020 Ocak’ta bitecek 750 tl de ev kiramız var işte
Cam balkon yaptırdı büyük banyoda yerde bi sorun var onu yaptırdı yine yaptıracak. Eşim hiç ben yaptırayım para yollayayım filan demiyor . Cam balkonu da kendileri istedi ben asla düşünmedim bile inanKiracidan iyi bakar . Ekstralari yaptirir. Bol dua eder. Az kalmis borcunun da bitmesine. Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?