- 9 Nisan 2015
- 212
- 505
- 103
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.121
Biraz dinlensen iyi olur.İşten geldim, daha yatak bile toplanmadı duruyor öyle. Bebeğimi uyuttum şuan uzandım kaldım. Nasıl yorgunum yaaaKalkıp ev mi toplasam, yemek mi yapsam, fırsattan istifade biraz kestirsem mi :) Karar verene kadar bebiş uyanacak yine hiç bişey yapamamış olacağım galiba :) Akşama çorba, makarna, salata yapacağım. Bir ekmek aldım başka bir ihtiyacım yok bugünlük çok şükür.
Canim hosgeldin2016den beri bu topikleri keşfettim ve birikim yapamadığımı ama cok guzel borc odeyebıldıgımi farkettim
Ve 2017 Aralık ayında gozumuzu kararttıp sıfır arac borcuna girdik
Buralardan okuduğum tecrubeler sayesinde
Cok iyi bir karar olmus sifır faizli olmasi da super.Cok tesekkur ederim
Aynen :) nisanda son insallah
Her ne kadar maasımın cogu gidiyor olsa da sıfır faizli kredi ile alındığı ıcın cok mutlu oluyoruz:)
2016den beri bu topikleri keşfettim ve birikim yapamadığımı ama cok guzel borc odeyebıldıgımi farkettim
Ve 2017 Aralık ayında gozumuzu kararttıp sıfır arac borcuna girdik
Buralardan okuduğum tecrubeler sayesinde
Ya çok tatlı kerata, dakikalar geçmiyor resmen onsuz. Daha önce ne yapıyormuşum nasıl yaşıyormuşum unuttum bile :)Biraz dinlensen iyi olur.
Bebis cokk tatlidir simdi minnos
Evet aslimda yilsonuna dogru kampanyalar güzel oluyor. İsımize ne zaman gelirse artik yilsonuna da sarkabilir.Yılın sonlarına dogru cok guzel kampanyalar oluyor fakat suankı durumlardan oturu ne alırsan nezaman alırsan hep kar oldugu ıcın hayirlisı olsun bakalım
InsAllah gonlunuze gore olur
Bende kamuda hemşireyim
Esimde mebde ogretmen
2 kızım var :)
Arabamı ben de değiştirmek istiyorum çok ama mümkünatsız bu aralar :)Cok iyi bir karar olmus sifır faizli olmasi da super.
Bizde 2019 ağustosta yenileyelim yani sifir bi araba alalim diyoruz. Bakalim kismet.
Ne is yapiyorsunuz
Dogru diyon valla :))Evet aslimda yilsonuna dogru kampanyalar güzel oluyor. İsımize ne zaman gelirse artik yilsonuna da sarkabilir.
Bu sayfada coğunluğumuz kamuda memuruz. Yada eşlerimiz
Bu aralar ewet yanına dahi yaklasılmıyorArabamı ben de değiştirmek istiyorum çok ama mümkünatsız bu aralar :)
Bizimde hemen hemen ayni. Araba ve ev kredisi ödüyoruz ama cok az mlbir meblağ.Benım maasım araba kredısı 3700
Cocuk bakıcısı (annen bakıyor haftada 2_3 gün) 400
Ogrencı bursu 100
Esımınde kredi kartı ve tum ihtiyaclarımıza gidiyor
Degisir canim zamanla. Allahim sağlik versin. Paramiza bereket versinArabamı ben de değiştirmek istiyorum çok ama mümkünatsız bu aralar :)
Cok tesekkur ederim elif_naz ıdı fakat telim degısınce sifreyıde unuttumMerhaba hoşgeldiniz, çok iyi yapmışsınız
Eski nickiniz neydi, belki konusmusuz denk gelmişizdir
Kesinlikle oyle oluyorBizimde hemen hemen ayni. Araba ve ev kredisi ödüyoruz ama cok az mlbir meblağ.
Asil sıkıntılı kredi karylt borclarimiz var. 2019da bitecek insallah.
Benimde suan kosede birikmisim var. Istesem 2 borcu da kapatiyorum ama dursun. Ödenip gidiyor zaten. Kenarda paramiz olmasi güven veriyor bana
2016temmuzda arsa aldık 687m2 yaklasık 100 bineBizimde hemen hemen ayni. Araba ve ev kredisi ödüyoruz ama cok az mlbir meblağ.
Asil sıkıntılı kredi karylt borclarimiz var. 2019da bitecek insallah.
Benimde suan kosede birikmisim var. Istesem 2 borcu da kapatiyorum ama dursun. Ödenip gidiyor zaten. Kenarda paramiz olmasi güven veriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?