Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İşten geldim, daha yatak bile toplanmadı duruyor öyle. Bebeğimi uyuttum şuan uzandım kaldım. Nasıl yorgunum yaaa Kalkıp ev mi toplasam, yemek mi yapsam, fırsattan istifade biraz kestirsem mi :) Karar verene kadar bebiş uyanacak yine hiç bişey yapamamış olacağım galiba :) Akşama çorba, makarna, salata yapacağım. Bir ekmek aldım başka bir ihtiyacım yok bugünlük çok şükür.

Biraz dinlensen iyi olur.
Bebis cokk tatlidir simdi minnos

Cok tesekkur ederim
Aynen :) nisanda son insallah
Her ne kadar maasımın cogu gidiyor olsa da sıfır faizli kredi ile alındığı ıcın cok mutlu oluyoruz:)
Cok iyi bir karar olmus sifır faizli olmasi da super.
Bizde 2019 ağustosta yenileyelim yani sifir bi araba alalim diyoruz. Bakalim kismet.
Ne is yapiyorsunuz

Merhaba hoşgeldiniz, çok iyi yapmışsınız
Eski nickiniz neydi, belki konusmusuz denk gelmişizdir

Evet aslimda yilsonuna dogru kampanyalar güzel oluyor. İsımize ne zaman gelirse artik yilsonuna da sarkabilir.
Bu sayfada coğunluğumuz kamuda memuruz. Yada eşlerimiz

Benım maasım araba kredısı 3700
Cocuk bakıcısı (annen bakıyor haftada 2_3 gün) 400
Ogrencı bursu 100

Esımınde kredi kartı ve tum ihtiyaclarımıza gidiyor
Bizimde hemen hemen ayni. Araba ve ev kredisi ödüyoruz ama cok az mlbir meblağ.
Asil sıkıntılı kredi karylt borclarimiz var. 2019da bitecek insallah.
Benimde suan kosede birikmisim var. Istesem 2 borcu da kapatiyorum ama dursun. Ödenip gidiyor zaten. Kenarda paramiz olmasi güven veriyor bana

Kesinlikle oyle oluyor
O guven bambaşka
Bende ufak ufak koseye koymaya basladım tekrar
10 tane fiziki ceyrek altin yaptim
Bırde bankadan 1gram aldım

2016temmuzda arsa aldık 687m2 yaklasık 100 bine
Ev kredimizi bitirdik 2016aralıkta
Hemenb arkasından da arabayı degıstırıp sıfır araca girdik
Allahın izniyle nisanda biterse 1+1 yatırımlık ev ıcın birikim hedefimiz var insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…