Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba aramıza hoşgeldinizzzz

Herkeslere merhabalarrrr canlarım hemen kahvaltı yaptım nevresim değiştirdim kirlileri makinaya attım. Markete gittim 15 tl harcadım . Su ekmek , mandalina , elma , 2 tane maydonoz aldım. Eve geldim patates haşladım , açma simit yaptım, kurabiye , mozaik pasta yaptım . Bulaşık makinasını çalıştırdım boşalttım salata yaptım masa hazırlarım çorba yaptım mutfağı süpürdüm sildim . Misafir takımlarını çıkarttım . Yoruldum ya valla eşim gelse hemen yemek yesek ne güzel olur böyle

Kalkabildim bezelye yaptim.. pilav koyucam birazdan.. corba da vardi. Usuyorum. Kombiyi yaktik bakalim... hafif isitsin dedim...
Benim buzlukta da y.fasulye ve bamya var.
Haftaici bamya ve pirinc pilavi var listemde.
Bezelye hic koyamadim bu yil. Uyguna bukursam indirime girerse konserve alirim belki

Benim buzlukta da y.fasulye ve bamya var.
Haftaici bamya ve pirinc pilavi var listemde.
Bezelye hic koyamadim bu yil. Uyguna bukursam indirime girerse konserve alirim belki
5 6 poset atmistik ilkini kullandik bakalim
T.fasulye de 7 8 tane var 5 6 da biber dolma icin..
Annem sagolsun kurubaklagili haslayip atiyordu onlari bitirdim. Epeydir annanemle ilgileniyor.. ben de koyamadim hazirca oluyor kolay oluyordu:)

5 6 poset atmistik ilkini kullandik bakalim
T.fasulye de 7 8 tane var 5 6 da biber dolma icin..
Annem sagolsun kurubaklagili haslayip atiyordu onlari bitirdim. Epeydir annanemle ilgileniyor.. ben de koyamadim hazirca oluyor kolay oluyordu:)
Ben artik buzluğa geçerim. Haftada 1 y.fasulye pilav
Bamya pilav yapayim diyorum dönüşümlü.
2 pişirimlikte dolmalik biber var.
Konserve domatesin 1 şişesi bitti bile

Kizlar selam
Su aksam yemekten sonra yarina yemek yapma isini nasil yapiyorsunuz yaa isten gelip o gunku yemegi yapiyorumm sonrasinda bulasiklari toplamaya guc bulamiyorum..
Ben sabah 6 gibi kalkıyor tekrar uzansam bile uyuyamiyorum, bu nedenle bazı yemeklerimi (kuru fasulye, nohut) sabah yapabiliyorum. Çamaşır atıp çamaşır asabiliyorum. Yemeğimi öğle arası yapacaksam (börek gibi) patates haşlayıp ya da börek içi hazırlayabiliyorum.
Öğle arasında evime geliyorum, bazen yemek yapabiliyorum,
Bugün mercimek çorbası kaynarken aklım esti duduklude kabak pişirdim 5 dk. (Ilk denedim gayet güzel oldu).ben de akşamdan kalan patlıcan salatası ile peynir yedim.
5 te çıkıp eve grldigimde iki çeşit yemeğim hazırdı.
Yarına da kaldı yemeklerden ama
Kızım domatesli fesleğenli makarna istedi ilave yaparım.
Tabi ki hepimizin hayat şartları çalışma şartlarımız farklı canım.
Benim bu şekilde bir düzenim var
Umarım faydalı olmuşumdur

Tatlı biber salcamizi kendimiz yaptık
Domates salcamizi evde pişirerek yapan arkadaşımızdan satın aldık.
5 er ltrelik sıvıyağ kavanozunda ikisi de.
Kullan kullan bitmiyor seneyede devrediyor.
Çünkü çok az koyuyor istediğimiz tadı ve rengi buluyoruz.
El yapımının yerini hiç-bir marka tutmuyor.
Çok bereketli oluyor kızlar.

Yok aldigim yerlere guvenim tam ben o biberi ve domatesi bulamam oyle salca da yapamam.
Ama su an elimde 1 kilo domates 2 kilo biber var birde buzlukta 2 buzluk kabinda yarim kilo var biri yarim
Galiba 2 kavanoz daha alicam.
Seneye kalir en kotu

Yok aldigim yerlere guvenim tam ben o biberi ve domatesi bulamam oyle salca da yapamam.
Ama su an elimde 1 kilo domates 2 kilo biber var birde buzlukta 2 buzluk kabinda yarim kilo var biri yarim
Galiba 2 kavanoz daha alicam.
Seneye kalir en kotu
Haklisin 2 kg biber salçası riskli olur.
Kalabalık aile değiliz biz 3 bazen 4 kişiyiz (tatillerde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…