- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.141
Kocaman Aminn insallahDegisir canim zamanla. Allahim sağlik versin. Paramiza bereket versin
Merhaba aramıza hoşgeldinizzzzYılın sonlarına dogru cok guzel kampanyalar oluyor fakat suankı durumlardan oturu ne alırsan nezaman alırsan hep kar oldugu ıcın hayirlisı olsun bakalım
InsAllah gonlunuze gore olur
Bende kamuda hemşireyim
Esimde mebde ogretmen
2 kızım var :)
A101e gitmedim islak mendil icin .hava yagisli elim doluydu
Benim bebis artik büyüdü. Sadece poposunu silmek icin kullaniyorum. Hafifce silip atiyrm.çok nadir kullaniyorum artikmislak mendiliMigros un Kipa marka ıslak mendilini beeğniyorum fiyatı çok uygun
1 tl idi ama şimdi 1,75 olmuş
içi güzel parabensiz
Benim buzlukta da y.fasulye ve bamya var.Kalkabildim bezelye yaptim.. pilav koyucam birazdan.. corba da vardi. Usuyorum. Kombiyi yaktik bakalim... hafif isitsin dedim...
5 6 poset atmistik ilkini kullandik bakalimBenim buzlukta da y.fasulye ve bamya var.
Haftaici bamya ve pirinc pilavi var listemde.
Bezelye hic koyamadim bu yil. Uyguna bukursam indirime girerse konserve alirim belki
Ben artik buzluğa geçerim. Haftada 1 y.fasulye pilav5 6 poset atmistik ilkini kullandik bakalim
T.fasulye de 7 8 tane var 5 6 da biber dolma icin..
Annem sagolsun kurubaklagili haslayip atiyordu onlari bitirdim. Epeydir annanemle ilgileniyor.. ben de koyamadim hazirca oluyor kolay oluyordu:)
Saglik olsun da yensin canim.Ben artik buzluğa geçerim. Haftada 1 y.fasulye pilav
Bamya pilav yapayim diyorum dönüşümlü.
2 pişirimlikte dolmalik biber var.
Konserve domatesin 1 şişesi bitti bile
Ben sabah 6 gibi kalkıyor tekrar uzansam bile uyuyamiyorum, bu nedenle bazı yemeklerimi (kuru fasulye, nohut) sabah yapabiliyorum. Çamaşır atıp çamaşır asabiliyorum. Yemeğimi öğle arası yapacaksam (börek gibi) patates haşlayıp ya da börek içi hazırlayabiliyorum.Kizlar selam
Su aksam yemekten sonra yarina yemek yapma isini nasil yapiyorsunuz yaa isten gelip o gunku yemegi yapiyorumm sonrasinda bulasiklari toplamaya guc bulamiyorum..
Cok tesekkur ederimMerhaba aramıza hoşgeldinizzzz
Tatlı biber salcamizi kendimiz yaptıkKizlar bsy sorucam, bu yil biz salca yapamadik o donem hastahanelerdeydik
Ben guvendigim yerlerden aldim
Annemde aldi kardesimin kv verdi derken ortaya bsyler cikti. Zaman ilerlediginde market salcasi yemek istemiyorum fakat aldigim yerlerde bulmak mumkun degil
Cok salcaci degilim, firin / et yemeklerine koyarim. Kahvaltida kirk yilda bir tuketirim.
Genelde domates rendesi kullaniyorum..
Surekli evde degilim ama her an esim geleblr yerleseblrm. Kac kilo bulundursam yeter. Kararsiz kaldim. Birde acika yeniyor anlatamam. Markete kalmak istemedim
Tatlı biber salcamizi kendimiz yaptık
Domates salcamizi evde pişirerek yapan arkadaşımızdan satın aldık.
5 er ltrelik sıvıyağ kavanozunda ikisi de.
Kullan kullan bitmiyor seneyede devrediyor.
Çünkü çok az koyuyor istediğimiz tadı ve rengi buluyoruz.
El yapımının yerini hiç-bir marka tutmuyor.
Çok bereketli oluyor kızlar.
Haklisin 2 kg biber salçası riskli olur.Yok aldigim yerlere guvenim tam ben o biberi ve domatesi bulamam oyle salca da yapamam.
Ama su an elimde 1 kilo domates 2 kilo biber var birde buzlukta 2 buzluk kabinda yarim kilo var biri yarim
Galiba 2 kavanoz daha alicam.
Seneye kalir en kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?