- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.161
Bende de 1gr alacak kadar var. Yarin atmden yatirip alayim diyorum.Bugün 222 den 2,24 gr altın aldım
270 tl var evde birikime gidecek onu da yarın hesaba yatırıp altın almayı düşünüyorum
Ben altın aldıkça paramın değeri düşüyor inşallah ilerleyen zamanlarda kara geçerim
ben bu ay fazla burukim yapmistim sozde aldigimdan daha da düştü piyasalari kestirmek ne mumkun ben mb karari ile artar diye dusunmustum ama daha da dustuBugün 222 den 2,24 gr altın aldım
270 tl var evde birikime gidecek onu da yarın hesaba yatırıp altın almayı düşünüyorum
Ben altın aldıkça paramın değeri düşüyor inşallah ilerleyen zamanlarda kara geçerim
ben de erken kalkıyorum 7ye 20 kala da öyle aman aman iş yapamıyorum, anca kızın beslenmesi taranması ve daha önce kaldırması:) uğraşıyorumm .. en fazla bulaşık makinesini boşaltabilirim..8de de iş başı.. öğlen eve gidebilmen büyük şans..Ben sabah 6 gibi kalkıyor tekrar uzansam bile uyuyamiyorum, bu nedenle bazı yemeklerimi (kuru fasulye, nohut) sabah yapabiliyorum. Çamaşır atıp çamaşır asabiliyorum. Yemeğimi öğle arası yapacaksam (börek gibi) patates haşlayıp ya da börek içi hazırlayabiliyorum.
Öğle arasında evime geliyorum, bazen yemek yapabiliyorum,
Bugün mercimek çorbası kaynarken aklım esti duduklude kabak pişirdim 5 dk. (Ilk denedim gayet güzel oldu).ben de akşamdan kalan patlıcan salatası ile peynir yedim.
5 te çıkıp eve grldigimde iki çeşit yemeğim hazırdı.
Yarına da kaldı yemeklerden ama
Kızım domatesli fesleğenli makarna istedi ilave yaparım.
Tabi ki hepimizin hayat şartları çalışma şartlarımız farklı canım.
Benim bu şekilde bir düzenim var
Umarım faydalı olmuşumdur
alsak vadeliye mi yatırsak napsak..Benim de aynican09e canim
Canım acil durum parası ayırıp yeri de ayrı ona hiç dokunmuyorum sen de yapabilirsin bu şekilde ayrı bir cüzdanım var onu evde bırakıyorum o para orada duruyor.Ben kenarda aylık ihtiyaçlar haricinde para bırakmadan altın, döviz alıyorum.
Aslında acil durumlar için bırakmak lazım.
Harcanır gider diye çekiniyorum :)
Bezi bıraktınız mı canımBenim bebis artik büyüdü. Sadece poposunu silmek icin kullaniyorum. Hafifce silip atiyrm.çok nadir kullaniyorum artikmislak mendili
Geçmiş olsun canımMerhaba herkese
Cok hastayim hanimlar :/
Merhaba :)Merhaba herkese
Cok hastayim hanimlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?