Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende de 1gr alacak kadar var. Yarin atmden yatirip alayim diyorum.
Evet hersey cok düstü

ben bu ay fazla burukim yapmistim sozde aldigimdan daha da düştü piyasalari kestirmek ne mumkun ben mb karari ile artar diye dusunmustum ama daha da dustu
maasa kadar boyle olsa bikac aliriz belki

ben de erken kalkıyorum 7ye 20 kala da öyle aman aman iş yapamıyorum, anca kızın beslenmesi taranması ve daha önce kaldırması:) uğraşıyorumm .. en fazla bulaşık makinesini boşaltabilirim..8de de iş başı.. öğlen eve gidebilmen büyük şans..
aslında pazardan 2 3 çeşit yapıp koymak lazım da yaptıım yemek zaten pazar yeniyor bir daha bir daha zor geliyor valla.. özellikle bu dönem zorlanıyorum, (demiştim ya demiri tüketmişim ) pazar da ütüsü temizliği bir taraftan.. zor yani..
teşekkür ederim.. faydalı olmaz olur mu? erken kalktığında boş boş oturma (yatma) çalış diyorsun.. işte o kalkacak gücü nasıl bulucam onu da bir bilsem..

Ben kenarda aylık ihtiyaçlar haricinde para bırakmadan altın, döviz alıyorum.
Aslında acil durumlar için bırakmak lazım.
Harcanır gider diye çekiniyorum :)
Canım acil durum parası ayırıp yeri de ayrı ona hiç dokunmuyorum sen de yapabilirsin bu şekilde ayrı bir cüzdanım var onu evde bırakıyorum o para orada duruyor.
Bir de cuzdanimin zulası var orda da küçük bir miktar durur onu da yanıma alıyorum.

Günaydın hava öyle kötü ki vücudum bu soğuğa alışkın değil yataktan donarak kalktım resmen ya dün misafir vardı akşam kalabalıktık 2 oda ayrı ayrı oturuldu bayan erkek sığmadık ve zaten erkeklerin tamamı sigara içiyordu eşim dahil. Bende oturma odasına oturttum onları kapıyı kapattım balkonu açtım mumları yaktım sigara içtiler . Balkona çıkartmazdım ayıp olacaktı eşleri biraz şaşırdılar benim böyle yapmama ama adamlar gayet memnun oldular hayatlarındaneşim diğer odanın çayı ile ilgilendi sağ olsun ama yoruldum ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…