- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.181
MerhabaBütün temizlik işlerimi bugün halletsem diğer günler rahat ederdim dışarda da işlerim var bakalım
4 yaşinda bizimkiBezi bıraktınız mı canım
Gecmis olsun canim. Görünmüyordun bu aralarMerhaba herkese
Cok hastayim hanimlar :/
Ben de dünden patates haşladım.
Patates salatası düşünüyordum ama patates kavurması da deneyebilirim kararsız kaldım :)
Yanına da mercimek çorba var.
Bugün yoğurt almak için markete uğrarız, belki ekmek de alırız.
Ben kenarda aylık ihtiyaçlar haricinde para bırakmadan altın, döviz alıyorum.
Aslında acil durumlar için bırakmak lazım.
Harcanır gider diye çekiniyorum :)
Bereketli olsun cnm 22 ayar mı?221 den 1,22 gr daha altın aldım ek dersim bakıcıya gittiğinden maaşı bekleyeceğim artık
Kizlarrrnaber napiyosunuz.
Bende evdeyim. Harcama yapmadim cok şükür.
Bende kızımı okuldan aldım
Yemegımızı yedik
Mutfagı da topladım
Camasır atmistım makınaya onları da balkona serdim
Simdi buraya takılıyordum:)
Geçmiş olsunMerhaba herkese
Cok hastayim hanimlar :/
Mutlu ve huzurlu seneler diliyorum.Bu arada Carsamba gunu dogum gunu
Persembe gunu de 10.evlılık yıl dönümümüz ıdı
Eşim altın sevdıgımı biliyor
Bır seyı 40defa tekrar edersen olur derler ya bende oyle yaptim :)
Bugun okuldan cıkınca kuyumcu ya ugrayıp bana zıncır ve Osmanlı tugralı kolye ucu almis
Ilk kolyem oldu
Hıc kolyem olmamistı:)
Bunu da harcamadan sayarsak toplam 4,85gr ve 1180tl tuttu
Geçen Benim de ihtiyacım vardı eşim acity den pazarlıkla almış. Adam avm de pazarlık etmiş :))Herkese merhabalar
Hasta olanlara acil şifalar
Dertlilere devalar diliyorum
Makarna yaptım yiyorum eşim yemez hemen hemen hiç.
Akşama balık ve ekmek alacağız marketten.
Kış Ankara’ya sert geldi kuru bir ayaz var. Merkezi ısınma sistemi devreye girdi bakalım ilk fatura kaç gelecek
Lens solüsyonuna ihtiyacım var bakalım
Kabul günü gibi olmuş:)Selam kızlar off çok yorucu bir gün oldu hiç harcama yapmadık . Öğleden sonra 2 arkadaşım gelecekti komşum daha doğrusu . Sabah güzel kalktım temizlik yapıyordum üst komşu aradı sana geleceğim diye . Geçen hafta aşırı ses yaptıkları için ciddi bir mesaj yazdım sonra hiç görüşmedik arayı düzeltmeye çalışıyor ondan geldi . Temizliği bıraktım onunla ilgilendim. O gitti temizliği bitirdim diğer arkadaşlarım geldi . Kahveyi yaptım daha salona götürmeden başka bir arkadaş gelen arkadaşı aradı oda ben evde değilim tuğçedeyim dedi . Bende ona gelsin dedim allahım oda geldi . 16:30 a kadar oturdular eşim gelecek oldu artık . Kalktılar bende 10 dk sa salata cacık bulgur pilavı pişirdim . Masa hazırladım eşim geldi ama bende bittim ya hava çok soğuk evde soğudu ama kombiyi açmadım daha kimse de açmadı bizim binada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?