Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çamaşır yıkanıyor
Mutfağı toparladım duş aldım Çay içiyoruz.
Yayla çorbası ve makarna yaptım.
2tl ye ekmek aldım sadece .
Yarın pasta türü birşeyler yapayım diyorum.
Hava soğudu burada da kombi açacak kadar değil ama camları kapatıp oturuyoruz artık.

Kabul günü gibi olmuş:)
Sıkı giyin hasta olma canım
Aynen öyle oldu ya dün akşam da misafirim vardı aşırı yoruldum şuan kalkıp bi Kahve yapacak gücüm yok . Herkes nedense bize geliyor ama bizi davet eden yok

Bende menumu degistirip manti corbasi yaptim. Cunku acmistim paketi bakteri filan uresin istemedim. Buzluga da atmadim

Bazen üst-üste geliyor.
Sen onları davet etmeden geldilerse
Sen de davet beklemeden git:)
Zeytin 27 Ekim 2 Kasım arası 2 arkadaşımı ben davet etmiştim . İlk gelen komşu geleyim dedi tmm dedim . Diğerini de davet etmek zorunda kaldık çünkü aramıştı

O tarzlari sakın evine aliştirma .benden tavsiye
Birileri ile görüşmek gerekiyor eğer onlar da olmasa görüşeceğim bir allahın kulu yok işte . Kasım 15 e kadar bir Allah’ın kulunu davet etmeyeceğim yoruldum ya

Çağırırlar bence sıra onlara geçmiş artık
Ben artık kimseyi davet etmicem bu ay cidden yoruldum kaç kere misafir ağırladım biraz dinleneceğim. Ben misafir geleceği zaman geriliyorum herşey mükemmel olsun istiyorum ondan zor oluyor

A101 e bonsai çiçeği geliyor haftaya 19.95 tl alsam mı ta istiyordum onu emin değilim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…