- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.201
Kızlar A101 de Marmara birlik 950 gram siyah zeytin 20 tl gibi bir rakamdan 12.95 e düşüyor bakılabilir bence
Aynen öyle oldu ya dün akşam da misafirim vardı aşırı yoruldum şuan kalkıp bi Kahve yapacak gücüm yok . Herkes nedense bize geliyor ama bizi davet eden yokKabul günü gibi olmuş:)
Sıkı giyin hasta olma canım
O tarzlari sakın evine aliştirma .benden tavsiyeAynen öyle oldu ya dün akşam da misafirim vardı aşırı yoruldum şuan kalkıp bi Kahve yapacak gücüm yok . Herkes nedense bize geliyor ama bizi davet eden yok
Bazen üst-üste geliyor.Aynen öyle oldu ya dün akşam da misafirim vardı aşırı yoruldum şuan kalkıp bi Kahve yapacak gücüm yok . Herkes nedense bize geliyor ama bizi davet eden yok
Bende menumu degistirip manti corbasi yaptim. Cunku acmistim paketi bakteri filan uresin istemedim. Buzluga da atmadimÇamaşır yıkanıyor
Mutfağı toparladım duş aldım Çay içiyoruz.
Yayla çorbası ve makarna yaptım.
2tl ye ekmek aldım sadece .
Yarın pasta türü birşeyler yapayım diyorum.
Hava soğudu burada da kombi açacak kadar değil ama camları kapatıp oturuyoruz artık.
Zeytin 27 Ekim 2 Kasım arasıBazen üst-üste geliyor.
Sen onları davet etmeden geldilerse
Sen de davet beklemeden git:)
Birileri ile görüşmek gerekiyor eğer onlar da olmasa görüşeceğim bir allahın kulu yok işte . Kasım 15 e kadar bir Allah’ın kulunu davet etmeyeceğim yoruldum yaO tarzlari sakın evine aliştirma .benden tavsiye
24 ayar canımBereketli olsun cnm 22 ayar mı?
Çağırırlar bence sıra onlara geçmiş artıkAynen öyle oldu ya dün akşam da misafirim vardı aşırı yoruldum şuan kalkıp bi Kahve yapacak gücüm yok . Herkes nedense bize geliyor ama bizi davet eden yok
aynen benimde öyle oldu piyasaya gizli dovi sürdüler ama sotlemediler benceGünaydın kızlar
600usd vardı o da kuş oldu...
bende ayni seyi düşündüm cnm temizlik camasir yikama alisveria hallettim ama cok fenayım oglum uyusun yatacagimBütün temizlik işlerimi bugün halletsem diğer günler rahat ederdim dışarda da işlerim var bakalım
Ben artık kimseyi davet etmicem bu ay cidden yoruldum kaç kere misafir ağırladım biraz dinleneceğim. Ben misafir geleceği zaman geriliyorum herşey mükemmel olsun istiyorum ondan zor oluyorÇağırırlar bence sıra onlara geçmiş artık
ayy gecmis olsun kuzumm ya neyin varMerhaba herkese
Cok hastayim hanimlar :/
Bizde de aynen nar favori hatta bi nar reçeli denemek istiyorum acaba nasıl olur diyeKizlar meyve hazirladim bende hurma ve nar. Kişin favorimdir bu ikili.
Yazin da incirrr
Biraz da onlar cagirsin onlar strese girsin.Ben artık kimseyi davet etmicem bu ay cidden yoruldum kaç kere misafir ağırladım biraz dinleneceğim. Ben misafir geleceği zaman geriliyorum herşey mükemmel olsun istiyorum ondan zor oluyor
Nar receli diyince aklima adini feriha koydum geldi. Yapip satiyodu ya kadin organik pazardaBizde de aynen nar favori hatta bi nar reçeli denemek istiyorum acaba nasıl olur diye
Aaaa evet ya bak sen söyleyince bende hatırladım . Ne zor valla ayıklamak.Nar receli diyince aklima adini feriha koydum geldi. Yapip satiyodu ya kadin organik pazarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?