- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.221
Bitki seviyosun galiba. Ben evde bakamiuorum pek sevmem.A101 e bonsai çiçeği geliyor haftaya 19.95 tl alsam mı ta istiyordum onu emin değilim ama
Evet ya ben önceden böyle ilgilenmezdim sonradan öyle bir his geldi içimeBitki seviyosun galiba. Ben evde bakamiuorum pek sevmem.
Biz bi ara kopeğe merak salmistik. Coknarastirdik ama nasip olmadi.Evet ya ben önceden böyle ilgilenmezdim sonradan öyle bir his geldi içime
Kedi köpek zor biraz hele köpek sürekli dışarı çıkartmak ister. Bizimde balkonda biberlerimiz var bu sene 2 kg kadar biber yedik balkondan. Balığımız var soğanlarımız ve maydonozumuz var . 3 tane kaktüsümüz varBiz bi ara kopeğe merak salmistik. Coknarastirdik ama nasip olmadi.
Sonra ben kedi istedim onu da eşim asla kabul etmedi.
Sonra kendisi evde balkonda biber yetistirdi .ortaligi berbat ederdi. Gitmeden öncede bahce katindaki komsuya verdi biberlerini
Aksama dugun var da oglen ne yesek
Hayir boyuna yeme icme derdi..yaa aynen valla ne yicemizi şasirdik
Ben dün akşam balık yaptım tavada dil balığı. H içinden kalma taze fasulye , biraz çoban kavurma var. Belki fikir olur.Kahvaltimizi yaptik. Mutfagi toparladim.
Öğlene manti var da akşama ne yapsam
Ne okuyosun canimGenelde ders çalışırken masada fast food takılıyorum aldığım toplu alışveriş 20₺-40₺ arası değişiyor.. Bu günde bir şey almadım evde annem ve kardeşim olunca onlar gidiyor çoğunlukla markete..
Üniversiteyi bıraktım( İlk senem de ) maliye okuyordum. Edebiyat öğretmenliği için çalışıyorum kendimi öğretmen olarak görmek istiyorum.. Edebiyata aşığım..Ne okuyosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?