- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.241
Bizde gidelim diyorduk ben kendimde seviyorum rafadan tayfayıSinemada rafadan tayfa varmis. Oglani götüresim var aslinda. Bakalim. Arkadaslar da giderse beraber gireriz
İnşallah gönlündeki olur.başarılarÜniversiteyi bıraktım( İlk senem de ) maliye okuyordum. Edebiyat öğretmenliği için çalışıyorum kendimi öğretmen olarak görmek istiyorum.. Edebiyata aşığım..Umarım seneye de üniversiteye tekrar başlamış edebiyat okuyan biri olarak siteye girebilirim..
Teşekkür ederim.. Amin.İnşallah gönlündeki olur.başarılar
Insallah canim.Üniversiteyi bıraktım( İlk senem de ) maliye okuyordum. Edebiyat öğretmenliği için çalışıyorum kendimi öğretmen olarak görmek istiyorum.. Edebiyata aşığım..Umarım seneye de üniversiteye tekrar başlamış edebiyat okuyan biri olarak siteye girebilirim..
Açık öğretim düşünmüyorum abla ( abla diyorum sorun olmaz sanırım?Insallah canim.
Aofde de var diye biliyorum
Böyle bir imkan varken neden değerlendirilmesin ki bence de çalışmalısınKizlar dil tazminati aliyorum her ay 71tl.
Eylul 2019da 40li bi rakama düsecek.
Eşim gelsin kitap siparis edeyim yds calisayim diyorum. Düşmesin tazminatim. Eger daha yüksek bi puan alirsam 120 lira filan yapar. 5yil boyunca 120 lira 7.200 yapar
Yok sorun degilAçık öğretim düşünmüyorum abla ( abla diyorum sorun olmaz sanırım?) İstanbul Kocaeli bursa Çanakkale Balıkesir taraflarını düşünüyorum ya da Ankara.. Severek gittiğim yerler .. Büyükşehir olması avantaj diye düşünüyorum...siz abla hangi meslekle uğraşıyorsunuz?
Her ay maaşla birlikte yatiyor. Bence suan aldigim 71 lira güzel paraBöyle bir imkan varken neden değerlendirilmesin ki bence de çalışmalısın
Yok sorun degil
Ben ingilizce ögretmeniyim.
Edebiyati cok severdim lisede.
Bi arkadasim da atandi bu yil 81 kpss almisti galiba.
İnsallah olur canim. Öğretmenlik çok güzel
Ben lisedeyim. Ingilizce ilkokul 2den lise sona kadar var. O yuzden gelecek yil tayimimiz cikarsa ilkokul yazmayi planliyorum oglum icin.Dil sınavına girdim geçen sene ama istediğim puan gelmedi.. Lise de mi görev yapıyorsunuz yoksa ortaokul mu? Ben lise seviyorum abla . Kendi yaşımı da görmüş olurum.. Öğretmenlerle karşılaşmak hoşuma gidiyorAyrıca arkadaşınız şu tarihi nasıl yapmış merak ediyorum bir ben mi sıkılıyorum tarihte kime sorsam seviyor ve sevdiği için yapıyor..
Bende o yüzden tüyo istiyorum ya ablam tarihin artısı çooook...Ben lisedeyim. Ingilizce ilkokul 2den lise sona kadar var. O yuzden gelecek yil tayimimiz cikarsa ilkokul yazmayi planliyorum oglum icin.
Benim dershanede tarih ögretmenim superdi . Hatta süper ötesiydi. Onun sayesinde galiba yalnizca 2 yanlisim vardi. Tarih cok iyi puan getirmisti bana.
Hıhı evet fakülte mezunuyum ama kpss de aşırı yüksek bir puan gerekiyor ne yazıkki bizim bölümde. Ondan yapamam o kadar diye düşünüyorum. Yaşımda 26tuce_tuce sende fakulte bitirdim demistim. Biraz kpss calissan atansan nasil olur. Yaşin da küçük sanirim
Kursa gidiyor musunBende o yüzden tüyo istiyorum ya ablam tarihin artısı çooook...Bana bilgisiz hocalar denk geldi maalesef ilgisiz hocalar.
Cok gecmişsin tuceHıhı evet fakülte mezunuyum ama kpss de aşırı yüksek bir puan gerekiyor ne yazıkki bizim bölümde. Ondan yapamam o kadar diye düşünüyorum. Yaşımda 26
Hahaha cidden mi teşekkür ediyorum yeni evliyimCok gecmişsin tuce
Tebrikler yasından cok daha olgunsun buradan okuduklarımla
30larında dusunmustum
Kendimi sıka sıka şiştim yazmayayım diyorum olmuyor vallaYaaa şu bdv varya
Kursa gidiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?