Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnşallah gönlündeki olur.başarılar

Insallah canim.
Aofde de var diye biliyorum

Insallah canim.
Aofde de var diye biliyorum
Açık öğretim düşünmüyorum abla ( abla diyorum sorun olmaz sanırım? ) İstanbul Kocaeli bursa Çanakkale Balıkesir taraflarını düşünüyorum ya da Ankara.. Severek gittiğim yerler .. Büyükşehir olması avantaj diye düşünüyorum...siz abla hangi meslekle uğraşıyorsunuz?

Böyle bir imkan varken neden değerlendirilmesin ki bence de çalışmalısın

Yok sorun degil
Ben ingilizce ögretmeniyim.
Edebiyati cok severdim lisede.
Bi arkadasim da atandi bu yil 81 kpss almisti galiba.
İnsallah olur canim. Öğretmenlik çok güzel

Yok sorun degil
Ben ingilizce ögretmeniyim.
Edebiyati cok severdim lisede.
Bi arkadasim da atandi bu yil 81 kpss almisti galiba.
İnsallah olur canim. Öğretmenlik çok güzel

Dil sınavına girdim geçen sene ama istediğim puan gelmedi.. Lise de mi görev yapıyorsunuz yoksa ortaokul mu? Ben lise seviyorum abla . Kendi yaşımı da görmüş olurum.. Öğretmenlerle karşılaşmak hoşuma gidiyor Ayrıca arkadaşınız şu tarihi nasıl yapmış merak ediyorum bir ben mi sıkılıyorum tarihte kime sorsam seviyor ve sevdiği için yapıyor..

Ben lisedeyim. Ingilizce ilkokul 2den lise sona kadar var. O yuzden gelecek yil tayimimiz cikarsa ilkokul yazmayi planliyorum oglum icin.
Benim dershanede tarih ögretmenim superdi . Hatta süper ötesiydi. Onun sayesinde galiba yalnizca 2 yanlisim vardi. Tarih cok iyi puan getirmisti bana.

Bende o yüzden tüyo istiyorum ya ablam tarihin artısı çooook... Bana bilgisiz hocalar denk geldi maalesef ilgisiz hocalar.

tuce_tuce sende fakulte bitirdim demistim. Biraz kpss calissan atansan nasil olur. Yaşin da küçük sanirim
Hıhı evet fakülte mezunuyum ama kpss de aşırı yüksek bir puan gerekiyor ne yazıkki bizim bölümde. Ondan yapamam o kadar diye düşünüyorum. Yaşımda 26

Kursa gidiyor musun

Hayır.. Geçen sene gittim pek bir farkı olmuyor tek fark deneme sınavı olması evde çalışmak daha iyi bir iş de yaptığım yok gün boyu evde sakin kafayla kimse olmadan daha iyi çalışıyorum. Pijamayı çek kahveyi al çalış.. Kursta bırbırbır konuşan mı desen birde oraya gitmek için otobüse bin yürü kıyafet makyaj ben pek dışarı insanı değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…