Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Lunapark Kedisi kolay gelsin calismalarin cnm ins hedeflerine ulasirsin.
dersane birçok seyu bildiginde zaman kaybi bile oluyor...
ben kpss de gitmedim evde belli saat calisarak hallettim sinavi gk gy ten sadece 4 yanlisim vardi . disariya gezmeye sinemaya ara sira ark bulusmak icin ciktim
Dersaneye gotsem bunlara cakrim de kalmayacakti

kendine guveniyorsan basarirsin kolay gelsin

Çooook teşekkür ederim dualarınız ve destekleriniz için beni çok mutlu ettiniz.. Evde daha rahat çalışıyorum . Önemli olan bende herşeyin bitmesi .. Sizin de başarılarınızın devamını diliyorum ablacım..

Başarılar dilerim

Kahvaltı, mutfak toparlama
Sabah kahvesi
Kızımla sabah yürüyüşü
Uğranan market ( koliyle vişneli kek salatalık, muz) 35tl harcama
Terzi 5tl
Kızıma harçlık 10tl
Günün gideri 50 tl.
Saat 13 ve 17 arası mutfakta poğaça, kek, kurabiye, mozaik pasta
Yemek olarak da fırında güveç ve pirinç pilavı yaptım.
Mutfak toparlama ,çay keyfi çamaşır makinesi çalıştırdım.
Oturuyorum...

Ya diyorum ki değeri cok fazla olmasada bir ev bir arsa bir araba var cok sükür. Borclari devam ediyor ama napalim en azindan düşük faizle almistik az bi miktar ödüyoruz. Cok şükür kizlarr
Bencede çok şanslıyız diye düşünüyorum bizimde evimiz 180 bine almıştık şimdi 250 bin ediyor . Arabamız 85 bin ediyor . 30 bin tl de altınımız var çok şükür borcumuz az kaldı eşime diyorum ki hayatta yaptığın en doğru şey benimle evlenmek ve ev almak oldu diyorum gülüyor

Haklisin. Bilincli ilerlemişsin.
Adam şansli tabi

Haklisin. Bilincli ilerlemişsin.
Adam şansli tabi
Eşim hiç öyle değildi sürekli dışarı çıkıp saçma sapan şeylere para harcamak isterdi. Arabamızı değiştirince eşimde bu hissi sevdi biriktirme işini yani. Şimdi mesela evde birşeyler yapabilir hale geldik . Bugünde bunu konuştuk sevdik bu hissi

Bizimde ayni. Ilk etapta borclara düşünce sandi ki hic kenara koyamayiz ve biriktiremeyiz en az 3 yil.
Sonra yazin buna araba almayi teklif ettim. Hesaptaki parayi da görünce sok oldu tabi. Anladi artik .para konusunda bana güveni tam

Haftaya için menü oluşturmaya çalıştım başardım mı bilemiyorum bu sefer
Pazartesi : dışarıda yiyeceğiz burger istiyoruz ya uzun zamandır dışarda yemedik
Salı: yoğurt çorbası , fırında soslu patates tavuk
Çarşamba:mercimek çorbası , mantı
Perşembe: mercimek çorbası ( az yapmayı beceremiyorum o yüzden ağzını sıcak kapatıyorum) , etli nohut yemeği
Cuma: arabaşı çorbası, yeşil fasulye, pilav cacık
Cumartesi: şehriye çorbası , et sote domatesli makarna
Pazar: domates çorbası , pizza, patates kızartması

Aynen bizim evde tüm mali işler bende ki benim mesleğim de bu zaten o yüzden güveniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…