- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.261
Babasını mı özledi acaba problem bu mu ki pureBiraz kısır yaptim. Oglan yemedi. Bu çocuk yemek yememeye başladizayifladi da biraz. Ne yapsam bilemiyorum.
Bende öyle düsündümBabasını mı özledi acaba problem bu mu ki pure
Lunapark Kedisi kolay gelsin calismalarin cnm ins hedeflerine ulasirsin.
dersane birçok seyu bildiginde zaman kaybi bile oluyor...
ben kpss de gitmedim evde belli saat calisarak hallettim sinavi gk gy ten sadece 4 yanlisim vardi . disariya gezmeye sinemaya ara sira ark bulusmak icin ciktim
Dersaneye gotsem bunlara cakrim de kalmayacakti
kendine guveniyorsan basarirsin kolay gelsin
Hayirli olsun evliliginHahaha cidden mi teşekkür ediyorum yeni evliyim
Yazık ya miniğe özlemiştir tabi üzüldümBende öyle düsündüm
Balik yaği aldim icsin takviye olur bari dedim. Onu ictikten sonra da iyice azaltti yemeği
Ben evlendim hemen o an bilincine vardım ya geç olsun da güç olmasın boşver . Teşekkür ediyorumHayirli olsun evliligin
Bilinclı olmanı cok takdir ediyorum
Ben herseye cocuk olunca bilincine vardım
Başarılar dilerimÜniversiteyi bıraktım( İlk senem de ) maliye okuyordum. Edebiyat öğretmenliği için çalışıyorum kendimi öğretmen olarak görmek istiyorum.. Edebiyata aşığım..Umarım seneye de üniversiteye tekrar başlamış edebiyat okuyan biri olarak siteye girebilirim..
Ya keşke bizde varsaydik o bilince. Neyse gec kalmadim daha 29umBen evlendim hemen o an bilincine vardım ya geç olsun da güç olmasın boşver . Teşekkür ediyorum
Ben hep böyleydim ya ondan oldu hahahaYa keşke bizde varsaydik o bilince. Neyse gec kalmadim daha 29um
Eşim yaşlandi yalnizz
Bencede çok şanslıyız diye düşünüyorum bizimde evimiz 180 bine almıştık şimdi 250 bin ediyor . Arabamız 85 bin ediyor . 30 bin tl de altınımız var çok şükür borcumuz az kaldıYa diyorum ki değeri cok fazla olmasada bir ev bir arsa bir araba var cok sükür. Borclari devam ediyor ama napalim en azindan düşük faizle almistik az bi miktar ödüyoruz. Cok şükür kizlarr
Haklisin. Bilincli ilerlemişsin.Bencede çok şanslıyız diye düşünüyorum bizimde evimiz 180 bine almıştık şimdi 250 bin ediyor . Arabamız 85 bin ediyor . 30 bin tl de altınımız var çok şükür borcumuz az kaldıeşime diyorum ki hayatta yaptığın en doğru şey benimle evlenmek ve ev almak oldu diyorum gülüyor
Eşim hiç öyle değildi sürekli dışarı çıkıp saçma sapan şeylere para harcamak isterdi. Arabamızı değiştirince eşimde bu hissi sevdi biriktirme işini yani. Şimdi mesela evde birşeyler yapabilir hale geldik . Bugünde bunu konuştuk sevdik bu hissiHaklisin. Bilincli ilerlemişsin.
Adam şansli tabi
Bizimde ayni. Ilk etapta borclara düşünce sandi ki hic kenara koyamayiz ve biriktiremeyiz en az 3 yil.Eşim hiç öyle değildi sürekli dışarı çıkıp saçma sapan şeylere para harcamak isterdi. Arabamızı değiştirince eşimde bu hissi sevdi biriktirme işini yani. Şimdi mesela evde birşeyler yapabilir hale geldik . Bugünde bunu konuştuk sevdik bu hissi
Aynen bizim evde tüm mali işler bende ki benim mesleğim de bu zaten o yüzden güveniyorBizimde ayni. Ilk etapta borclara düşünce sandi ki hic kenara koyamayiz ve biriktiremeyiz en az 3 yil.
Sonra yazin buna araba almayi teklif ettim. Hesaptaki parayi da görünce sok oldu tabi. Anladi artik .para konusunda bana güveni tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?