Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arabaşini hep görüyorum . Bi tarif verir misin

Evde nasıl vakit geçiriyorsun ben çok bunalıyorum şu sıralar internet dizileri ve kitap okumaca . Eşin ne iş yapıyor merak ettim 26 yaş için güzel birikim ev araba ve ek olarak birikim. Tebrikler

Evde nasıl vakit geçiriyorsun ben çok bunalıyorum şu sıralar internet dizileri ve kitap okumaca . Eşin ne iş yapıyor merak ettim 26 yaş için güzel birikim ev araba ve ek olarak birikim. Tebrikler
Ben eski türk filimlerini izliyorum. Şener şen özellikle. Bugun şekerpareyi izledim

Arabaşini hep görüyorum . Bi tarif verir misin
Tabi vereyim tavuk haşlıyorum ama böyle çok suda az tavuk değil yoğun bir tavuk suyu elde ediyorum. Sonra tavuğu didiyorum. Ardından biraz tereyağını tencereme alıyorum birazcık unu kavuruyorum üzerine salça koyup kavurmaya devam ediyorum . Yavaş yavaş tavuk suyunu bunun üzerine ekliyip unlu karışımı açıyorum içini duruma göre tuz kırmızı pul biber filan koyuyorum . Çorbasının içine biraz limon suyu damlatıp üzerine dittiğim tavukları ekliyorum biraz kaynatıyorum .

O yaninda yenilen şey var. Tepsiye döküp şekilli kesiyorlar o nedir

O yaninda yenilen şey var. Tepsiye döküp şekilli kesiyorlar o nedir
O hamuru Kayseriliyim ben Kayseri’de hep yenir gece çiğ köfte partisi gibi arabaşı partileri yapılır kış akşamları . Ama ben o hamuru hiç denemedim

Ya çok ilginç benim durumum ben çalışıyordum aslında eşimle evlendim ve işten ayrılıp güneydoğu da eşimin görev yaptığı şehire yerleştim . Bir allahım kulunu tanımıyordum. Eşim asker ve evlendiğimiz zaman deli gibi göreve gidiyordu hiç durmadan. Evde çok yanlız kalıyordum. Mutfağa karşı bir merakım vardı hala öyle mesela . Eve temizlikçi bayan gelmez ben yapıyorum belirli kendimin oluşturduğu temizlik günlerim var . Pazartesi Çarşamba cuma diğer günler hayatta birşey yapmam mesela . Temizlik günüm ise temizliği bitiririm bi yürüyüşe çıkarım markete giderim mesela . Sonra mutfağa girerim farklı birşeyler denerim tatlı yemek gibi . Dizi izliyorum eski dizileri , kitap okumaya çalışıyorum ama başarısızım o konuda .akşam eşim gelir yemek yer doğru oturma odasına gideriz biraz aynı koltukta yatarız kahve içeriz takip ettiğim diziler var ufak tefek cinayetler kadın master chef gibi programlar . Çay tatlı saati yaparız şakalaşırız judo yaparız spor yaparım . Kış geldi örgü zamanım geldi örgü örerim. Misafir ağırlıyıp az misafirliğe gidiyoruz. Eşim asker ilk göreve başladığı zaman ırakta görev yaptı 6 ay diye gittilersede çok kötü bir yerde 1 sene kaldılar . Oradan bi birikimi oldu 70 bin tl de kredi çekti 180 bine evi aldık. Ben hep okula gidip hem part Time çalıştım . O sıra babamdan yol yemek parası alıp maaşıma hiç dokunmadım 15 bin tl para biriktirdim babam üzerini tamamladı borç verdi araba aldık 42 bin tl ye . Ben çalışmaya devam ettim nişanladık babama kalan borcu ödedim . Benim arabam eşimin evi oldu. Evlendik tazminat aldım işte onuda babama verip borcu bitirdim. Eşim düğün salonunun parasını ödedi aileler evimizi döşediler yarı yarıya . Annem çeyizimi yaptı . Kv nişanda altın taktı 25 bin tl civarıydı o zaman sonra o altın yükseld. Düğünden hiç altın almadık sadece 10 çeyrek aldık o kadar oda olmasa evimizde hiç paramız olmayacaktı. Evlendik eşim 6 ay sonra afrine gitti oradan 13 bin tl bi paramız oldu ona bilezik aldım bilezik arttı . Biraz da işte üzerine ekledik arabayı sattık 32 bin tl ekleyip arabayı değiştirdik. Evimizin kresinini ödüyoruz evde kv oturuyor. Biz yaşadığımız şehirde ev kirası da ödüyoruz 2300 tl kredimiz 750 tl kiramız var işte idare ediyoruz. Öyle böyle

Maşallah cnm allah ağız tadı ile yaşatsın
Ben de yeminli tercümanım iş oldukça çalışıyorum. Bir de yetkinlik belgemi işletmeye başladım hangi konuda olduğunu yazmak istemiyorum. Bir şekilde emekli olacağım.
Temizlikçi bize geliyor ama eşim maaş alamaz işsiz kalırsa mecbur ben yaparım zaten yine de yapıyorum. Ben de dizi izliyorum genelde. Ama market gezmesi sevmiyorum avm ye gidersem kıyafet vs çok para harcıyorum kk borcum hiç bitmez yaşım 30 artık anne olmak istiyorum dua bekliyorum sizlerden hayırlı haber vereceğim sizlere inş hayırlı zamanda

Ben temizlikçi konusunda çok zorda kalırsam yada çalışırsam alırım ama şimdi zamanım var. Hemde burada kimseyi evime almaya güvenemiyorum korkuyorum bana birşey yaparlar diye.seni takip ediyorum okuyorum dualarım seninle unutma

Hangi dilde canim

Teşekkür ederim evet çok yeni daha. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Darısı istediğin zamanda sana olsun.
Tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın darısı tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…