- Konu Sahibi pure hazel
-
- #14.301
teşekkürler pure. Bu sefer var ya acayip tırsıyorum. Progesteron düşükmüş ilaca başlattı doktorum. O da garip bir kafa yapıyor uyku hali var hep.Hiccc haberim yoktu. Hayirli ugurlu olsun canim
Aman dikkat et . Biliyosun benim durumu. Simdiki gebeliklerde risk daha fazla.teşekkürler pure. Bu sefer var ya acayip tırsıyorum. Progesteron düşükmüş ilaca başlattı doktorum. O da garip bir kafa yapıyor uyku hali var hep.
30 yaş tam ideal. Bak bana 35 oluyorum benimle evlenenler ikinc çoçuklarını bile büyüttüler ben daha 1 tanenin içinden çıkamadım:))Maşallah cnm allah ağız tadı ile yaşatsın
Ben de yeminli tercümanım iş oldukça çalışıyorum. Bir de yetkinlik belgemi işletmeye başladım hangi konuda olduğunu yazmak istemiyorum. Bir şekilde emekli olacağım.
Temizlikçi bize geliyor ama eşim maaş alamaz işsiz kalırsa mecbur ben yaparım zaten yine de yapıyorum. Ben de dizi izliyorum genelde. Ama market gezmesi sevmiyorum avm ye gidersem kıyafet vs çok para harcıyorum kk borcum hiç bitmezyaşım 30 artık anne olmak istiyorum dua bekliyorum sizlerden hayırlı haber vereceğim sizlere inş hayırlı zamanda
Canımmm inş sağlıkla kucağına alacaksın geç olsun güç olmasın30 yaş tam ideal. Bak bana 35 oluyorum benimle evlenenler ikinc çoçuklarını bile büyüttüler ben daha 1 tanenin içinden çıkamadım:))
Masallah :)Ya çok ilginç benim durumum ben çalışıyordum aslında eşimle evlendim ve işten ayrılıp güneydoğu da eşimin görev yaptığı şehire yerleştim . Bir allahım kulunu tanımıyordum. Eşim asker ve evlendiğimiz zaman deli gibi göreve gidiyordu hiç durmadan. Evde çok yanlız kalıyordum. Mutfağa karşı bir merakım vardı hala öyle mesela . Eve temizlikçi bayan gelmez ben yapıyorum belirli kendimin oluşturduğu temizlik günlerim var . Pazartesi Çarşamba cuma diğer günler hayatta birşey yapmam mesela . Temizlik günüm ise temizliği bitiririm bi yürüyüşe çıkarım markete giderim mesela . Sonra mutfağa girerim farklı birşeyler denerim tatlı yemek gibi . Dizi izliyorum eski dizileri , kitap okumaya çalışıyorum ama başarısızım o konuda .akşam eşim gelir yemek yer doğru oturma odasına gideriz biraz aynı koltukta yatarız kahve içeriz takip ettiğim diziler var ufak tefek cinayetler kadın master chef gibi programlar . Çay tatlı saati yaparız şakalaşırız judo yaparız spor yaparım . Kış geldi örgü zamanım geldi örgü örerim. Misafir ağırlıyıp az misafirliğe gidiyoruz. Eşim asker ilk göreve başladığı zaman ırakta görev yaptı 6 ay diye gittilersede çok kötü bir yerde 1 sene kaldılar . Oradan bi birikimi oldu 70 bin tl de kredi çekti 180 bine evi aldık. Ben hep okula gidip hem part Time çalıştım . O sıra babamdan yol yemek parası alıp maaşıma hiç dokunmadım 15 bin tl para biriktirdim babam üzerini tamamladı borç verdi araba aldık 42 bin tl ye . Ben çalışmaya devam ettim nişanladık babama kalan borcu ödedim . Benim arabam eşimin evi oldu. Evlendik tazminat aldım işte onuda babama verip borcu bitirdim. Eşim düğün salonunun parasını ödedi aileler evimizi döşediler yarı yarıya . Annem çeyizimi yaptı . Kv nişanda altın taktı 25 bin tl civarıydı o zaman sonra o altın yükseld. Düğünden hiç altın almadık sadece 10 çeyrek aldık o kadar oda olmasa evimizde hiç paramız olmayacaktı. Evlendik eşim 6 ay sonra afrine gitti oradan 13 bin tl bi paramız oldu ona bilezik aldım bilezik arttı . Biraz da işte üzerine ekledik arabayı sattık 32 bin tl ekleyip arabayı değiştirdik. Evimizin kresinini ödüyoruz evde kv oturuyor. Biz yaşadığımız şehirde ev kirası da ödüyoruz 2300 tl kredimiz 750 tl kiramız var işte idare ediyoruz. Öyle böyle
Yas 36 oldu :)Ben evlendim hemen o an bilincine vardım ya geç olsun da güç olmasın boşver . Teşekkür ediyorum
Allah olmayanlara da nasip etsin. Arada çok da harcama yapmak zorunda kaldık eşim afrindeyken 15 günde bir banyo için çıkıyordu bende gidiyordum Ordu evinde yer olmuyordu her gidişim 1500 tl ye maal oluyordu gibi gibi bir sürü şey de yaşandıMasallah :)
Bır solukta zevkle okudum
26yas ıcın guzel birikimler
Rabbim daha cok versın bereketini artırsın
Kolay gelsinHazirlamam gereken cok cok gıcık evraklar vardi. Hazirladim bitirdom ohh içim rahat
Sana da iyi nöbetlerKolay gelsin
Bende nobetteyım
Calisiyorum
Rabbim tekrar yasatmasın insallahAllah olmayanlara da nasip etsin. Arada çok da harcama yapmak zorunda kaldık eşim afrindeyken 15 günde bir banyo için çıkıyordu bende gidiyordum Ordu evinde yer olmuyordu her gidişim 1500 tl ye maal oluyordu gibi gibi bir sürü şey de yaşandı
Çok yorganın altında ağlayıp allah korusun ama şehit haberi bekledim hiç unutamıyorum o günleriRabbim tekrar yasatmasın insallah
Cok zor gunlerdır
Teşekkür ederim. Senin Bebek beklediğini atlamışım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Doğum ne zamana ?sirkencubin hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizde 12. Haftamızdayız
Mayıs’ın ilk haftası dedi doktor inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımızaTeşekkür ederim. Senin Bebek beklediğini atlamışım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Doğum ne zamana ?
Hayirli uğurlu sağlikli doğar insalah canim. Senin bebişi de bilmiyordumMayıs’ın ilk haftası dedi doktor inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Teşekkür ederim canımHayirli uğurlu sağlikli doğar insalah canim. Senin bebişi de bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?