Bugün ne aldin kaç tl harcadin

teşekkürler pure. Bu sefer var ya acayip tırsıyorum. Progesteron düşükmüş ilaca başlattı doktorum. O da garip bir kafa yapıyor uyku hali var hep.
Aman dikkat et . Biliyosun benim durumu. Simdiki gebeliklerde risk daha fazla.
Hayirlisiyla sag salim saglikli doğsun bebisler hep

30 yaş tam ideal. Bak bana 35 oluyorum benimle evlenenler ikinc çoçuklarını bile büyüttüler ben daha 1 tanenin içinden çıkamadım:))

Masallah :)
Bır solukta zevkle okudum
26yas ıcın guzel birikimler

Rabbim daha cok versın bereketini artırsın

Masallah :)
Bır solukta zevkle okudum
26yas ıcın guzel birikimler

Rabbim daha cok versın bereketini artırsın
Allah olmayanlara da nasip etsin. Arada çok da harcama yapmak zorunda kaldık eşim afrindeyken 15 günde bir banyo için çıkıyordu bende gidiyordum Ordu evinde yer olmuyordu her gidişim 1500 tl ye maal oluyordu gibi gibi bir sürü şey de yaşandı

Günaydın mutlu haftasonları olsun kızlar 29 Ekim kutlamaları başladı bugün bizde eş olmadan çelenk bırakma töreni var . Yarın ise eşli bir tören olacak her sene olduğu gibi bu sene de gideceğiz Ve ben o törenleri çok seviyorum eşim çelenk törenine gitti bende mutfağı toparlıyorum. Beraber görev yaptığımız biz aile var onlarla aynı memleketliyiz . Bizden yaşça büyükler abla abi konumundalar ama görüşüyoruz bugün ailecek pikniğe mi gitsek demişler eşime inş gitmeyiz ya çünkü geçen hafta gittik bu hafta ben avm ye gitmek istiyorum açıkcası biraz ev için tayt filan baksak dışarda birşeyler atıştırsak dedim eşime . Bu haftanın bütçesinden az bi paramız kaldı onu değerlendirmek istiyorum . Ayrıca avizelerimizi tekzenden almıştık lambaları da öyle osramda 2 yıl garanti vardı ampulun birinde problem var gidip onu iade edip yenisini alsak iyi olur bence . Eşime dedim ki bizi bu piknik meselesinden kurtar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…